6. helmikuuta 2012

no jos nyt taas menin kosmetiikkaostoksille

Tietäähän kaikki varmasti sen tunteen, kun meikkipussista loppuu kaikki meikit samaan aikaan? Siis sen täytyy olla joku luonnonlaki, että kun meikkivoide loppuu, niin tasan on kyllä sitten ripsari ja puuterikin loppu, eikä kulma- ja kajal-kynän tynkiäkään saa enää terotetuksi.. No, miulla tämä sama luonnonlaki astui voimaan nyt sitten vähän suuremmissa atmosfääreissä, nimittäin koko kylpyhuoneen tököttiarsenaali loppui samanaikaisesti. Joka ainoa shampoo, hoitoaine, vartalonkuorinta, kunnollinen naamanpuhdistusaine sekä siihen sopivat kasvovedet loppuivat, ja juuri äsken leikkasin kahtia Biothermin silmänympärysvoidetuubinikin kaivaakseni loput voiteet ennen tyhjän tuubin roskiin heittämistä. Nyt sitten viime viikkoon sinniteltyäni TRESemmen matkakokoisilla shampoilla sekä vanhoilla jemma-putsareilla, kävin vihdoin ostamassa ensimmäiset satsit putsareita, ja lisäksi vähän muutakin...:-)


Aussien volume -shampoo + hoitoaine tuli testattua ja aivan äärimmäisen hyväksi tuotteeksi todettua, mutta ennen kun ostan uuden volume-shampoon varastoihini (hoitoaineella kun ei taida olla niin isoa roolia tuon tuuheuttamisen kanssa:)), ostin kokeeksi shampoo+hoitoaine kombon näin talven karheuttamille hiuksille kyseisen sarjan miracle moistit. Tämä kosteuttava linja tuoksuu joltain niin maailman parhaalta, vetelee melkein vertoja Tigin ihanuuksille!;)


...Herkullisen tuoksuista vartalonkuorintaa, mmm^^


...Jälleen kerran päätöntä kasvonaamioiden hamstrausta, mutta minkäs teet kun ota 3 maksa 2 -tarjouksessa ovat!


Tämä huipputuote, jota jo täällä kosmetiikan top kympissänikin kerkesin hehkuttaa yhdeksi suosikkituotteistani, ei varsinaisesti ollut viime viikkoisia omia ostoksiani, vaan Joni toi tän reilu viikko sitten laivalta, kun siellä tiesin tämän huimasti edullisempaa olevan. Kyseessä siis mielestäni maailman paras kosteusnaamio, eli Diorin beauty awakening rehydrating mask. Sain tän itselleni vasta tänä viikonloppuna, kun pitkästä aikaa Savonlinnassa kävin :) Joni toimitti laivalta miulle toisenkin kosmetiikkajutun, mutta siitä lisää myöhemmin.


Ja ostin vielä jotain ei-niin-tarpeellistakin, eli noin miljoonannen huulikiillon :D Muttakun Chanelin allumière gloss -huulikiilto sävyssä 73 bonbon on ihan eri värinen, kuin mikään muu niistä miljoonista huulikiilloista ja -punista mitä omistan, hehheh... (Ketä yritän huijata?) Himottais ostaa vielä yksi YSL:n huulikiilto sekä YSL:n huulipuna, ja ai niin vielä yksi Guerlainin huulikiilto, ja sit kyllä voisi loppua tämä huulimeikkien ostelu edes hetkeksi!:D


...Niin ja tokihan minä ne naamaputsaritkin ostin, mutta nämä saavat sitten huomenissa ihan oman postauksensa :)

5 kommenttia:

BabyJane kirjoitti...

Joku omituinen luonnonlaki pätee myös siihen, että ainakin meiltä loppui kaikki pesuaineet tismalleen samaan aikaan. Ei ole tiskitabletteja, pyykinpesuainetta eikä tavallista tiskiainetta. Siis mitä ihmettä?

En tiedä olenko jotenkin nirso, mutta minusta ainakin Tigin Tweens isot putelit ei ole olleet kovin kummoisia. Mulla on olleet Color Goddess tweensit käytössä jo jonkin aikaa, mutta ei ne nyt musta hirmu hyviä ole. Tai siis totta kai ne markettishampoot ja -hoitsikat voittaa mennen tullen, mutta esim. Björn Axenin vastaavat värjätyille hiuksille suunnatut tuotteet tekee hiuksista ehkä jopa hitusen sileämmät. Ollaankin pohdittu, onko ne isommassa koossa olevat jotain kakkoskamaa vai mikä on kun ne pienissä purkeissa tuntuu tehoavan paremmin :D

Life with Satu kirjoitti...

Minulla sama luonnon laki on maustehyllyn kanssa myös, ei pelkästään kosmetiikassa. Itse katselin aamulla myös putsarivarastoja ja totesin, että loppusuoralla ollaan menossa kyllä niiden kanssa.

Ihania tuotteita olet ostanut, Aussiet vakiokäytössä täälläkin kyllä.

Hanna-Reetta kirjoitti...

BabyJane: Joo, kaiken pitää loppua aina samaan aikaan, ei sitten millään voi mikään lopahtaa vaikka tasaisin väliajoin :D
Ja hmm, googlettelin nuo Tigit mitkä siulla on, ja itseasiassa nyt muistankin, että oon haistellu noita uudistuneita Tigejä joskus Hairstoressa. Siis miusta niissä on todellakin muuttunut tuoksu huonompaan suuntaan, koska ne "vanhat" brunette goddesit ja varsinkin dumb blonde olivat jotain niin käsittämättömän hyvän tuoksuista että <3<3 Oon nähny niitä vanhoja isoja Tigi-pulloja Hairstoressa vielä jokunen aika sitten, täytyis kyllä hirmukyytiä käydä ostamassa, jos niitä vaikka vielä olisi. Björn Axenia en olekaan kokeillut, pitääkin joskus testata kun kerran niitä kehuit!:)

Dahlia: Hahaa :D Tää on kyllä niin tätä!:D Putsareiden ostaminen on miusta aivan ihanaa, kun on niin paljon varaa valita ja voi kokeilla aina kaikkea uutta :) Ja jep, Aussiet tulevat kyllä tästä lähtien olemaan miunkin vakiokamaa, kun jo linjan kahdet shampoot+hoitoaineet on loistaviksi todettu :) Nämä miracle moistit ovat ihan huippuja ainakin!<3

Enni M. kirjoitti...

Viitaten tuohon BanyJanen kommenttiin, niin kuulin joskus, että ainakin Tigin Bed Head shampoot & hoitoaineet sisältävät (usein?) silikonia tai sen kaltaisia aineita, joka taas rasvoittaa hiuksia. Näin ollen tuntuu siis, että kun pesee joillakin Tigin tuotteilla, niin hiukset vaativat pian uuden pesun ja aineita kuluu -> pitää ostaa pian uutta, ja rahaa kuluu.

Tosin olen vaan itse käyttänyt säännöllisesti Tigi S-factorin tuotteita, joskin tällainen sähköisyyttä poistava vaikutus on ollut kohdallani vaan hyvä:

"PPG-3 Benzyl Ether Myristate is an emollient that enhances shine and provides a silicone-like feel to hair."

-- tässä siis yksi tuotteen ainesosa.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Enni: Niin no totta, itse en olekaan moista kuullut/havainnut, mutta varmaan näin on. En ole aikaisemmin kiinnittänyt shampoiden silikonipitoisuuksiin mitään huomiota, enkä ole oikeastaan nytkään, mutta oishan se parempi ettei sitä shampoossa olisi..:D Totta, rahaahan siinä vaan sit tuppaa kulumaan, kun koko ajan pitää olla pesemässä hiuksia ja ostamassa uusia pulloja. Itelläni Tigin isoimmat pullot kuitenkin kesti yli vuoden, onneksi! :D
Miunkin pitäis kyllä ostaa jotain sähköisyyttä poistavia tuotteita, pitääkin katsastaa tuo S-factor -linja!:)