23. joulukuuta 2010

Of Sweden

Moikka!

Tämä päivä ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Itseasiassa ei sitten ollenkaan. Tarkoituksena oli mennä Sannan kanssa kaupungille pyörimään, heh, mulla olisikin ollut neljäs kerta peräkkäin kaupungilla hengailemista, syömään ja valokuvailemaan. Arvata saattaa, että molempien vanhemmilla oli sen verran menoja aattoa edeltävänä päivänä, ettei kummankaan puolelta joutanut autoa lainaksi. Sanna sai auton viimein käyttöön joskus kolmen kieppeillä, ja illemmasta hänellä oli kiire sukulaisen merkkipäivän viettoon, joten kerettiin vaihtamaan meillä vain hyvin pikaiset kuulumiset ennen niitä kekkereitä. Toivottavasti keretään kuitenkin nähdä ihan kunnolla ajan kanssa vielä viikonloppuna ennen Sannan paluuta kotikulmilleen Helsinkiin. :)

Aamupäivä meni mulla laittautuessa ja yleisesti kotona pyöriessä tekien ei mitään. Tältä näytin tänään:

Neule / Tiger of Sweden, koru / SNÖ of Sweden, toppi / GinaOon tosi huono laittamaan hiuksiani, tai ainakin mitä tulee "erikoisempiin" kaumpauksiin. Yleensä kutrini ovatkin auki. Tänään kun autoja odotellessa oli luppoaikaa, yritin tehdä erilaisen kampauksen. Ranskanletit eivät vaan ole mun juttu, tai ainakaan en niitä osaa hyvin omiin hiuksiini tehdä. Mutta hienoja ne kyllä ovat!


Nyt lähetään käymään äiskän kanssa joulukukkien ostossa, ja jospa sitä sitten jatkaisi siivoiluja. Tänään pitää mennä ajoissa nukkumaan, Joulupukin kuumalinja alkaa nimittäin aamulla jo 08:18. ;) Siitä ei kertakaikkiaan pääse yli ikinä, että noi jouluohjelmat on pakko katsoa joka vuosi! Ohjelmien pyöriessä taustalla syödään riisipuuro ja kilpaillaan, kuka sen mantelin tänä vuonna saa. Aamupäivään kuuluu myös kuusen koristelu. Iltapäivä menee jouluruokia valmistellessa, haudoilla käydessä, sekä myöhemmin illalla tukevasti syöden ja lahjapaketit jännityksellä aukoen. Ja nukkumaan tietysti mennään vasta tosi myöhään! Näin meillä. :)

Hanna-Reetta

4 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Hahaaa muistan tuon neuleen, kun piilottelit sitä teijän äitiltä ettei se näkis sen hintalappua :D.
Ja ihana tuo koru edelleen.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Mitä kummaa, nyt kyllä erehdyt. :D En varmaan oo piilotellut mitään, miks mie oisin niin tehnyt? :D Kiitän kiitän. :)

mad-sanna kirjoitti...

Mä odotin sitä ihan kamalan kovasti, että päästää näkee! Arvaa vaa hermostuinko porukoille ku niiden piti sählää sen auton kaa. Mä suorastaa melkein itkuraivosin yksin kotona... Lauantaina nähdään kunnolla! Niin toistamiseen, toi on tosi nätti neule ja sopii sulle!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sanna: Joo oli kyl harmi ettei sen kauemmi keretty nähdä, mut toisaalta on ihan tosi ymmärrettävää, ettei tänää oltas ihan noin vaan autoja saatu. :)
Katsotaan sitä lauantaita! :) Tosiaan en tiiä yhtään meidän aikataulua ja suunnitelmia, kun sillon on todnäk tarkoitus lähtee iltaa istumaan.. Ja kiitos toistamiseen! :)<3