30. joulukuuta 2010

Parin päivän asuja

Moi moi kaikille!

Nyt on Mikkelin reissu heitetty ja Anniinaa nähty. Koko päivä on mennyt juostessa paikasta toiseen: aamulla lähdin matkaan yhdentoista paikkeilla, ja Savonlinnaan takasin tultuani nähtiin saman tien Anan kanssa. Kotona olin tuossa vaille kymmenen, ja huomenna pitäis taas aamulla herätä pirteenä aikaisin, sillä jo klo 9 minun täytyy istua kampaajan tuolissa päivittämässä hiuksia, ja myöhemmin juosta kaupungilla asioilla. Ajattelin nyt teille kuitenkin tulla postailemaan sekä lauantai-illan että tämän päivän asuja, ja vähän muitakin kuulumisia.

Jos nyt sitten vanhemmat tapahtumat ensiksi, niin aloitetaan siitä lauantain asusta, joka oli mulla hyvinkin musta. Laukku oli ainoana väriläiskänä menossa mukana.


 Paita / Seppälä, hame / Gina, laukku / Guess
Tällaisessa asussa piipahdin sitten Mikkelissä tänään:Päivään kuului siis Mikkelin reissu. Poikaystävällä ei ollut vapaapäivää, joten hän ei päässyt mukaani. En sitten jaksanut jäädä kämpille yöksi tai muutenkaan sen pidemmäksi aikaa sinne lorvimaan kun mitä tarve vaati. Alun perin lädin sinne huollattamaan vaan kynnet, mutta - nyt tulee se superjuttu, mistä eilen jo vähän vihjasin - mulla oli siellä tänään myöskin työhaastattelu! Ja hurraa jee jee sain sen paikan! 8) Eli samaan aikaan, kun 10.1 meillä alkaa koulu, on mulla koulun ohella ensimmäinen työpäivä. En paljasta nyt vielä sen kummemmin missä tulen työskentelemään, ehkä sitten myöhemmin. ;) Myöskin kynsistä on tulossa ihan oma postaus lähiaikoina, ja siellä sitten kuvia myös tänään huolletuista.
Kaupungilla en kerennyt shoppailla juuri lainkaan. Piipahdin vain nopeasti Lindexillä katsastamassa, josko eräs haluamani kaulakoru olisi alessa. No eipä ollut, 15 € siitä korusta oli vieläkin liian suolainen hinta, joten kauppaanhan se jäi. Ginan ale-tarjontoja yritin myös päästä väijymään, mutta liikkeessä oli populaa sen verran, ettei siellä mahtunut eteenpäin liikkumaan. En halua edes miettiä kuin pitkät sovitusjonot mahtoivat olla. Kävelin vaan liikkeen ympäri siinä missä väkipaljoudessa mahduin, ja silmiin pistivät ainoastaan lattialle hengareista heitetyt topit ja mytistetyt teepparit. Ei oikein kiinnostanut jäädä pidemmäksi aikaa. :D Ainoiksi ostoksiksi reissulta jäivät äidille monet shampoot, muotovaahdot, hiusharjat ja -geelit, mitä hän HairStoren ale-lehdestä oli mulle ympyröinyt ostettavaksi. SielläKIN on nyt alennetut hinnat, järkyttävät määrät tuotteita vain €urolla! Jos mulla olisi ollut enemmän aikaa shoppailla ennen sitä työhaastattelua, voi olla, että itsellenikin olisi tuosta hiusputiikista jotakin lähtenyt mukaan. No, onneksi alet jatkuvat HairStoressa aina 31.1 saakka, mutta eri asia on, onko siellä enää mitään jäljellä. Säästyypähän nekin pennoset, jos ei.

 

Mikkelin reissuni jälkeen näimme tosiaan Anan kanssa. Käytiin olusilla ja juustoaterioilla, ja oli taas kivvaamukavoo. :)
Paita / Oggi, huivi / Lindex, korut / SNÖ of Sweden & Nomination, farkut / Only, laukku / Burberry


Tuossa paidassa on tosi kiva avonainen leikkaus selässä, mutta en onnistunut ottamaan yhtään järkevää kuvaa selkäpuolelta. Jospa sitten jollain toisella kerralla, kun paita eksyy päälleni. Nyt on kello jo sen verran paljon, että alan painua pehkuihin. Jaksais edes jotenkin herätä taas aamulla kukon laulun aikaan!Hanna-Reetta

4 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Onnea työpaikasta! Mie kyllä vaadin ehdottomasti nyt tietää minne pääsit :D jää vaivaamaan tuollaiset "miulla on yllätys, mutta enpäs kerrokaan sitä teille" -jutut.

Ps. Ootko hei kunnon tikku tuossa viimesessä kuvassa :0 ! ! !

mad-sanna kirjoitti...

Me päiviteltii joululomalla maman kaa muutamaan otteeseen et miten nätti, hyväkroppainen ja tyylikäs susta on kuoriutunu! Ei uskois samaks hansuks joka tuli venäläisen mummon virkkaamassa villapaidassa ja toppahousuissa kouluun :DDD hihihii! oot ihana, tosi nättejä ja naisellisia asuja <3

kaappipissis kirjoitti...

ihana ihana ihana tuo musta asu! <3

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Kiitos onnitteluista, ja jos jo kävit Fb:ssa, niin tiedätkin paikasta. :)
Ps. Enkai nyt ihan mikään tikku sentään.

Sanna: Ihana kommentti, kiitoskiitoskiitos siitä. <:] Venäläisen mummon virkkaamassa paidassa. :'DDD Hyvin osuvaa!!! :D Miustakin vähän tuntuu, että toppahousuajat ovat nyt historiaa joo. :D Kiitos vielä! <3 Yritänkin tällä "tyylilläni" hakea jotain naisellista höpöä. Kait?

kaappipissis: Oo thanks! :) Miustakin se on ihan kiva, ainakin tosi erilainen, mitä yleensä puen baariin! :) (Jos siis meinasit lauantai-illan asuani, molemmat kun ovat kovin mustia. :D)