1. tammikuuta 2011

It was a happy new years eve

Moikka, ja hyvää vuoden 2011 ensimmäistä päivää! Okei, joka ihan hetkosen päästä vaihtuu kyllä jo toiseksi päiväksi.. Kertoilen nyt vielä tuosta uuden vuoden vaihteestanikin, kun kerran kaikki muutkin bloggaajat niin tekevät!

Omalta osaltani uusi vuosi meni vähän erilaisissa merkeissä kuin edelliset, sillä nyt en juhlinutkaan isommalla kaveriporukalla kotibileitten merkeissä, vaan vietettiin mukava ja rauhallinen vuodenvaihde poikaystävän kanssa hänen kämpillä. Muuten oltiin ihan vaan kaksistaan, mutta käytiin me naapurissa kaveripariskunnan luona hetki istuskelemassa ja heidän kanssa raketteja ammuskelemassa. Kaveripariskunta meni muuten kihloihin uudemman vuoden puolella! Baariin meillä oli myös tarkoitus mennä, mutta mietittiin puoli kahdelta juuri perunasalaattia, nakkeja ja patonkia mahat täyteen syötyämme, että tuskinpa kannattaa kahden tunnin takia hommata sinne kyytiä ja lähteä jonottamaan oletettavasti tupaten täynnä oleviin menomestoihin. Kiva silti tällainenkin uusi vuosi! :)

Vaikka ei baariin lähdetykään ja vietettiin koko ilta lähes kaksistaan sisällä, laitoin vähän partympaa vaatetta päälle:

Toppi / Vero Moda

Olisin halunnut tänään ottaa päivän valossa vähän paremman asukuvan uuden vuoden aatolta teille näytille, mutta Täykkäreiden neloskautta tuijotellessa se aivan unohtui. Tuo toppi on kyllä yksi mieluisimmista pippalovaatteistani, ja siksipä olisin siitä vähän paremman kuvan tänne halunnut - noissa kuvissa se ei pääse kyllä ollenkaan oikeuksiinsa. 

Tinaahan nyt piti uuden vuoden kunniaksi valaa! Huomaa amatöörimäinen tinanheitto vesisankoon. Mulle tuleva vuosi tuo tinan tulkinnan mukaan ainakin rapujuhlat ja kukkakimppuja. :D

... Ja ilmeisesti saan myös rakkautta, sillä tinasykkyrä heijasti kynttilän valossa seinään sydämen. ^^, Virallisia uuden vuoden lupauksia ei tehty, en ole niitä oikeestaan koskaan harrastanut.


Nyt on ehkä nää kaikki juhlapyhät sitten kunnolla ohi. Vielä olisi viikko lomaa edessä, ja sitten vasta koittaa paluu arkeen. Ennen sitä aion kuitenkin vain rentoutua ja nauttia ystävien seurasta. Huomenna meillä on tarkoitus ainakin Anan kanssa pistäytyä teellä ennen hänen lähtöä takaisin Lappeenrantaan. Sunnuntai-illalle ja maanantaille on myös suunnitelmissa kaveeraamista, ja tiistaina me sitten poikaystävän kanssa suuntaamme Mikkeliin viettämään loppuajan lomastani.

Hanna-Reetta

6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Ihana asu! Hyvää uutta vuotta! :)

juulia kirjoitti...

suhteellisen ihana tuo toppi ! itteäni ärsyttää niin paljon omistaa tän muotonen kroppa, ettei mulle käy ton malliset ollenkaan. ota kaikki ilo irti siis noista :-D

Henna kirjoitti...

Ihana tuo tina! Ihan selkee sydän, wau..

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Kiitos kiitos, ja oikein ihanaa uutta vuotta sullekin! :)

juulia: Voi kiitos! :) Tuo on kyllä tosi kivan mallinen miunkin mielestä, mutta se on jääny mulla ihan tosi vähälle käytölle, vaikka onkin yksi ihanimmista.

Henna: Joo tuo oli kyllä hauska kun tuli selkeesti <3! Valoitko itse tinaa?

Siiri Stiina kirjoitti...

Musta toimii aina! Miten nättinä sitä on taas oltu;) Ja voi että kun ois itekki valanu tinaa... Jääny muutamaks vuodeks:( Mutta huikeeta uutta vuotta -11!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Siiri: Oo kiitos kiitos, ja kiitti samoin, kivaa uuttavuotta -11 sullekin! :) Musta toimii todellakin aina! ;) Miekään en valellu tinaa viime uusina vuosina, mutta nyt oli kyllä ihan pakko! :D