31. tammikuuta 2011

Maanantaiväsy ja tulevia postauksia

Heipsan,

ja mukavaa maanantaita kaikille! Tänään sain nautiskella aivan äärimmäisen harvinaisesta herkusta, nimittäin meillä loppui poikkeuksellisesti koulu puoliltapäivin, jonka jälkeen kerkesin vielä sopivalla bussilla kotiin valoisan aikaan ennen puolta yhtä. Mulla työt kutsuu parin tunnin päästä, niin on kyllä ihan tosi luksusta tulla välissä kotiin syömään, nautiskelemaan teekupposesta sekä ihan kunnolla levähtämään, ja ottamaan tietysti asukuvia päivän valossa! Siis vau.

Tänään mulla on kyllä ollut tosi unelias päivä. Miulla ei maanantait oikeastaan koskaan tuota tuskaa, en ole mikään maanantain vihaaja tms koskaan ollut, mutta tänään oli ja on edelleen aivan uskomaton väsymys päällä, eikä siihen auttanut edes päivällä hetken lämpimästi paistanut aurinko. Taidan ottaa tässä puolen tunnin päikkärit ennen töihin lähtöä. Tosin, jos olisin oikein järkevä, niin jättäisin ne kyllä suosiolla väliin; tulee vaan vihaiseksi noin lyhyistä kauneusunista. :b

Neule / Tiger of Sweden, toppi / Gina, farkut / Only, korut / Guess & Seppälä, laukku / Guess, kengät / UGG


Miulla oli suunnitelmissa, että olisin toteuttanut tänään postauksen "päivä med Hanna-Reetta", mutta totesin aamulla olevani way too tired valokuvaamaan yhtään mitään aamupuuhia. Viikon ainoa kahdeksan aamu ei ehkä muutenkaan olisi se kaikista otollisin päivä tehdä tuota postausta, eli siirrän sen jollekin toiselle päivälle lähitulevaisuuteen. Niitä "päivä kanssani" -postauksia nyt on näkyny varmaan jokaisessa blogissa, mutta jokaisen päivähän on erilainen, ja haluankin ihan mielenkiinnolla kokeilla tuota ideaa, että kuvata lähes kaikki päivän tekemiset! Oli sitten miten kulunut idea tahansa. :D Ja tuolla What's coming -listallani on nyt roikkunut melkein koko blogin pitämisen ajan tuo "Laukkuni sisältö" -postausidea, joten olen ajatellut senkin toteuttaa ihan piakkoin. Pääsisi listaa vähän lyhentämään. :) Ja sitten on tietenkin tulossa aivan lähipäivinä "Tammikuun synttäriparty no. 3" -postaus, sillä viikonloppunahan me juhlistimme Anniinan kääntymistä kolmannelle vuosikympille. Mutta siitä myöhemmin lisää kera illan asukuvien! Tällaista kaikkea olis nyt lähiaikoina tulossa. :)

Nyt otan ne pienet kauneusunoset, ja sitten takaisin kaupungin suuntaan ja töihin! Se olis vielä pitkä päivä edessä.

Hanna-Reetta

5 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Et sä ainakaan noiden kuvien perusteella vaikuta väsyneeltä. :) Ihanan pirteän värinen tuo sun paitasi!

mad-sanna kirjoitti...

Ihana toi kolmannen kuvan hansu-kulmakarva :---D Oot ton keltasen tiikeris kaa niin halattavan söpö. Miss u!!!!1111+++

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Kiitos, miekin tykkään tuosta väristä. Oon huomannut pukeutuvani aika mustapainotteisesti lähiaikoina, niin piti nyt vetästä jotain raikasta päälle! :D Hehe, ja oli pakko yrittää näyttää edes kuvissa pirteältä. :D

Sanna: Hahhah, joo taitaa olla Hansu-kulmakarva joka kuvassa aina. :D En vaan mahda sille mitään, se tulee aina vähäsen ihan huomaamatta! :DD Vuii kiitos, miss u 2!!!!!

Jenni kirjoitti...

Ihana neule :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Chloe: Oi kiitos! :))