19. helmikuuta 2011

My BFF - Bag

Koska en ole vielä parantunut flunssasta kokonaan, en ole nyt lauantaina tehnyt pahemmin mitään erityisen mielenkiintoista. Asu on ollut eilisen ja tämän päivän villapaitojen, housujen sekä villasukkien kerrostamista, joten asukuviakaan ei ole nyt tiedossa. Sen sijaan ajattelin toteuttaa teille pitkästä aikaa jotakin tuolta sivupalkin "What's coming" -listalta tähän väliin. On aika kurkistaa, mitä useimmiten mukanani kulkeva Burberryn Nova Check Bowling Bag pitää sisällään!
Puhelin on tietenkin yksi vakiovarusteistani, menin sitten minne tahansa. Omani on Nokia 6700 Classic, jonka taustakuvana toimii tällä hetkellä Burberryn joku mainoskuva, mikä on mielestäni melko elegantti ja upea! :) Haluaisin kovasti uuden puhelimen, sillä kun tuon vein huoltoon viime syksynä, olivat huoltajat epähuomioissaan tulleet poistaneeksi puhelimen perustoimintoja muunmuassa laskimen kokonaan! Tuo on muutenkin jo ihan kolhiintunut lähes päivittäisten putoamisten vuoksi, yksi nappi ei toimi kunnolla, eikä puhelimessa toimi värinähälyytys. Haluaisin kyllä pysyä Nokiassa seuraavaa puhelintakin ostaessa, mutta siinä on oltava kunnon netti! Poikaystävän tai Iinan iPhonea pitää useinkin lainata nettikäyttöön, jos ei tietokonetta ole hollilla. Tuo iPhonekin olisi toki kiva, mutta en nyt erityisemmin koe sitä vielä tarvitsevani, joten tuttu ja turvallinen, uusi, hyvä ja nettikäyttöön kyvykäs nokialainen tänne kiitoos! :) iPod sensijaan kulkee aina mukana bussi- ja kävelymatkojani tahdittamassa.


Ilman kalenteria en yksinkertaisesti selviäisi. Kuten jo 7 faktaa -postauksessani kerroin, tunnitan melkein koko päiväni tarkasti post it-lapuille sekä kalenteriin, joten olisin totaalisessa pulassa, jos kalenterini joskus jonnekin häviäisi. :D Kirjoitan sinne oikeastaan ihan kaiken ylös. Yleensä kalenterini onkin enemmän kuin tarpeeksi pullollaan infoa jokaiselle päivälle. Ja kaikkihan pitää kirjoittaa näin valitettavan perfektionistin luonteen omaavana siististi ja nätisti. Marimekon pussukkaa käytän penaalina, joka kulkee aina kalenterin kanssa käsi kädessä kaikkialle.

Lompakko taitaa myöskin olla sellainen tarve-esine, mikä jokaisella kulkee matkassa. Itse olen tykästynyt tuohon pari vuotta sitten hankkimaani Burberryn söpöliiniin, enkä usko, että sitä tulen koskaan vaihtamaan muuhun. Ellen sitten isompaan Buriin, sillä tuossa on todella vähän korttitilaa. Mukana kuitenkin kulkevat tärkeimmät/usein käytetyimmät kortit sekä nippu erilaisia "kerää sata leimaa niin saat tikkarin" -kuponkeja, alennuskuponkeja, postimerkkejä, kuitteja ja kaikkea muuta tärkeän ja turhan välimaastosta.


Kodin sekä työpaikan avaimet olisi hyvä olla mukana aina, ettei saa harmaita hiuksia ja kalliita laskuja soitellessa talonmiestä päästämään kotiovesta sisälle, tai puhuttelua pomolta. ;) Feikkitimanttiset H ja R avaimenperäkirjaimet ovat mulla jo pitkään killuneet avaimissa, mistä syystä "timantteja" on irtoillut molemmista kirjaimista. Pitäisi hankkia tuollaiset uudet, ovat nimittäin tosi kivat! :)
Kuljetan myöskin meikkipussia laukussa. Pitkän koulupäivän jälkeen on pakko korjailla vähän meikkiä ennen työvuoron alkua. Täytyisi ehdottomasti hankkia uusi, paljon tilavampi pussukka meikeille, ja se onkin mulla itseasiassa lähitulevaisuuden ostoslistalla.Suosikki huulikiiltoja pidän myös aina laukussa, tai koulussa myös penaalissa. Nämä eivät oo meikkipussissa, sillä jos joskus otan matkaani pienemmän laukun, mihin yksinkertaisesti meikkipussi ei mahdu, on huulikiillot saatava kätevästi matkaan. Niiku niitä ei siitä meikkipussista voisi siirtää? :D Noh, kuitenkin. Tuo Lorealin huulikiilto on aivan taivaallisen värinen, se onkin mulla aivan lopussa. Täytyisi nyt vaan löytää sama sävy jostain. Menni on joskus saanut putelin hampaisiinsa, ja sen kyllä huomaa. :D Äskeinen hankintani, Diorin huulikiilto vakiinnutti paikkansa laukussani myöskin samoin tein. Käytän ainoastaan nuden sävyisiä huulikiiltoja, sillä ne sopivat parhaiten mun ainaiseen smoky eye lookkiin, ja ne ovat mielestäni yksinkertaisesti hienoimpia. :) Normaali huulirasva on myös pakko olla aina mukana, Blistex on suosikkini.Miun hiukset eivät suostu ollenkaan yhteistyöhön kanssani, sillä aina kun aamulla ne olen nätiksi laittanut, jotenkin heti koulumatkalla tukka onnistuu menemään ihan sotkuiseksi ja hirveäksi. Siksipä mun on pakko kantaa mukanani matkakokoista Proffsin hiuslakkaa on muuten älyttömän hyvä, sekä hiusharjaa.Ja viimeisimpänä, muttei toki vähäisimpänä: käsirasva! Mulla on ehkä maailman kuivimmat kädet, ja varsinkin näin talvella saan ihan hulluja pakkasihottumia. Tämä Biothermin hellävarainen käsirasva tuli lahjana, kun ostin Kicksistä Biothermin seerumin. Kicksin meikkiostoksista teen sitten ihan oman postauksensa myöhemmin. :) Osoittautui oikein hyväksi käsirasvaksi, ja tuubin koko on myös mitä mainioin bag size.

Tuossa olivat sellaiset tavarat, mitkä mulla kulkee lähestulkoon aina mukana. Ja kyllä, ne todellakin mahtuvat tuohon laukkuun! :D Koulupäivinä on mukana tietysti jos jonkinmoista monistetta ja paperia, mutta niitä nyt ei kamalasti onneksi kuitenkaan ole. Meillä ei tällä hetkellä ole oppikirjoja muissa aineissa kuin venäjässä, niin tilaa ei niille tarvitse ainakaan olla. :) Kansiota en koulussa pidäkään ihan vain sen takia, ettei sellainen mahtuisi laukkuihin, joita useimmiten tykkään käyttää. :D

Sellainen sisältö Burberryssani. :)

Hanna-Reetta

9 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Aivan ihana meikkipussi! :)

Anniina kirjoitti...

Kiva tää! Miulla on kans tää tulossa tuon 30 days - haasteen myötä. :) Ai oot alkanut kantaa meikkipussia mukana? Mie muistan ku olitte Hennan kaa aina ihan woot ku miulla oli aina meikkipussi mukana koulussa ja teillä ei. :D

Anna kirjoitti...

Tosi kiva tuo Burberryn rahapussi. Oon koittanu ettii just tollasta missä ois tuo nappisysteemi ja noin päin aukeava sisäosa. Hirmu moni malli on ollu jotenkin "ahtaan" olonen sisältä. Hirveesti pitäis virutella ja venytellä, kun rahoja kaivelee.

mad-sanna kirjoitti...

Mulla on ehkä savonlinnaan lähtiessä noin paljon kamaa laukussa :--D kelaappa päivä ilman tota rojua, pystyisitkö elää? Selviäisitkö normaalia arkipäivää pelkillä takintaskuilla (sillon ku sul ei oo sitä venäjää siis;))?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Kiitos. :)

Anniina: Joo, ikävä kyllä miunkin ihan on pakko nykyään kantaa meikkipussia mukana, kun koulun jälkeen on vähän ehostettava ennen töihin menoa. :D Tuon kantaminen on TODELLA rasittavaa ja turhauttavaa kun en sitä missään muualla edes tarvii kun ennen töitä, ja kun se vie niin paljon tilaa! :D Rasittavaa, en kyllä kantais jos ei pakko olis. 8) Joo muistan ku oltiin ihan woot. :'D

anna: Kiitoksia, tuo on kyllä ihan kätevä. :) Tosiaan tuo korttitila on vaan vähän liian pieni, mutta muuten on kyllä hyvä! Tuo on ostettu ihan Helsingin Stokkalta, toivattavasti siekin löydät sopivan. :)

mad-sanna: Haha. :D No noista ainoo, minkä voisin jättää pois, on tuo iPod, mutta kyllä sekin kulkee aina mukana. :) Ja työavaimet+meikkipussin vois jättää, jos ei ole työpäivää, mut melkein kyllä aina on koulupäivän jälkeen. Mut pystyn elää päivän ilman noita, jos ei tartte lähtee minnekään! ;) Takintaskuilla en millään selviäis jos kouluun olis meno.. Hehheh, oon riippuvainen tosta rojusta! :D

Riina kirjoitti...

kiitos kommentistasi..sullakin on todella kivan oloinen blogi!:)<3

Hanna-Reetta kirjoitti...

Riina: Kiitos paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka kauan sulla on ollut tuo laukku? Mulla himottais just samanlaista, mutta kuulin ettei Burberryn laukut kestä kovin hyvin :P olen kyllä käynyt useasti hypistelemässä niitä Stockalla ja tuntuvat jämäköiltä, mutta siltikin epäilyttää!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Laukkun onnellinen omistaja olen ollut kohta vuoden verran, ostin sen just Stokkalta viime keväänä. Mulla tuo on kestänyt todella hyvänä aktiivisessa käytössä, on edelleen jämäkkä, ja kun pidän siitä huolta laukkuaineella, niin puhtaana ja kunnollisena kyllä kestää. :) Suosittelen kyllä ehdottomasti Burberrya, itse en missään nimessä oo tuota mieltä etteivät kestäisi. :) Rahapussinikin on kestänyt tosi hyvänä, ja se on mulla ollut yli kaks vuotta.