23. helmikuuta 2011

Paluu beisikkiin

Kävin taas maanantaina kynsihuollossa. Tällä kertaa mulla oli huoltoväli ainoastaan kolme viikkoa, sillä ensi viikon hiihtoloman vietto Savonlinnassa olisi pitkittänyt huoltoväliä viikolla. Veikkaan, että kynnet olisivat näyttäneet melko järkyttäviltä viiden viikon jälkeen huollosta. :D

Tein paluun tavallisiin ranskalaisiin. Aivan koristuksitta eivät kynnet jääneet nytkään, sillä nimettömien sekä peukaloiden kynsiä koristaa taas muutama koristekivi.
Olen nyt pari päivää ollut pois koulusta ihan sillä verukkeella, että "parantelen flunssaani kotona". Flunssa on kyllä jo ohi, mutta kouluhommia on vaan ollut niin pirusti, että myöhäiset illat eivät olisi mitenkään riittäneet niiden tekoon. Tänäänkin heräsin kymmeneltä kirjoittamaan raporttia Suomen ulkomaankaupasta ja sen kehityksestä (tiedän, kiinnostavaa...), ja saadessani oman osuuteni valmiiksi, tuli Iina mun luo oman raportinpuoliskonsa kanssa, jotka me sitten koottiin yhdeksi isoksi raportiksi. Väsättiin aiheesta vielä seminaarin mentävä PowerPoint -esitys, eli tehokkaasti olen tänään koulutehtävien parissa ollut sen lähes 9 tuntia.

Nyt muuten joutuu minun, Iinan ja Lauran ravintolamissio pariksi viikoksi katkolle, sillä tällä viikolla emme noiden koulukiireiden sekä minun työkiireiden vuoksi saaneet sovitettua yhteistä ruokailuaikaa mihinkään vääliin, ja ensi viikon taidammekin kaikki olla sitten eri kaupungeissa lomailemassa. Tosi harmi, sillä ollaan just päästy tämän jokaviikkoisen ravintolaherkuttelun makuun. :(

Ei tämä viikko kuitenkaan ihan täysin ravintoloitta jäänyt, sillä piipahdimme Iinan kanssa Hesessä ruokailemassa kouluhommien päättymisen kunniaksi. Sovittakoon nyt vaikka, että tämän viikon ravintolamme oli sitten Hesburger. :D Sitä nyt ei ehkä minun tarvitse analysoida ja arvostella. :D Otan Hesessä ja Mäkkärissä aina juustoaterian, mutta tällä kertaa koko päivän kouluhommien kanssa taistelleena olin niin nälkäinen, että ajattelin kerrosaterian olevan oiva valinta. Väärin. Olen joskus aikaisemmin tilannut kerrosaterian, ja muistinpa sitten tänään, miksi en sitä koskaan syö. Mä vihaan kerroshampurilaista! Siellä on joku todella kuvottava kastike välissä, enkä yleensäkään pidä siitä, että hampurilaisen välistä löytyy tuoresalaattia silputtuna, joka sitten päätyy aina syliin, kun hampurilaista yrittää haukata. Kävimme Hesessä, joka sijaitsee Prisman ja Citymarketin kanssa samassa rakennuksessa, ja aivan Hesen tiskin vierestä löytyy myöskin Pizza Buffa. Kyllä siinä hieman kävi kamalan makuista kerroshampurilaista näykkiessä harmittamaan, ettei tullut maksettua muutamaa lanttia enemmän viereiselle tiskille, jolloin olisi saanut syödä kunnon pizzaa sydämensä kyllyydestä! :D No, aina ei voi onnistua. Tiedänpä nyt, että en enää koskaan ota kerrosateriaa! Muistelisin sanoneeni tuon joskus aikaisemmin...

Nyt minua odottavat lämpöinen sauna, kasvonaamio, sekä hieman myöhemmin Maria!, villasukat ja kupillinen teetä. Muun muassa ihana Felix Zenger on vieraana Maria!:ssa tänään, muistakaa katsoa! ;)

Hanna-Reetta

15 kommenttia:

kaappipissis kirjoitti...

tosi nätit kynnet :)

iinap kirjoitti...

Haha, eipä ollu munkaan osalta paras Hese-reissu koska mun sokerit hyppäs TAAS pilviin ja tästä johtuen väsäsin kunnon angsti-postauksen blogiin! Että iloisia lukemisia vaan:D

Ps. Hyvä että valkkasit saunan:P

Jenni kirjoitti...

Ooh, niiiin nätit kynnet<3 Tulee ihan ikävä omia aikoinaan omaamiani rakennekynsiä. Snif :D Ja hyvä kun muistutit tosta Maria!:sta, olinkin ihan unohtanut, et se tulee tänään. :D Nyt äkkiä telkkari päälle!

Elena kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus! :)
http://bagsbootsandbeyond.blogspot.com/

Hanna-Reetta kirjoitti...

kaappipissis: Kiitos! :)

iinap: Voi ei, miten ne nyt sillee taas? :o Outoa, että sulla just nyt lähiaikoina sattuu tollasia ihan kummia hyppäyksiä! Ja joo, oli pakko laittaa sauna päälle kun olin niin jäässä sen Hesereissun jälkeen, ja sit olin niin katkera sulle siitä lämpimästä kylvystä. :D

Jenpu: Oii onko sullakin ollut rakennekynnet? :) Hyvä, ettei Maria mennyt siulta sitten ohi, se jotenkin tulee niin epäoleelliseen aikaan, ettei tuohon aikaan muista enää ollenkaan avata televisiota! Mullakin menny lähes joka kerta Mariat ihan ohi. :D Felix oli ainakin kovin sympaattinen tässä jaksossa!<3

Elena: Paljon kiitoksia siitä!! :) Teen sen tämän viikon aikana.

Nanna kirjoitti...

Juustoateria on kyllä paras ateria! :) Harmi vaan, etten pysty syömään mitään roskaruokaa enää kun ei vaan vatsa kestä. Joskus kyllä tekisi niin mieli vähän herkutella. :)

Unknown kirjoitti...

Ihanat ranskikset:). Toivoitko tuollaista koristelua vai annoitko tekijän käyttää luvuuttaan? Meen ensi viikolla kynsien kestolakkaukseen ensimmäistä kertaa. Harmi vaan, että osa kynsistä on aika lyhyitä. :/ Oon tässä kauheasti miettinyt, että mikä väri olisi paras...en vain osaa päättää! :)

Riina kirjoitti...

oi, todella kauniit kynnet!:) paljonko tuollaiset rakennekynnet tms maksavat?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Kyllä, juustoateriaa ei mikään voita! :) Roskaruoka nyt muutenkin on mun kauhee pahe.. Sulla on ainakin sellainen tilanne, ettet pääse lihomaan roskaruuan takia! ;)

Minna: Tack! :) Tähän mennessä olen aina melko tarkasti kertonut mitä/minkä väristä kynsiini haluan, mutta kynsihuoltajani aina vähän avittaa, esim. mihin muotoon laitetaan timantit ja mikä sopisi jne.. :) Keksittiin jo seuraavatkin kynnet mulle, ja ne on sit ihan sen kynsien laittajani keksimät! :) Odotan jo innolla niitä seuraaviakin, mutta nautin toisaalta pitkästä aikaa näistä ihanista ranskiksista. :)
Nyt on pakko kysyy, että mikä kumman kestolakkaus? Mistä oon jääny paitsi, kun en oo kuullutkaan moisesta? :D

Riina: Kiitos paljon! :) Minä käyn laittamassa yksityisellä, niin hinnat ovat siinä 45-50 € tienoolla, riippuen vähän mitä kynsiin ottaa. :) Sitten jos menee ihan jonnekin kynsistudioon ottamaan kynnet, niin siellä hinnat ovat täällä Mikkelissä noin 70 €, ja pääkaupunkiseudulla nyt varmasti yli 100 €..? Eli aika vaihtelevasti on eri hintoja, sanoisinko että tuosta 40 €:sta ylöspäin. :)

Unknown kirjoitti...

En osaa itsekään vielä tarkemmin kertoa tuosta kestolakkauksesta, kun olen ensimmäistä kertaa menossa. Mutta veikkaan, että se on vähän kuin oman kynnen geelaus, mutta ohuempi "kuten kynsilakka". Ja siinä saa sitten valita jonkun kivan värin... Sen lakan pitäsi kestää kuten geelauksenkin. Ainakin näin olen käsittänyt. Tiistaina menen laittamaan, joten voin laittaa sitten postausta lopputuloksesta. :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Ahaa, okei. :) Tee ihmeessä postaus sitten heti, niin tulen sen sitten lukemaan, niin mielenkiintoselta kuulostaa! :D Nyt varmaan vaan just se väri mietityttää, niiku sanoitkin.

Minna kirjoitti...

Korallinpunaista tuli kevään kunniaksi. ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Ja hienot tulikin! :)

FASHION STATE OF MIND kirjoitti...

cute nails!

pls visit and follow my blog on http://myfashionstateofmind.blogspot.com

Hanna-Reetta kirjoitti...

FASHION STATE OF MIND: Thanks a lot! :)