5. helmikuuta 2011

Sisustusvimma!!

...Mut kun mä vaan odotin työvuoron alkua... :D

...Ja sen neljänkymmenen minuutin aikana onnistuin eksymään Anttilan syövereihin, missä näin jotain ehkä maailman suloisinta, enkä päässyt kaupasta pois menemättä ensin kassan kautta. Siis kattokaapa nyt...


...Aivan mielettömän suloinen "kivi" aika ytimekkäällä sanomalla. :) Miten tuollaisen olisi voinut jättää kauppaan?! :D Ja tästä pienestä, oikeasti säästölippaaksi tarkoitetusta koriste-esineestä se taas nosti päätään: mun hiljaiseloa pitänyt sisustusvimma. Tässä postauksessa tuskastelin teille, etten ole saanut sisustettua tätä ensimmäistä vuokra-asuntoani lainkaan haluamallani tavalla johtuen täällä majailevista kalusteista, jotka vuokraemäntäni on minulle avokätisesti suonut käyttöön. En todellakaan valita ilmaisista tiskikoneesta, pesukoneesta, keittiön pöydästä, televisiosta, sekä käytännössä kaikista muista kalusteista, mitä täältä jo löytyy ja on vapaassa käytössäni, sillä opiskelun aloittavilla ja oman vuokrakämpän hommaavilla ei ole yleensä varaa ostaa heti kaikkea kerralla uutena ja mieluisena. Eikä olisi ollut minullakaan. Säästyin ainakin pakollisten huonekalujen metsästykseltä serkunkumminkaimojen vinteiltä muuttamalla puoliksi kalustettuun kämppään. Aluksi olin tällaiselle asumisratkaisulle jyrkän ei:n kannalla, mutta koska saan käytännössä valita, mitä kalusteita pidän täällä ja mitä haluan, että vuokraemäntäni veisi pois, niin mikäs tässä ollessa. Ajattelimme myös poikaystäväni kanssa tätä melko erinomaiseksi vaihtoehdoksi, sillä näin minun ei tarvinnut ostaa omia kalusteita, jolloin jos poikaystäväni tänne muuttaisi, joutuisimme myymään toisen huonekalut eteenpäin.

Kuitenkin nämä valmiit kalusteet rajoittavat todella paljon oman käden jälkeä asunnossani. Aikaisemmin linkittämässä postauksessani tosin pohdiskelin sitäkin, etten loppupeleissä edes tiedä, millaisen sisustuksen kämppääni haluaisin; milloin haluan pysytellä tummassa puussa ja afrikka-teemassa, milloin taas halajan täysin valkoista sisustusta korallin ja beigen värisin yksityiskohdin. Siitä postauksesta asti minulla on kytenyt mielessäni kuitenkin hiukan enemmän tuo valkoinen sisustus, joka saa piristysruiskeen korallin värisistä sisustuelementeistä, kuten koristetyynyistä ja kangaskukista. Tänään keksin kompromissin haaveillessani unelmasisustuksesta Anttilassa: rakastamani tummat, massiiviset kalusteet voisin yhdistää tähän valkoisen ja korallin värimaailmaan! Valkoista, beigeä, tummanruskeaa ja korallia. Kuulostaako pahalle? :D Ei minusta. Pitää vain sitten katsoa, etteivät nuo tummanruskea/beige ja koralli riitele keskenään, mutta jos sitä valkoista on näkyvämmin, niin tuskinpa. :)

Pikkuhiljaa voisin siispä alkaa muuttamaan tämänkin asunnon ilmettä - noista vuokraemäntäni kalusteista huolimatta. Poikaystävällänihän olisi aivan unelmallisia valkoisia huonekaluja tv-tason sekä olohuoneen pöydän muodossa, jotka voisin koska vain juurruttaa omaan olohuoneeseeni, mutta ainakaan näillä näkymin poikaystävä ei ole pääsemässä muuttamaan luokseni tänne Mikkeliin vielä pitkään aikaan. :( Miulla on kuitenkin päässäni selkeä visio, millaisia kalusteita ja yksityiskohtia tänne haluaisin, joten ajattelinkin koota teille jonkinlaisen kollaasin niistä jossakin välissä nähtäväksi! :)

Pieni kiteytys vielä tästä päivästä. Mulla meni tuonne puoli kuuteen saakka töissä, jonka jälkeen loppuillan olen kotona kokkaillut, tapellut netin kanssa, siivoillut, kuunnellut Michael Jacksonin levyn kohta kolmannen kerran läpi, tapellut taas vähän netin kanssa sekä rasittanut puhelinlaskua. Nyt aion jatkaa vielä myöhäisillan siivoiluja, huomenna ei onneksi tarvitse herätä aikaisin, toisin kun nyt on taas monen päivän ajan pitkänyt joka aamu herätä! :D Hyvää lauantai-iltaa tai itseasiassa ihan just alkavaa sunnuntaita teille! :)

Hanna-Reetta

Ei kommentteja: