28. helmikuuta 2011

Something about this blog

Sain kunnian vastaanottaa The Gorgeous Blogger -tunnustuksen kahdenkin bloggaajan taholta, Elenan sekä Riinan! Kiitos mieltä lämmittävästä haasteesta teille molemmille. :) Toteutan tämän nyt tähän väliin samalla kun kun katselen suoraa Oscar gaalaa silmät ristissä. Jaksoin seurata gaalan valvojaiset Marian, Armanin ja Mikaelin, sekä mahdollisesti usean muun väsyneen suomalaisen kanssa (ja siitäpä tämä äärimmäisen epäinhimillisen myöhäinen postailuaika :D), ja itse gaalaa olen myös seuraillut tässä sivusilmällä postausta tehdessä. No, mikäs tässä lomaillessa kun ei ole kovin aikaista herätystä luvassa aamulla! :)

Nyt kuitenkin tähän väliin tämä haastis! Tekstiä kuvittavat muutaman hyvän näyttelijän red carpet -kuvat, jotka kaikki eivät ole suinkaan ole pelkistä menneiden vuosien Oscar gaaloista. Kuvat googletettu.

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liitttyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Milloin aloitit blogisi?

Blogini aloitin viime joulukussa, tarkalleen ottaen itsenäisyyspäivänä. Kohtapuoliin on siispä tullut kolme kuukautta tänne kirjoiteltua.

Eva Longoria

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Itse pidän tätä lifestyle-/tyyliblogina, missä kirjoittelen elämästäni noin yleensä. Itseäni kiinnostavat asiat (kuten kauneus, hyvä olo, shoppailu, jokseenkin muoti, vaatteet, laukut, hyvä ruoka, matkailu, ystävät...) sekä oma tyylini ovat blogissani kuitenkin pääroolissa, mutta jos siltä tuntuu, niin puran tänne vaikka kouluangstejani. :D

Anne Hathaway

Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen verrattuna muihin?

Hmm. Tätä kysymystä mietin melko kauan, sillä melko samantyylinen blogihan tämä on kuin muutkin tyyli-/lifestyleblogit. Yritän erottua muista tyyliblogeista ehkä jokseenkin valokuvillani, sillä vaikka en todellakaan millään huippukameralla kuvaile, yritän saada kuvista persoonallisia ja kiinnostavia ottamalla niitä erilaisista kuvakulmista. (Tosin tuo ei päde päivän asu -kuvissa, sillä yksin kuvaillessa "kuvauspaikkoja" on kämpässäni hyvin rajallisesti.. :D Eriasia on, jos poikaystävä on kuvailuapunani!) Pyrin postailemaan tänne niin useasti kuin aikaa ja juttua riittää, mutta en halua ruveta kirjoittamaan pakonomaisesti, jos ei ole mitään kerrottavaa tai näytettävää. Kirjoitan silloin, kun itsestäni siltä tuntuu! :)

Penelope Cruz

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Ystäväni innostamana minäkin tämän touhun aloitin. Sanna yritti saada minuu jo pari vuotta sitten blogien ihmeelliseen maailmaan, mutta tuolloin tyydyin vain lueskelemaan toisten postailuja ja selittelemään itselleni, etten minä mitään blogia osaisi edes luoda. Tuntui, ettei tuolloin edes olisi ollut itsellä mitään sanottavaa tai kirjoitettavaa. Olin kuitenkin Sannalle vihjannut, että oman blogin voisin perustaa, kunhan muutan omaan kämppään ja pois Savonlinnasta, missä ei koskaan tapahdu mitään, eikä jutun juurta saisi sitten mistään. Tuntui myös, että piti saada lukea paljon toisten blogeja, ennen kuin oman haluaisin aloittaa. Kolmisen kuukautta sitten päätin sitten Playing with Fashionin perustaa osaksi siitä syystä, että keksin blogilleni ensinnäkin nimen ja olin jo muuttanut pois Savonlinnasta, ja osaksi myös senkin innoittamana, että muutama muu ystäväni aloitti myös tuolloin omat blogit.

Angelina Jolie

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Haluaisin saada kaikki kuvakoot ja -suhteet kohdalleen. Tuntuu nimittäin, etten ikinä ole tyytyväinen mihinkään kuvien asetteluun, ja sitten ne näyttävät eri kokoisilla tietsikoitten näytöillä erilaisilta. Haluaisin myös ehkä hieman enemmän tuota muoti-asiaa tänne, että vastaisi blogin sisältökin hieman enemmän tuota nimeä! ;) Mutta en nyt koe tarvitsevani mitään suuria muutoksia tän blogin suhteen nyt vielä ainakaan.

Sellainenpa se! :) Ja koska Elenan idea antaa tämä tunnustus/haaste täysin sattumanvaraisesti valituille bloggaajille oli mielestäni todella mukava ajatus, kopioin häneltä idean, ja päätin jakaa tämän viidelle sellaiselle bloggaajalle, joiden blogit eivät ole minulle ennestään tuttuja lainkaan.


Nyt jatkan vielä pienen hetken Oscar gaalan tuijottamista väsyneillä silmilläni, mutta kyllä tuo sänky vie kohta voiton! Mukavaa Oscar-yötä teille, jotka sitä nyt vielä jaksatte katsoa! ;)

Hanna-Reetta

2 kommenttia:

Elena kirjoitti...

Haha, onpas hassu sattuma, sait multa tunnustuksen ja laitoit sen eteenpäin vanhaan blogiini! :) Kiva, että edellinenkin blogini kolahti! T: Elena

Hanna-Reetta kirjoitti...

Elena: Oho, mitä kummaa??? :D Katsoin kaikki blogit Blogilistalta ihan randomisti, eli nyt on kyllä tullut ihan todella hassu sattuma! :DD Ihan uskomatonta. En tietty tunnistanu sua kuvista. :D