13. helmikuuta 2011

Viikonloppu Savonlinnassa

Heips!

Viikonloppu on vierähtänyt kotikonnuilla Savonlinnassa. Auringonpaiste on piristänyt ihanasti, ja inspiroi ottamaan eilisen 'päivän asu' -kuvat ulkosalla. Ja koska eiliseen päivään ei juuri muuta sisältynyt kun poikaystävän seurasta nauttimista, porukoilla sekä poikaystävän porukoilla kyläilyä, kauppareissua, ja illalla herkuttelua kera kahden Täydelliset naiset -jakson sekä The Social Network -elokuvan, ei minulla muuta asiaa oikeastaan nyt ollutkaan, kun tulla näyttämään teille eilistä päivän asua! :) Tässä siis hieman satoa eilisiltä valokuvailuilta.


Paita / Gina, korut / Kultajousi & hm, laukku / Guess, kengät / UGG


Eilisen herkkuhetki näytti tältä:


Tämän päivän ohjelmaan meillä kuuluu lisää kyläilyä, ja mahdollisesti myös ulkona syömistä. Edit // koska se paikka, minne olimme menossa syömään, oli mennyt konkurssiin, ja Savonlinnan surkeassa ravintolavalikoimassa ei ollut näin talviaikaan mitään muuta varteenotettavaa ravintolavaihtoehtoa, siirsimme ulkona syömisen siihen saakka, kunnes poikaystävä tulee kyläilemään Mikkeliin. Siellä on hieman enemmän varaa valita missä herkuttelee. :) Illalla minun täytyy kuitenkin taas hypätä Mikkeliin suuntaavaan bussiin, ja sanoa Savonlinnalle sekä poikaystävälle heipat taas viikoksi. :( Saatan palata illalla vielä yhden postauksen merkeissä, jossa olisi vuorossa tämän päivän asuvalintaa. Talviaurinko paistaa ihanasti tänäänkin, joten voi olla, että kuvailemme myös tänään ulkosalla! :)

Hanna-Reetta

Ps. Te, jotka halusitte Rosso-arvostelua tähän postaukseen, käykääpäs lukasemassa lisäys omasta mielipidearvostelusta ja pienestä yleishöpötyksestä liittyen kyseiseen ravintolaan! :)

3 kommenttia:

mad-sanna kirjoitti...

ompas ihanan aurinkoisia kuvia :) miten sä tarkenit olla ulkona tollee??? :--D

Unknown kirjoitti...

Todella hienoja kuvia! Upeasti tulee aurinko tuolta sivulta. Ja siellä toi mun lemppari laukkumerkkikin vilahtelee :-)...

Meiltä muuten moni hakee oikikseen ja kauppikseen. Oikeustradenomin tutkinnolla oikis lyhenee kuulemma parilla vuodella(?), jos haluaa sinne valmistumisen jälkeen hakea. Mun koulukaveri yrittää nyt varmaan jotain neljättä kertaa sinne. Sinnikäs. :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Ihanaa todellakin ottaa talviauringossa kuvia, ja nyt kun siihen oli kerrankin mahdollisuus hyvän kameran ja J:n ansiosta, niin "pikku" pakkanen ei saanut haitata! :D Eli hirveellä vauhdilla vaan otettiin kuvat ja sit juostiin sisälle, takkikuvia en ees jaksanu ajatella eilen. Mut eilen ei ollu vielä yhtään niin kylmä mitä tänään oli! :s

Minna: Voi kiitoksia. :) Nyt oli kyllä ihanan aurinkoinen viikonloppu! Toivottavasti jatkuisi näin, mutta toi pakkanen saisi vähän helpottaa. :/ AAAA miks mä en ole hakenut tuohon sun kouluun, varsinkin nyt kun vielä kerrot, että oikis lyhenisi vähäsen!!?? :D Meinasitko itse jatkaa tuolta linjalta vielä muualle? :) Kuulostaa ihan mahtavalta!