26. maaliskuuta 2011

Lomamatka mielessä
Arvatkaapa kenellä on ihan mieletön kaipuu ulkomaille..? Kyllä, allekirjoittanut on potenut suurta matkakuumetta viime kesästä saakka, kun sain kuunnella Hennin ja Marin - ihanien kesätyökavereitteni - kesän ulkomaanmatkoja. Henni rakastaa reissaamista, ja itseasiasa istuu varmaan juuri tällä hetkellä lentokoneessa paluumatkalla Suomeen Cran Canarialta, ja hänen puoleen käännynkin aina, jos vaan tarvitsen hyviä vinkkejä matkansuunnittelussa!

Ollaan mietitty poikaystäväni kanssa ensimmäistä yhteistä ulkomaanmatkaa jonnekin lämpimään toukokuussa, ja viime maanantaina marssimmekin kilometrin mittaisen kysymyslistani kanssa matkatoimistoon hakemaan vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin liittyen miettimiimme matkakohteeseen. Netistä me toki matka varataan, mutta käytännön asioista haluttiin saada vähän tietoja ammattilaiselta. Matkakohde meillä on suunnilleen jo tiedossa, mutta ihan vielä en sitä paljasta. ;) Matkan onnistuminenhan ei ole vielä lähekään varmaa ennen kun varaamme lennot - jos vielä sittenkään. Nimimerkillä juuri miun tuurilla viime keväänä odotettu Ranskan matkani meinasi epäonnistua totaaliesti tuhkapilven takia. Matkat meinattiin varata kuitenkin toivottavasti ja mahdollisesti lähitulevaisuudessa, joten sitten kuulette asiasta hieman lisää. ;) Kovin kauas ei olla kuitenkaan menossa...

Ulkomaanmatkahöyryissäni kävin ostamassa samalla reissulla kahdet jo pitkään H&M:n nettikaupassa ihailemani bandeau-bikinit, jotka nyt tuli tuossa samalla esiteltyä. Jos matkamme ei onnistuisikaan, niin hukkaostoksia eivät nämä suloisuudet siltikään olleet - onhan se kesä jo kovaa vauhtia tulossa. Muistakaapas sen kunniaksi vieräyttää yöllä kelloja tunnilla eteenpäin kesäaikaan!

Hanna-Reetta

7 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Noi Hennesin bikinit on ihanat! Itsekin on pitänyt tilata ne, mutta en ole saanut aikaiseksi. :) Meillä on ensi talveksi matka suunnitteilla, pitäisi kanssa löytää aikaa matkatoimistossa vierailuun, sitä matkaa kun ei voi netistä varata. :)

Anonyymi kirjoitti...

Lomamatkoja on aina ihana suunnitella!:)
Meillä heti kun toisesta kotiudutaan niin toista jo aletaan suunnitella :D

Ihanat noi biksut! :)

CAMILLA kirjoitti...

Kiitos kommentista:) ! ihanat noi bikinit. Voi vitsi, pitää ite hankkii viel kesäks jotku kivat! :D

Unknown kirjoitti...

Kesäajassa ollaan!;) Ja nyt kun näitä sun kuvia katselee vois kyllä mielellään olla myös hieman kesäisemmissä maisemissa. En malta odottaa, että paljastat teidän lomakohteen!:)

Henni kirjoitti...

Taidan arvata teidän kohteen :)

Jossu kirjoitti...

Tosi kivat noi sun oranssit bikinit! :) Jos sä sanoit olevas kateellinen meil, siitäku asutaan nyt täällä, ni mä oon kateellinen sulle tost Guessin sydänkorusta.. Aivan ihana! <3

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Hihi, kiitos! Eikös olekin. ;) En osannut päättää kumman väriset noista haluaisin, niin päätin sitten että molempi parempi! Ooh, saako udella minne te ootte matkaa varaamassa, vai pidätkö sen vielä salassa? 8)

Sofiina: No tuo oliskin aika ihanne just, että aina olis jotakin mitä odottaa kun on matka varauksessa! Se voi olla, että nyt jos tuota toista puoliskoani purasee matkustelukärpänen ihan kunnolla, niin varmaan ruvetaan suunnittelemaan jo seuraavaa matkaa. ;) Minä ainakin haluaisin - matkustelu on nimittäin jotain maailman ihaninta touhua! Mutta kunahn nyt edes tälle ekalle päästäisi. :'D Ja kiitos, nuo ovat kyllä tosi kivat biksut jep, ihastuin heti kun ne netistä bongasin. ;)

Camilla: Kiitos. Veikkaanpa, että nuo bikinit eivät jääneet mullakaan viimeiseksi hankkinnaksi ennen kesää, eikä välttämättä edes ennen mahdollista lomamatkaamme. ;) Haluaisin karruttaa bikinivarastojani vielä monellamonella parilla bandeau-bikineitä ennen kesää! Se on mun ehdoton suosikkimalli, enkä tykkää nykyään muita edes käyttääkkään. :)

Minna: Hehheh, en minäkään malta odottaa millon edes varattaisiin matka! :) Nyt olis kyllä ihan tosi inhottavaa jos se matka ei onnistuisikaan, kun olen niin kovasti sitä joka puolella hehkuttanut.. Just vielä mun tuurilla tulee niin käymään, ei sais nuolaista liian aikasin. Huoh. <:) Mut heti jos/kun ollaan varattu, niin tulen sen tänne paljastamaan, mutta minnekään kauas ei todellakaan olla lähössä, joten elä odota mitään kamalan suurta, hehe. :D

Hjenn: Luulenpa, että arvelet ihan oikein! ;)

Jossu: Eikös olekin varsinaiset suloisuudet! :) Ja kiitti paljon, se Guessin koru lukeutuu minun ehdottomiin suosikkikoruihini. :) Sun täytyy ostaa sieltä jenkkilästä samanlainen, siellähän ne on puolet halvempia mitä täällä! ;)