29. maaliskuuta 2011

rentoilutiistain kuulumiset

Heips, ja hyvää tiistaita kaikille! :)

Ai vitsit kun olenkin iloinen! Vaikka viikko onkin vielä melko aluillaan, olen saanut kaikki kouluhommat tehtyä ja palautettua jo tänään, ja tällä viikolla ei minun tarvitse väkertää yhtään kirjoitelmaa, ainetta, raporttia tai suunnitelmaa, eikä mitään muutakaan isompaa tehtävää. Siis tämä on kyllä ollut viime aikoina niin harvinaista, ettei ole kalenteri täpösen täynnä deadlineja! Tänään päästiin koulusta jo yhden maissa eikä mulla ollut töitä, niin nyt on ollut koko päivä aikaa rentoutua kotona pitkästä aikaa ihan kunnolla. Tällaisia päiviä sitä oppii arvostamaan, kun lähes poikkeuksetta normaalisti viikolla hyppäät klo. 7:25 lähtevään bussiin, huitelet päivän ties missä, ja takaisin kotiin palaat illalla puoli kymmeneltä. Lisäksi tänään paistoi kivasti aurinkokin, niin aih mikä ihana tiistai tämä onkaan ollut! ^^, Pienestä sitä ihminen voikin olla iloinen. :DVaikka kouluhommat helpottivat hetkellisesti ja vietän tässä oikein kunnon aamutakkilörskäilyiltapäivää teekupponen toisessa ja tietokoneen hiiri toisessa kourassa, tuntuu vain, että stressaan silti vain entistä enemmän. Koulun ja töitten ulkopuoliset asiat stressaavat nyt sillä mittakaavalla, että naamakin kukkii varmaan kohta punaisemmin kuin pahimpaa puberteettivaihettaan kärsivällä teinillä. Pitäis vaan osata relata ja hokea, että asioilla on tapana järjestyä.


Jakku / hm, paita / Mango, farkut / Only, korut / Guess & Seppälä, laukku / Burberry, kengät / UGG

Maininta muuten tuosta tämän päivän asusta, nimittäin tänään mulla oli päällä kaikki lempparijutut: lempipaita, lempifarkut, lempikaulakoru, lempilaukku, lempikengät, ja vielä yleensäkin se, että asussa oli vielä jakku, jota pidän ehkä kivoimpana vaatekappaleena, mitä on keksitty (heti seuraavana ihanien trenssi-takkien jälkeen) ! :) En ajatellutkaan tätä aamulla vaatteita valkkaillessani, vaan tajusin vasta noita kuvia katsellessani, että miten sattuivatkin kaikki suosikit päälle samaan aikaan! :D Hihi. 

Mutta apua, tiedättekös mitä olen jälleen kerran mennyt ostamaan...


...Kyllä, nimittäin...
...Mitäpä muutakaan kuin ripsivärin. Eräässä meikkipostauksessani mainitsin rakkaudestani ripsiväreihin ja erilaisten ripsareitten kokeiluun. Tulinpa ostaneeksi tarjouksessa olleen MaxFactorin False Lash Effectin varastoon odottelemaan tällä hetkellä käytössä olevan ripsarini syrjäytymistä. Mutta mitäs kävikään? Jo pitkän aikaa sitten ostaessani sitten tällä hetkellä käytössäni olevaa, jo kuolemaa tekevää Lancomen Hypnosea pohdin pitkään, ostanko Diorin Extasen, vaiko sitten lopulta valitsemani Hypnosen. Nyt sitten sattui niinkin uskomaton tuuri, että avautuessani kaverilleni jotakin randomia ripsareista ja nimen omaan tästä Extasesta, niin kaveri ilmoitti, että hänellä lojuu kaapissa kyseinen ripsari täysin korkkaamattomana. Syy siihen miksi kaverini ei ollut tätä edes avannut oli se, ettei hän käytä lainkaan ripsareita, jotka eivät ole vedenkestäviä. Tämä ei nimittäin ole, niin hän ei voinut tätä käyttä. Sen sijaan, että olisin tästä extratuuheuttavasta Diorin Extasesta pulittanut kaupassa 38 €, ostin täysin uudenveroisen yksilön kaveriltani hintaan 15 €!! Ei tarvinnut siispä kahdesti ostopäätöstä miettiä. Kyllä tässä nyt niin käy, että uusi ekstaasini kiilaa mennen tullen tekoripsimäistä lopputulosta lupailevan False Lash Effectin, sekä pian jo käyttökelvottoman Lancomen.

Hanna-Reetta

7 kommenttia:

mad-sanna kirjoitti...

Upee asu :) oot niiiiin tyylikäs ja nätti! Hämmästelen aina vaa postaus toisen jälkee miten tyylikäs neiti susta on kuoriutunu ;)

Onko marketin ja tollasissa kalliissa merkkiripsareissa sitten tuntuvakin ero?

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva asu, näytät hyvältä! :)

Millainen tuo Diorin Extase ripsari on? Tuuheuttava, pidentävä?

Sanna Katariina kirjoitti...

Asu on tosi kaunis :]

Unknown kirjoitti...

Oliko tuo Diorin maskara sun mielestä niin hyvä, että voisit maksaa siitä jatkossa täyden hinnan? :)

Hieno ja ennen kaikkea tyylikäs asu! Osaat muutekin keikkua tuossa kameran edessä hyvin. :) Otatko kuvat itselaukaisijalla vai työllistätkö muita? :) Mä oon aloittanut itselaukaisijan käytön...ilmeet ja asennot on sitten tosi upeita, kun juoksee kiirellä irvistelemään siihen kameran eteen ja toivoo, että sijoituu sopivasti keskelle kuvaa. :D

Nanna kirjoitti...

Sulla aina niin ihania kosmetiikkaostoksia, kateus. :D

Ella kirjoitti...

tosi nätti asu! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Voi KIITOS ihanasta kommentista mussu!<3 Piristät aina miun päivää kivoilla kommenteillasi! ^^,
Henkilökohtaisesti oon huomannu näissä kalliimmissa rippareissa sen eron, että nämä eivät tee ripsiin paakkuja yhtään siinä määrin, kuin markettien kokeiluni ovat tehneet. Nyt mulla oli välissä yksi Lorealin Volume Million Lashes rippari, joka oikeesti kävi tekemään paakkuja ja loppui tosi nopeasti. (Mun käytössä tosin, tästäkin voi olla yhtä montaa mieltä kun on käyttäjääkin.) Oikeastaan lukiosta asti olen käyttänyt kuitenkin vain Kanebon ja myöhemmin Sensain, Diorin ja Lancomen rippareita, niin en osaa silleen kunnolla edes verrata marketti- ja "laatu"tuotteita. Onhan siis niissä kalliimmissa laadullisia eroja verrattuna markettien tuotteisiin pakostikin, mutta ei mielestäni kuitenkaan mitään ihan tosi päätä huimaavia. ;) MaxF:n ripsarit ovat esimerkiksi markettien loistavuuksia - odotankin ihan innolla, millon saan ottaa käyttööni sen False Lash Effectin!

Sofiina: Hehe, kiitos! ;D Eli tuo Diorin Extase on tosiaan äärimmäisen tuuheuttava ripsiväri. Se lupaa jopa "over-size" volyymia ja todellista draamaa katseessa, eli korkeet ovat odotukset. :D Miulla on nyt tää vaihe, kun en suostu edes katsomaan muihin rippareihin päinkään, kuin tuuheuttaviin! :D

Sanssu: Kiitoksia paljon. :) Itsekin siitä pidin.

Minna: En ole ihan vielä kerennyt tätä Dioria testata, sillä käytän tuon edelliseni ihan loppuun asti. Mutta kunhan käytän tuota ensimmäisen kerran, niin tulen sulle kylle heti informoimaan onko hintansa väärti. :D Tosin mie olen valmis sijoittamaan kosmetiikkaan paljonkin, joten voi olla, että vaikka tuo olisi vaan "ihan hyvä", niin varmaan siltikin maksaisin siitä tuon summan. :D Heh.
Ja oikein kovasti kiitosta kehuista! <3 Kuvailen suurimmaksi osaksi itselaukaisevalla, sillä asun täällä Mikkelissä yksikseni, mutta sitten kun poikaystävä on kyläilemässä tai minä oon Savonlinnassa, niin poikaystävä on kyllä hyvin työllistetty tuohon hommaan. ;) Otan tuon kohteliaisuutena! :D Ja tuo on kyl ihan totta, että hirveet epäonnistumiset ja kiireet on tuon itselaukaisevan kanssa. :D

Nanna: Hihi. :D Oon vähän turhankin innoissani aina kaikesta kosmetiikasta, ostan sitä aika paljon. :p Tuon ripsivärin kanssa sattu kyllä tosi hyvä tuuri kun kaveri möi noin halvalla, oli ihan pakko ostaa kokeiluun! :)

Ella: Kiitos kovasti! ^^,