25. huhtikuuta 2011

aurinkoiset kesäkynnet

Pyörähdin aamulla kynsihuollossa, ja tällä kertaa me suunniteltiin kynsihuoltajani kanssa oikein kunnon kesäkynnet! Edelliset tummansiniset olivat nyt viimeiset tummemmat kynnet ennen kesää, nyt siirrytään nimittäin ihan selkeästi pirteämpiin väreihin! ;)


Hihi, tulee mieleen ihan joku hedelmäinen drinkki näistä tämänkertaisista! Kyllä näillä kelpaa kuukauden kuluttua siemailla Sex on the Beachia tai L.A Sunrisea Rodoksen lämmössä, vai mitä ootte mieltä? ;)

9 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Todella kivat! Persikkaa ehdottaessani ajattelin juuuri tuollaisia! Ihan todella täydelliset kesäkynnet!! :))

Jenni kirjoitti...

Ihanan kesäiset! :)

http://chloes-secrets.blogspot.com/

Henni kirjoitti...

no kyllä kelpaa ! :) mie vähän jännään kerkeenkö ennen reissuu kynsihuoltoo kun on sekä koulua että töitä, olis kyllä pakko keretä kun peukalon kynsi on melkein irti :D

Henna kirjoitti...

Miulle tulee tuosta väristä mieleen sellanen appelsiini/mandariinin tuoksuinen body shopin huulirasva :D!

mad-sanna kirjoitti...

yhdyn hennaan :D mulla on vielä sitä "vessanraikastin" huulikiiltoa jäljellä.... mut aika nätskät kynnet, saitko pupulandiasta inspiraatiota? :)

Anonyymi kirjoitti...

No joo, kyl nyt kelpaa! Tosi ihanat tollaset raikkaat =)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Kiitos! :) Miustakin nää on kyllä ihan mahtavat "kesänavauskynnet"! Seuraavaks sitten vaaleen vihreät ja turkoosit kehiin, ehkä! ;)

Chloe: Eikös! :) Nyt jo viimeistään oli siirryttävä johonkin keväisempään sävyyn. ;>

Hjenn: Ou nou, toivottavasti kerkeet kaikilta kiireiltä ja saat ajan! Mutta onhan siun reissuun vielä parisen viikkoa, onneks. ;) Onko nyt ollu kuin pitkä huoltoväli?

Henna: Ai, hahaa! :D Miulle taas tulee ihan täysin mieleen ne L.A Sunriset mitä Tsekissä ryypiskeltiin, muistatko? ;DD Mietinkin itseasiassa vähän L.A Sunrisen ja just Sex on the beachin värejä näitä suunnitellessani.. :D

mad-sanna: Ai niin, vessanraikastinhuulirasva! :D Thanks. :) Mie en lue Pupulandiaa, ja itseasiassa nyt vierailin ihan ensimmäisen kerran tuossa koko blogissa ku mainitsit että onko sieltä otettu inspistä. :D Aika samanlaiset näytti joo olevan. :)

Minea: Jep, on kyllä miustakin tosi raikkaat ja ihanan vaaleet. :) Välillä ihan säikähän että mis mun kynnet on, kun oli jo tottunut niihin tummansinisiin kärkiin! X)

mad-sanna kirjoitti...

vähän outoo... oon kommentoinu melkeimpä sun jokaiseen postaukseen mut kaikissa ei näy mun kommentit, etkö oo vaa julkassu niit? onkohan täl duunikoneel jotai ongelmii lähettää niit perille.....

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Miulla kommentit tulee suoraan tuohon näkyviin ku kirjottaja on lähettänyt sen, en pidä sitä kommenttien hyväksymistä ollenkaan käytössä. Vähänkö outoo sitte jos siun kommentteja ei oo täällä, mitähän siun duunikone sekoilee?! :O Jos kerran ei oo antanu julkasta tms.. :o