27. huhtikuuta 2011

kevään ekat jädet

Voi ei.. Tänään ennen iltavuoroon suuntaamista erehdyin nopeasti pyörähtämään Ginassa, ja voi miten ihania ja värikkäitä kesävaatteita sinne olikaan tullut!! Mekkoja, toppeja, paitoja... Ihan kaikissa raikkaissa väreissä! Tai onhan Ginassa kesävaatteita ollut jo hyvän aikaa houkuttelemassa, mutta oon onnistunut nyt välttelemään kaikenlaista shoppailua ja sortumista tuhlailemiseen, joten oon kiertäny Ginan ja muut ihanuudet melko kaukaa.. :D Nyt sai sitten kaupungissa ehkä ensimmäisen kerran huokaista helpotuksesta, nimittäin onneksi olin unohtanut rahapussini kotiin toiseen laukkuun - ei tullut Ginassa hätäosteltua puolta putiikkia.. Ja viimeistään silloin huokaisin vielä isommin helpotuksesta ja taputtelin itseäni päähän tuon rahapussin unohtumisen takia, kun menin ihan vaan käväsemään BrandGalleryssa. Siellä oli tietysti kans kaikkea ihanaa kesäuutta, ja löysin heti kaksi täydellistä laukkua ja käsikorun, mitkä olisin kotiuttanut varmaan heti, jos vaan rahapussi olisi ollut hollilla, ja ulkomaanmatka ei kolkuttelisi kolmen viikon päässä. Vaikka tässä nyt kuitenkin on hullut säästämissessiot olevinaan olemassa, niin aion kyllä suoda itselleni pienen ilon ostaa pari pirteää toppia, ihan täysin vain matkaa varten. ;) Laukut ja käsikoru jäävät ostettavaksi sitten joskus myöhemmälle..

Piipahdimme ystäväni kanssa tänään kesän ekoilla ulkojätskeillä. Pakattiin itsemme lisäksi autoon eräs innokas chihuahua-autoilija, ja suunnattiin keskustaan. Napattiin Spice Icestä softikset ja mentiin istuskelenaan kävelykadun penkeille. Päivä olis kyllä vaan saanu olla yhtä lämmin ku eilen, meinas melkein nimittäin tuulen takia ihan kylmä tulla.. Ja nyt oikeesti lopetan tän säästä jauhamisen, varmaan jokaisessa postauksessa nykyään hehkutan kuin ihana ilma on joka päivä ollu. :D

Paita / Gina, korut / Vanamo, laukku / Burberry, kengät / Dinsko

Ihanaaihanaa, huomenna saan nimittäin nukkua pitkään kun ei kouluun tarvitse mennä! :) Tosin koko aamupäivä/päivä meneekin sitten yritysjuridiikkaa lukiessa ennen iltavuoroon suuntaamista. Eli kai se on sittenkin alistuttava laittaa se herätyskello pirisemään, etten nuku sinne päivä kahteen asti ja huomaa, että parin tunnin päästä pitäis olla töissä. Njääh..

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kivoja kesäkuvia kävelykadulta:)

täälläkin vietetään huomenna vapaapäivää, tosin täysin täytyisi omistaa se kouluhommille! :D onnea yritysjuridiikan parissa, itsellä nykykulttuurintutkimusta faniudesta.. huhhuh!


(Saa muuten käydä vastailemassa kyselyyni, vaikka ihan vain tykkää jostain bändistä,joukkueesta, mistä vain ja olet ostanut niiden tuotteita :) linkki löytyy blogini sivupalkista.)

Anonyymi kirjoitti...

* ohoh ei siis ihan kesä, kevät nyt taitaa olla! elän ihan eilisessä, oli niin helle :)

mad-sanna kirjoitti...

uuh menni on siellä niin maireena :D onko se saanu uudet taluttimet?

Anonyymi kirjoitti...

miks nää kommentit ei näy?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt näkyykin :) Yritin eilen vaikka kuinka monta kertaa kirjoittaa kommenttia, mutta koskaan se ei näkynyt vaan tuli joku ihme juttu sen jälkeen, kun painoin "julkaise kommentti".

Mutta siis sitä eilen kirjoittelin, että oispa täälläkin kaupungissa missä itse asun Gina, se on mun ehdoton suosikki vaatekauppa. :D Pääsis kattelee kesävaatteita..

Ja voi luoja, että toi sun koira on niin söpö, haluun samanlaisen <3

Sulla on ollut myös jälleen kerran tosi nätti asu. :>

Hanna-Reetta kirjoitti...

indie by heart: Juu, oli aika kesänen tuo Mikkelin pääkatu tällä viikolla! 8) Huh ihanaa, yritysjuridiikka meni ihan jees, mutta edessä olis tosiaan vielä kasa kouluhommia.. :s Kävin hei vastailemassa tuohon kyselyyn! :)

mad-sanna: No Menni on kyllä aina niin maireena. :D On sillä nuo vaaleenpunaset taluttimet ollu ainakin puoli vuotta, valjaita se mieluummin käyttää ku pantaa. :)

Anonyymi: Oho, mikähän siinä sitten on ollu, ku ei oo näkyny. :o Noh, hyvä et nyt ainakin sait kommentoitua. ;D Sun täytyy eksyä sellaseen kaupunkiin missä Gina löytyis, on nimittäin tosi ihania kesävaatteita! Hihi, onhan tuo koira kyllä valtavan söpö! ;) Ja voi kiitoksia paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on todella mauttomia vaatteita.