2. huhtikuuta 2011

Trenssikausi avattu!

Jos pitäisi nimetä jokin suosikkivaatekappale, niin minun valintani olisi ehdottomasti trenssitakki. Rakastan trenssejä, ja haluaisin niitä kaapin täydeltä kaikissa mahdollisissa väreissä ja malleissa. Ulkopukeutumiseni voisi olla ympäri vuoden trenssientäyteistä, mutta hirveenä vilukissana trenssikaudet, kevät ja syksy, jäävät mulla harmillisen lyhyiksi - kaivelen nimittäin lämpöiset talvitakit käyttöön loppusyksistä liian varhain, ja taas nytkin jo mukavilla alkukevään aurinkoisilla ilmoilla (kai nyt alkaa jo olla kevät? No kyllä todellakin!) pitkitin niiden käyttöä tolkuttoman pitkälle. Tänä viikonloppuna kuitenkin korjasin tämänkin asian vihdoin ja viimein, (varmasti myöhässä kaikkia muita :D), ja valitsin muiden takkien joukosta beigen trenssini mukaan Savonlinnaan viikonlopun viettoon. Vaikkei tänään ihanan keväisesti aurinko paistanutkaan, ja vietin vapaapäivää loskapaskasäässä, vedin trenssin iloisin mielin päälle. Olin myös tyytyväinen saadessani pitkästä aikaa käyttööni mustat, jo pitkään Savonlinnan suutarilla majailleet Dinskon kenkäni! :)
Trenssi / Vero Moda, huivi / hm, laukku / Burberry, kengät / Dinsko

Tulkoon vielä mitkä tahansa takatalvet tai paukkupakkaset, tästä lähtien ulkopukeutumiseni on pelkkää trenssiä kesään saakka! :D

Muu asu näytti tänään tältä:


Paita / Vila, legginsit / Gina, korut / KappAhl & hm & Seppälä

Hanna-Reetta 

8 kommenttia:

Inka kirjoitti...

ihana asu! ja vielä ihanampi laukku! ♥

Unknown kirjoitti...

Upea trenssi! Kuuluu kyllä ehdottomasti kevättakkivalikoimaan! :)

Enni M. kirjoitti...

Nätti trenssi! :)

Henni kirjoitti...

Kiva trenssi ! Tilasin eilen itelleni ellokselta trenssin, toivottavasti se tulee sieltä niin pääsen korkkaamaan kevään ;) hulluilla päivillä olis burberryn trenssi alennuksessa,vitsi kun pääsis sen hakemaan !

Anonyymi kirjoitti...

Mun trenssi odottelee vielä postitusta kotiin :) hih

Hanna-Reetta kirjoitti...

Inka: Voi kiitos! Laukku sattuu olemaan omakin lemppari. ;)<3

Minna: Kiitos. :) Kyllä vain, ihanan klassisia ja tyylikkäitä vaatekappaleita nuo trenssit.<3

Enni: Kiitoksia kovasti. =))

Hjenn: Hih, eikös olekin. 8) Oo, toivottavasti kotiutuu se trenssisi pian, niin pääset sinäkin kevään sit korkkaamaan! ;) ja TOTTA, miekin haluaisin Burberryn trenssin ihan mielettömän kovasti. Mustana se olis just täydellinen! Mut kun ikinä ei pääse shoppailemaan sellasiin paikkoihin, missä niitä olis! :( Tietty nyt joku Helsinki ainakin, mut mut.. Ei ainakaan ale-myyntien aikaan. ;(( Mutta aivan varmasti sitten joskus tulevaisuudessa toteutan senkin ainaisen haaveeni, ja hommaan Burberryn trenssin. :)

Minea: Mistä oot trenssisi tilaillut? :) Toivottavasti tulee pian! ^^,

Anonyymi kirjoitti...

Tasan yksi merkki (ja kuosi) jonka kanssa trenssi on parhaimmillaan.. ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Hehe, no näinpä!! ;) Vielä kun saman merkin trenssin saisi...<3