8. toukokuuta 2011

äitienpäivänä

Vaatteet ja korut / hm, laukku / Guess, kengät / Dinsko


Vielä nyt kun äitienpäivää on jäljellä tunteroinen, niin toivotan kaikille äideille - eritoten omalle - oikein ihanaa ja ruusurikasta äitienpäivää!

Takana on todella mukava mutta liian lyhyt viikonloppu Savonlinnassa. Eilen kerkesin illalla vain pyörähtää ystäväni kanssa abc:n terassilla teellä sekä käydä morjenstamassa poikaystävää, mutta piiitkästä aikaa menin sitten ihan kotiin yöksi. Aamuvarhaisella oltiin nimittäin iskän, pikkuveljen sekä erään hämmentyneen chihuahuan kanssa kiikuttamassa äidille laulujen kera kahvia, pullaa ja lahjoja sänkyyn. Äitienpäivät (kuten myös isänpäivät) alkavat meillä joka vuosi samalla tavalla, hehe! ;) Aampäivästä sit jutustelujen ja kuulumisten vaihdon ohella meikkailtiin äidin kanssa varmaan kaksi tuntia ilman mitään erityistä syytä. Aamu kotosalla meni siispä erittäin rattoisasti.

Ihanien äitienpäivä -aiheisten kuvien lomassa on tuossa miun tämän päivän valoitukseltaan erittäin epäonnistuneita asu-kuvia. Ajattelin ilta-auringon olevan hirveen kiva noissa, mutta se saakin lähinnä miut näyttämään paidattomalta kummitukselta. -__-' Oli hieman kiirus toivottelemaan iloiset äitienpäivät poikaystävän mamalle, joten tämän parempaa kuvaa ei ole teille tällä kertaa mulla näyttää. :D

Nyt on sitten illasta palattu Mikkeliin. Menen tästä vielä hinnoittelemaan viimeisiä kirpparivaatteita ensimmäisestä erästä ennen kun menen nukkumaan. Huomisesta alkaen miulla ja Iinalla on nimittäin viikon mittainen pöytävuokra Wilma & Wihtori -kirppiksellä täällä Mikkelissä, ja meinasin, etten tuputa heti ekana päivänä pöytää ihan tupaten täyteen. En ole vielä edes kerennyt pestä (saatika sitten edes täysin valita!) kaikkia vaatteita mistä päätän luopua, joten pitkin viikkoa sitten vien lisää tavaraa myytäväksi. Toivottavasti en sitten löydä kirppikseltä itseleni mitään kivaa, etten sorru tuhlailemaan.. No, moista vaaraa en usko olevan - oon nimittäin ehkä universumin surkein kirpparishoppailija!

Muut kuin päivän asu -kuvat: Weheartit.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä niin upea postaus ja upea sinä. Oikeasti vau!

Tuntuu niin pahalta, että tämmöiset naiset on sitten varattuja :(

Nanna kirjoitti...

Ihana asu sinulla! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Kiitoksia. :]

Nanna: Voi kiitos! :))