28. heinäkuuta 2011

hennesin syksyn himotukset

Heips taas!

Palataanpas ihan kunnon vaatejuttujen pariin täällä blogin puolella - noin muutaman ehkä joillekin vähän epäkiinnostavamman aiheen jälkeen!;) (Viitaten golfiin ja armeijaan.) Täytyy myöntää, että viime aikoina (lue: kesän aikana) oon ollut maailman epäkiinnostunein shoppailuista, enkä ole jaksanut käydä shoppailemassa täällä Savonlinnassa yhtään ainutta kertaa. Voitteko kuvitella, hehe:D Hennesiltä kävin metsästämässä viime perjantaina hirveellä kiireellä valkoista tuubitoppia, mutta koska aikaa oli niin vähän, en jäänyt edes silmäilemään muita tuotteita. Kaikki tuubitopit oli Hennesiltä tietysti jo menny, joten mitään en ole taaskaan ostanut sitten Oulun reissun jälkeen.

Pari päivää sitten vierailin pitkästä aikaa Hennesin nettisivuilla, ja niinhän se on, että niihin paikkoihin ei kannattaisi mennä - ei edes laiskan ja epämotivoituneen shoppailijan! Hennesin nettisivut ovat paikka, mitä oon muutenkin kyllä karttanut tosi paljon sitten sivujen uudestumisen, mutta nyt tylsyyttäni päädyin kuitenkin hm.comiin. Eipä siinä tarvittu ku muutaman minuutin sivujen selailu, kun shoppailukärpänen oli taas purassut minuu ihan täysillä, ja nyt on aivan kamala himo shoppailemaan! Netin kauttahan en suostu mitään Henkkamaukalta tilailemaan, tai ainakin se on ihan viimeinen vaihtoehto jos lähihennesien (= kämästen Savonlinnan ja Mikkelin putiikkien) valikoimista ei pakko-saada -juttuja löydy. Poikkeuksetta joka kerta kun olen tilauksen tehnyt H&M:n suuntaan, oon joutunut suurimman osan vaihtamaan toiseen kokoon tai palauttamaan koko tuotteen. Tän takia en jaksa tilata mitään. Hyvin lompakkoystävällistähän tuo on, mutta haluisin kyllä oppia nettishoppaamaan vähän paremmin:D

Hennesin sivuilta löytyi tällä kertaa monta monituista vaatekappaletta, mitkä miun on yksinkertaisesti pakko kotiuttaa syysvaatekaappiini asap. Tein kolme kollaasia suosikeistani teille näytille, ja tässäpä ne olis.

Asu 1. - tilkka konjakkiaAsu 2. - kesäistä kepeyttä syksyyn
Asu 3. - a bit formal


Ja vielä jos vähän...


Musta ja harmaa kynähame ovat sellaisia, jotka taatusti aion ostaa, samoin viimeisessä kollaasissa oleva harmaa neule. Olen aivan umpirakastunut kynähameisiin, enkä omista pitkää sellaista, joten nyt nuo tulevat saamaan miulta rakastavan vaatekaapin pian! Mustat ja konjakit perusballerinat ovat olleet jo sen aikaa ostoslistalla, että nekin ovat takuuvarma ostos, kunhan tässä shoppailemaan lähden. Konjakin väriset korut ja vyö ovat myös isosti toivelistalla, mutta esimerkiksi nuo laukut ovat sellaisia, jota voisi odottaa alennusmyynteihin... Oranssit bikinit näyttivät netissä mallin päällä upean sähäkän värisiltä, mutta oon ihan varma, että ne ovat ihan ruosteisen oranssit livenä. Sellaiset olis kuitenkin haaveena, ja tuo malli on vielä aivan ihana!<3 Biksut ovat vieläpä alessa, joten nuo himottais kyllä tilata, jos tilauksen päädyn tekemään.

Nyt tuli niin positiivinen olo tuosta H&M:n nettikaupasta, että aion ehdottomasti ruveta vierailemaan siellä useammin, ja ehkä tosiaan rohkenen tilaamaankin sieltä paketin!;) Ensin kuitenkin kokeilen onneani ihan tuolla putiikkien puoella. Kävin eilen huollattamassa kynteni, ja koska kynsihuoltajani on töissä Mikkelin Hennesillä, tuli heti urkittua ne kaikki tuotteet, mitä myymälöistä jo saa. Onneksi ne palavasti halutuimmat löytyvät ainakin Mikkelin päästä, nyt vaan fingers crossed että olis kans täällä Savonlinnassa!:)

Mikä on sinun suosikkikollaasisi noista kolmesta? Onko tullut bongailtua Hennesin uutuuksista paljon must-haveja?:)

Ei kommentteja: