1. elokuuta 2011

avonin tilaus is here!

Jee, vihdoin saapui kauan odottamani Avonin tilaus! Vaikka en kovin kummoisia juttuja Avonin tilaukseen laittanutkaan, odotin pakettia liian pitkät kolme viikkoa kuin kuuta nousevaa. En ole koskaan aikaisemmin tilaillut kyseiseltä firmalta mitään, joten tää on ihan uusi juttu miulle, ja näinhän se on, että oon ihan hulluna kokeilemaan kaikenlaisia uusia puhdistus- ja kosmetiikkatuotteita :D

Katalogia selaillessani tuli mieleen ihan Oriflame. Samantyyppisiä tuotteita ja samalla tyylillä lehteen kuvattuja, koko kuvasto tuntui olevan kopio Orfilamesta. Lueskelin huvikseni molemmista yrityksistä tietoa, niin Avon sattuu kuitenkin olemaan reilut 80 vuotta vanhepi yritys, joten tiedä sitten kuka tässä nykypäivänä matkii ja ketä, vai matkiiko ollenkaan :D Avon on jenkkiläinen yritys, Oriflame ruotsalainen, että en usko mihinkään suoranaiseen plagiointiin kummankaan kohdalla, mut jotenkin tuntu Avonin tuotteet toistavan Oriflamen tuotteita - tais sit toisinpäin. Oriflame on miulle miljoona kertaa tutumpi, mutta katsotaas nyt, mitä tilasin tältä uudelta tuttavuudelta, Avonlita!


Mustapäitä syväpuhdistava naamio päätyi heti ostoskoriin, sillä tälläistä tarvitsen kyllä ehdottomasti tällä hetkellä. Syväpuhdistaa huokosia ja ihoa, ja luultavasti toimii savinaamion tavoin. En ole vielä kerennyt kokeilla yhtäkään näistä tilaamistani tuotteista, joten tän vaikutuksista en osaa sanoa vielä mitään. Toivottavasti toimii! :)


Mulla alkaa kasvovesi olla aivan totaalisen lopussa, ja vaikka aion ostaa piakkoin uuden perusputsarin ja siihen samaan sarjaan kuuluvan kasvoveden, tilasin tän mustapäitä eliminoivan kasvoveden "näin alkuun". Aluksi olin tosi pettyny tähän kokoon, sillä puteli on tosi pieni, mutta ehkä nyt ihan hyvä vaan kun aion kuitenkin ostaa jonkun muun piakkoin. :) Tämä(kin) kun oli alennuksessa, niin tilasin oikeestaan vaan kokeiluun.


Nää kaikki miun tilaamat tuotteet oli tosiaan alessa, niin siks tuli tilailtua melko samantyyppisiä humputuksia :D 3in1 - puhdistus, kuorinta & naamio -tökötti oli tietty pakko tilata kokeiluun ja ottaa selvää, puhdistaako tää todella kasvot niin hyvin kun lupailee, ja pitää epäpuhtauksia poissa. Purkissa mainittiin melko jännä juttu, nimittäin tän käytön jälkeen tulisi käyttää naamalle aurinkosuojaa sekä rajoittaa altistumista auringolle viikon ajan. WTF??? :D Tosi kummallista!! :D Että saa nyt nähdä meinasko tää jäädä yhden käyttökerran ihmeeksi, sillä varsinkaan kesällä en rajoita mitään auringolle altistumista - varsinkaan kokonaista viikkoa! :D Tän täytyy olla sitten melko tujua tököttiä. Koostumus näytti ainakin ihanan isorakeiselle, ja kokeilenkin tätä ihan innoissani heti tänä iltana! :)

 

Vartalonkuorinta miulla olikin tyystin loppu, ja nyt kun alan kyllästymään jo saunakuorintoihin, oon ihan tyytyväinen että tää Tropics - stimulating & exotic body scrub -vartalonkuorinta saapui vihdoin :D Tässäkin koostumus näytti aivan ihanan rakeiselle, mutta tuoksulta odotin kyllä enemmän. Tosin purkistahan mie oon sitä vasta nuuhkinu, että nuuskitaanpas uudestaan sitten ihan käytön yhteydessä :)

Sitten on vielä pakko näyttää tähän loppukevennykseksi rakkaan äitini höpsötykset, eli hitosti suihkugeelejä mitä se tilas :DD Oon tainnu joskus ennenkin mainita, että ollaan äidin kanssa ihan himoja hamstraamaan kaikenlaisia vartalovoiteita ja suihkugeelejä, ja meidät on tosi helppo ylipuhua vaikka mihin kosmetiikkaostoksiin. (Ollaan vissiin meidän Oriflamevälittäjän suosikkiasiakkaita :D) Avonin lehden päätähuimaavat suihkugeelialet eivät jääneet äidiltä huomaamatta, ja kylppärissä koreilee nyt viisi uutta suihkugeeliä - niiden edellisten miljoonan joukossa! :D

Onko teille muille Avon tuttu, tai oletteko tilailleet tuolta mitään? Kertokaa mulle että tätä blogia lukee joku muukin kosmetiikkafriikki!?? :D

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulle on kans oriflame tutumpi, en oo avonilta ikinä tilannut. Naapuri on oriflame-myyjä ja tuo aina uusimman lehen laatikkoon :D Usein sitä tulee "hieman" sorruttua kosmetiikkaostoksille :D

Hei tee joku arvostelu sit noista naamajutuista? mua niiden osto kiinnostais kovasti.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Oriflamesortumiset on tosiaan niin tuttuja täälläkin! :D
Hei joo, kiitti toiveesta! :) Voin kyllä tehdä noista naamaputsareista jonkun oman jutun, kunhan oon niitä käyttänyt jonkin aikaa. Vaikka muutaman viikon päästä, niin kerkeen naamioitakin ihan kunnolla käyttämään. :)

Piija kirjoitti...

Moikka!
Tuo on tuo aurinkosuojasuositus hyvin todennäköisesti siks, et jos kuorii tosi tehokkaalla kuorinnalla usein ni auringon takia voi alkaa tulla pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä. (kun iho ei ite ohkasuutensa takia pysty ite suojautumaan) Ylipäätään noissa aina lukee et voi tehä tuolla kerran tai jopa pari päivään, mut jos sellasta tahtii pitää ni oon aika varma et siulla on alle nelikymppiset järjetön määrä hiusverisuonia kasvojen iholla katkeillu> couperosaa. Et hirmu voimakkaiden kuorintojen kans kannattaa olla varovainen, ne sopii vaan aika pienelle osalle ihmisistä :) toivottavasti sait jotain selvää tästä. Näin myö aina asiakkaille puhuttiin, et ei rasittas ihoa liikaa :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Piija: Hei, ja paljon kiitoksia kommentistasi. :) Sain kyllä selvää! :D Olen ihan samaa mieltä, että jos missään kuorinnassa, missä on rakeita, lukee tuo että "sopii käytettäväksi päivittäin" tai vielä pahempaa, "2 krt päivässä", niin en kyllä rupeaisi tuohon hommaan ikinä. :D Takuulla naama siitä "hitusen" jo rupeis kärsimään... Ja luulin ite aluksi että tuo aurinkosuojasuositus olis vaan sen takia, että naama saattaa palaa sit helpommin, hahaha... :D Sun selitys on ehkä hieman järkevämpi. Uutta juttuu tuli kyllä mulle, eli kiitos kun valaisit asiaa! Itse oon kuitenkin huomannut, että mulla on sellainen ihotyyppi, jota voi huoleti kuoria vaikka joka kolmas päivä (niinkuin teenkin). Voinko kysästä mitä teet työksesi, kun asiakkaille tulee puhuttua asiasta? :)

Piija kirjoitti...

Oon kosmetologi siis, niin siitä tiiän, (ainakin omasta mielestäni) noita juttuja aika paljon =D tosi kiva jos oli jotain hyötyä :) palamiseen se vaikuttaa kyllä myös, niinkun niihin maksaläiskiinki :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Piija: Ahaa, juu juu! :) No ilmankos sitten tiedätkin kosmetiikkajutuista ja tuollasista reaktioista, hihi! :D