29. elokuuta 2011

ekan koulupäivän asu

Heipparallaa! Se on ensimmäinen päivä koulua takana, ja mie onnistuin saamaan jo pienen syysflunssan. Tai tuntuu että se varsinainen flunssa on vasta tuloillaan, tänään oon vaan ihan tukkoisena kaulaliina kaulassa vetäny Finrexiniä, mandariineja ja Strepsilsejä.. Toivottavasti nyt se kuume ei iske, huomenna ja tostaina olis nimittäin töitä, tästä koulusta nyt puhumattakaan! Koulussa meillä oli muuten kaikkea muuta ku kevyt laskeutuminen arkeen - piti tönöttää jo ekana päivänä tunneilla neljään asti :D Siitä sitten nopeasti kaupan kautta kotiin flunssailemaan ja koiran kanssa kevyesti haukkaamaan ulkoilmaa.

Ensimmäisenä kouluasuna mulla toimi tänään suosikkivaatteeni, eli tuo harmaa jakku, ja niihin yhdistettynä Hayden Panettieren Scream-asusta inspiroituneena tummanharmaat farkkulegginsini.


Jakku / hm, toppi / Madonna, farkkuleggingsit / Only, korut / Guess & Nomination, laukku / Calvin Klein, kengät / Dinsko

Ostin tuon suloisen rusetilla koristellun topin joskus kaksi kesää sitten, ja taisi muuten olla mun päällä nyt ehkä toista tai kolmatta kertaa koko sen historian aikana :D Tästä huomaa että tein hullunlailla töitä tänä kesänä, kun en edes kesätoppejani kerennyt vapaa-ajalla käyttämään, heh ;) Nyt olis mulla seuraavana missiona tuon harmaan jakun jälkeen löytää täydellisiä valkoisia paitoja vaatekaappiin, tiiätte niitä mistä monissa blogeissa nyt puhutaan? Niitä tyylikkäitä, klassisia, puhtaanvalkoisia, ehkä satiinisia, upealinjaisia paitoja. Juuri niitä. Niitä mie haluaisin vaatekaappiini piakkoin ainakin muutaman kappaleen, jolloin sitten tuokin vaateyhdistelmä näyttää paljon mukavammalta ku vaan tuubitopin kanssa :/ Että Zaraan pääsyä odotellessa..

Nyt iltasella tein päivälliseks täytettyjä kesäkurpitsoja jauheliha-paprika-creme fraiche -täytteellä, nam, ja katoin tietty syksyn ekat Salkkarit! On kai jo liian kulunutta sanoa, että syksy on viimeistään sillon ku kaikki parhaat telkkarisarjat palaavat ruutuun, ja niitten lisäks myös Salkkarit ja BB :D Molemmat jälkimmäiset tulee tietysti katottua aina ;) Ja vähänkö on ihanaa kokata pitkästä aikaa asunnolla ihan itselleen! Kesällä en laittanut ruokaa yhtään ainutta kertaa jos grillaamisia ei lasketa, sillä aina kun pääsin töistä, niin kotona oli lämmin ruoka jo valmiina (porukoilla kun asuin), enkä olis pitkien työpäivien jälkeen jaksanut mitään laittaakkaan (koska oli se vaihtoehto, että iskä ja äiti kokkaavat mielellään :D). Tykkään kovasti ruuanlaitosta vaikka oonkin ehkä vähän noviisi siinä, mutta haluun oppia hirveesti uusia ihania reseptejä. (Onneksi mulla on kuitenkin kokki-poikaystävä! ;)) Kotona asuessa ihan ennen tätä Mikkeliin muuttoakin sitä lämmintä ruokaa ei juurikaan itse tullut tehtyä, vaan enemmän se leipominen oli miun juttu. Nyt yksin asuessa oon ihan mielissäni kun saan laittaa just sitä ruokaa mitä haluan, mm. sieniä mitä meillä ei koskaan syödä, ja oppia uusia tapoja kokata :) Mites siellä, tykkäättekö te laittaa ruokaa? :)

Nyt painelen naamapesulle ja pikaisesti nukkumaan flunssaa pois, kerkeänpähän nukkua hyvät yöunet kun huomenna on meno vasta kymppiin. Mukavaa viikon alkua kaikille! :)

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tyylikäs paluu kouluun!

Henni kirjoitti...

Oottelinkin jo siun kouluasua :) mie en jaksa huomenna vielä(kään) raahautua kouluun kun alkais jo kaheksalta ja olis vaan yks tunti. Pidän mielummin vapaapäivän :D

juulia kirjoitti...

Vaikka lyhyistä bleisereistä harvemmin tykkään, niin pakko myöntää, että tuo on aika kivan näköinen : )

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Tup bleiseri on niin ihana. Kävin hypistelemässä sitä tässä yks päivä Hennesillä mutta en ole vielä ostanut.. Mullakin alkoi tänään koulu.

Mä odotan myös Zaraan pääsyä koska siellä olis kaikkea ihanaa. Sitä tosiaan odotellessa koska en tiedä millon ehdin Helsinkiin tai Turkuun. Tosin voishan sitä lähtee vaikka Espanjaan Zaran perässä ;)

Henna kirjoitti...

ihana asukokonaisuus! Harmaaseen on aika helppo yhdistellä muita värejä :)

mad-sanna kirjoitti...

meinasin vinkata sulle tuosta jakusta ku näin sen hm:llä, mut olin satavarma, että oot jo sen bongannu :D Mitä ruoka-asiaan tulee, tykkään todellakin laittaa ruokaa! Ja kokkaan päivittäin omat ruokani 8) Tosin viime kuun aikana oon popsinu melkeimpä pelkästään salaatteja... pitäis keksii jotai lämmintä karppiruokaa c__c

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Kiitos kovasti :) <3

Hjenn: Hehee, tässähän tää tosiaan oli! ;) Haha voi ei, no toivottavasti olis sullaki vähän pidempiä päiviä lukkarissa, niin ei tartte joka päivä pitää lomaa. :D

juulia: Kiitos! Tuo oli kyllä tismalleen sellanen mitä olin ettiny. :)

Reetta: Voi kiitti! Hehe, menehän ostamaan se harmaa jakku itsellesikin. ;) Mukavaa koulun alkua siulle! <3 Ja jep, Zaraan on päästävä.

Henna: Kiitos paljon. :)) Totta, harmaa on aika helppo. :)

mad-sanna: Hihi, joo olin jo kerennyt kiikaroida sen sieltä. Ja tosiaan, sie oot kyllä aina tykänny laittaa ruokaa ja oot hyvä siinä, millon kokkailet taas miulle? ;) Varmasti noilta kaikilta mahollisilta karppi-sivuilta löytyy vaikka mitä erilaisia lämpimiä karppiruokia sulle. :)