31. elokuuta 2011

päivän asu

Heissan! Taasen yksi koulupäivä, ja tänään oli päällä tällästä

 
Paita / Gina, farkkuleggingsit / Only, korut / Guess & hm, laukku / Burberry, kengät / Dinsko

Haha, kylläpäs näyttää toi paita läpinäkyvältä noissa ylivaaleissa kuvissa! Ei se kyllä ihan tuolta näytä livenä kun kuljeksii ympäriinsä.. :D Noh, pääsin nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa hyödyntämään noiden farkkuleggingsien korkeaa vyötäröä ja kokeilemaan kuinka toimii :) Ja toimihan se, ainakin minun mielestäni! 

Ollaan tänään lähdössä tyttöporukalla käymään vähän Mikkelin sykkeessä, eikä mulla ole hajuakaan mitä pukaisisin päälleni. Ensin ajattelin hyödyntää tuota samaa paitaa (nyt kun se piiiitkästä aikaa jopa päälleni eksyi :-D) ja kiskaista päälleni tämän asukokonaisuuden, mutta veikkaan, että flunssan jälkimainingeissa saattaisin olla entistä kipeämpi sen jälkeen. Iina tulee noukkimaan miut kyytiin reilun puolen tunnin päästä, joten nyt on pakko juosta kääntämään vaatehuonetta ympäri! :)

5 kommenttia:

kaappipissis kirjoitti...

wautsi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Aattelin tulla antamaan palautetta :)Tykkään siun blogistas tosi paljon, vaikka miula onki ehkä vähän erilainen tyyli kun siula:)
ootan aina innolla uusia postauksias!:D

Rakentavaa sen verran, että toivoisin ulkoasuun vähän muutoksia, valoisempi ulkoasu ois mieleisempi, tuo harmaa on aika ikävän synkkä :/

mukavaa viikon jatkoa!

sani

Hanna-Reetta kirjoitti...

kaappipissis: Thanks! :>

Sani: Heii kiitti paljon palautteesta! 8) Kiva kuulla että oot tuota mieltä! Ite tykkään kovasti tuosta harmaasta, se on selkeä ja tyylikäs, yks mun lempiväreistä (tylsää :D). Mutta uusi ulkoasu on ollut harkinnassa jo pidemmän aikaa, ja ehkä olisikin aika laittaa jotain raikkaampaa/vaaleampaa väriä ulkoasuun - vaikka syksyä ja talvea kohden tässä mennään! :D Katsotaan, katsotaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Et ole tosissas, että sulla oli läpinäkyvä paita koulussa päällä? Nyt joku roti ihan oikeasti! :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Joo olen tosissani, oikeesti. :D Mut uskoppa huvikses että noin läpinäkyvältä se ei livenä näytä laisinkaan, ja onneksi tuossa edessä sekä takana on tollaset tosi massiiviset röyhelöt!