25. elokuuta 2011

vihdoin löytyi!

Eilinen Hennesillä pyörähtäminen tuotti tulosta, sillä löysin kuin löysinkin vaatekaappiin kaipailemani harmaan jakun! Oikeastaan sen löytäminen ei ollut kovin vaikeaa, sillä Hennesillä on mielestäni älyttömän hyvät valikoimat jakkuja tänä syksynä :) Eli jos haikailet harmaata jakkua, niin suuntaappas Hennesille löytöjä tekemään. Tällaisen minä kotiutin sieltä


Juuri niiku olin täällä jo toivonutkin, niin eilen kotiuttamani jakku on tyköistuva/muotoon ommeltu, se on lyhyt, nuo pitkät hihat saa vedettyä 3/4-osaiseksi järkevännäköisesti, ja se on juuri täydellisen harmaan sävyinen (ei liian vaalea kuten yksi toinen Hennesillä sovittelemani, eikä myöskään liian tumma! :)). Ja on tää miun jakku ainakin jokseenkin samannäköinen kuin tuossa jakkupostauksessani esittelemä Haydenin päällä nähty yksilö, eikös vain? ;)

5 kommenttia:

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Jakku näyttää todella hyvältä! Olen itsekin miettinyt harmaan jakun ostamista mutta en ole vielä ostanut. Nyt tekee kyllä mieli lähteä Hennesille tsekkailemaan tilannetta :)

Selena kirjoitti...

Tosi hyvännäköinen jakku! Mistä liikkeestä löysit? Samanlaisesta haaveilen :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Kiitoksia! Jep, mene ihmeessä kattelee Hennesillä, siellä on monta ihanaa harmaata jakkua! :) Kyllä tuollainen on syksyksi sinunkin hankittava, hihi! ;)

Selena: Kiitti. :) Tuo on ihan Hennesiltä, ja siellä on paljon ihania jakkuja nyt tälle syksylle tullu. Sieltä kannattaa mennä etsiskelemään. :)

Tiia kirjoitti...

Tosi ihana bleiseri :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Tiia: Voi kiitos. :) Itekin oon ihan in love siihen! :D