20. syyskuuta 2011

kuulumisia

Otsikko vähän ehkä johtaa harhaan, koska oikeestaan mulla ei ole mitään sen suurempia kuulumisia kerrottavana, en vaan keksinyt mitään parempaa :DD Viikonlopun työkiireistä on selvitty, ja nyt käännän katseen vähän tärkeämpiin juttuihin, eli koulukiireisiin.

Tiedättekö sen tunteen, kun jakson alussa saadaan hitosti isoja projekteja ja kouluhommia tehtäväksi kaikilta mahollisilta kursseilta, ja sit ei vaan sisäistä että on niin paljon tekemistä, eikä siksi osaa tehdä oikein mitään? Tai sen, että kun ne tehtävät ja projektiaiheet jaetaan, niin opettaja sanoo että "tää on sitten vasta joululle" tai "seminaarit on sitten vasta koeviikolla", mutta kuitenkin nuo kaikki deadlinet tulee sit kuitenkin ihan liian pian? Tai sit sen, kun jätetään kaikki viimetinkaan? Ite en oo yhtään tuon viimeisen koulukunnan edustaja, että jättäisin tehtävien tekemisen viimeiselle illalle tai myöhästyisin aikataulusta, sillä tykkään hoitaa hommat ajoissa ja huolellisesti oikeastaan joka asiassa. Meillä on koulua takana nyt kolme viikkoa, ja ensimmäistä kertaa varmaan ikinä (okei, ehkä vähän liioittelin, mutta ainakin ekaa kertaa todella moneen vuoteen) mulla on motivaatio niin hukassa että ei helvetti. Huomiseksi pitäisi olla valmiina englannin liikekirjeen eka osa, ja täällä mä vaan Bloggerissa nörään hakemassa inspiraatiota. Yhyy.

No, huomenna on ainakin unohdan koulutehtävät aivan totaalisesti, sillä me vietetään tyttölaumassa hartaasti suunniteltuja ja odotettuja Lauran ja hänen kämppiksensä tupareita! Mietittiin just Iinan kanssa venäjän tunnilla jäätäessämme, että jos tänään oli jo niin levoton ja vaikee päivä, niin ei haluta ees miettiä kuin levotonta tulee huomenna olemaan :D Tupareista on tarkoitus suunnata Mikkelin yöhön, Kharmassa esiintyy nimittäin Teflon Brothers jota pitää mennä kyyläilemään 8)

Loppuun vielä kuvaa erittäin beisikistä päivän asusestani.

Paita / Calvin Klein Jeans, neule, vyö ja kengät / hm, housut / Only, koru / Kalevala Lumpeenkukka, laukku / Longchamp

Nyt rupeen keskittymään siihen englannin liikekirjeeseen. Paitsi ensin tietysti täytyy katsoa Salkkarit! ;) Kivaa tiistai-iltaa kaikille :)

5 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Hei mikä tuo nojatuoli on?? :o onks se se jonin mut uusilla päällisillä? Ja mikä tuo Paubellan linkkin on?? :o

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Tuo nojatuoli on Lauran, se oli miun luona säilössä kesän ku ei mahtunut Lauran varastoon kun se teki muuttoa! :) Ja jääny edelleen miun luo. Jonilla on kyllä edelleen ihan omansa. Ja tuo linkki jäi tuohon vahingossa! :D Tää postaus oli vähän kesken ku painoin julkaise, kuten huomaat niin lisäsin viel yhen kuvan 8) Vähän kerkesit lukee tän nopeesti ku olin poistamassa sitä linkkiä jo ihan saman tien ku painoin julkaise, lol!

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Täälläkin on käyty koulua kolme viikkoa ja mä ihan jaksan käydän siellä koulussa mutta mä en meinaa saada yhtään mitään aikaiseksi kotona. Ei vaan huvittais yhtään. Varmaan joku syysväsymys iskenyt :D Siivominenkin on aina sillon kivempaa kun kouluhommia pitäisi tehdä ;)

mad-sanna kirjoitti...

teflonit :D ooh oon kade!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Toi on just sama kun mulla, että ei sit millään meinaa saada kotona mitään aikaseksi! :D Se on tää syksy..

mad-sanna: Tolu tolu, missä sä oot ollu? ;) Ei ollu ees niin hyvä sittenkään. :(