25. syyskuuta 2011

trenssikausi avattu!


Kirpeää sunnuntaipäivää!

Taisin keväällä hypetellä niin paljon näistä syvästi rakastamistani trenssitakeista, joten säästän teidät sen kummemmilta hurraahuudoilta, ja ilmoitan vain että trenssikausi jälleen avattu!!! :) <3 (Haha, meinasin kirjottaa terassikausi, mutta ei ehkä ihan enää näillä säillä!:D) Tällä hetkellä värjöttelen Savonlinnan töissä golfissa sellasessa about leikkimökin kokoisessa väyläkioskissa, ja voin kertoa että pikeepaita, kaksi villapaitaa, tuulitakki ja teekuppi eivät kyllä hirveästi lämmitä. Tämä on meikäläisen viimeinen työpäivä nyt Savonlinnassa, ja päivystän täällä kymppikioskilla kahvinhimoisia golfareita aina tuonne neljään saakka. Noh, ei voi valittaa :) Silloin nimittäin kun ei näy pelaajia mailla halmeilla, niin saan täällä juurikin esim. postattua, tai jo kivasti rästissä olevat venäjän palautettavat tehtäväni tehtyä paremmin kuin ehkä kotona, heh ;)

Mutta tosiaan. Vihdoin oon miekin kaivanut ihanaiset trenssini talvivarastoista, ja alistunut siirtämään syystuulen tuivertaessa ballerinat ja pikkukorkkarit odottamaan seuraavaa kesää. Johan tässä oli aikakin. Olis pitäny trenssit kaivella jo aikapäiviä sitten, sillä taas jää niiden käyttökausi aivan liian lyhyeks, kun talvikelit varmasti yllättää jo hyvinkin pian. Oon haaveillu Burberryn mustasta trenssistä jo ties kuinka kauan, mutta ehkä en sitä vielä tälle kaudelle saa hommattua :/ Joku uus trenssi olisi kuitenkin hommattava! No, mennään nyt toistaseks niillä mitä on, ja ylemmissä kuvissa esiintyykin mun tämänhetkinen suosikkitrenssi (hirveen hyviä kännykkäkuvia, unohtui nimitäin kamera Mikkeliin). Ostin tuon pari vuotta sitten kun ne tulivat Vilaan, ja eilen sit Mikkelissä töissä näin päivän aikana kolmella ihmisellä juurikin tuon samaisen.... -.- Ajattelin tuunata tuota hieman omannäköisemmäksi tänä syksynä, mutta siitä sitten lisää kunhan sen olen saanut tehtyä - tosin ei nyt mitään suurempia muutoksia ole luvassa :)

Okei, mutta tää jatkais nyt kahvin keittämistä, pitäkää itsenne lämpimänä! :D

Ja ainiin, tänään alkaa Tanssii tähtien kanssa, ja olenko ehkä pikkasen innoissani! Kyseinen ohjelma kuuluu nimittäin mun syksyyn yhtä tiukasti kuin trenssi päälle, joten klo 19.30 - 20.30 minuu ei taida nähdä minkään muun ääressä ku mtv3:n! Tosin tänään se taitaa alkaa vasta esittely- ja muistelojaksolla, mutta sekin on katsottava ;)

Niin ja vielä yks juttu! :D Nyt kun tuli taas parin päivän postailutauko, niin olin jo ihan varma, että lukijoita olis karsiutunut huomattavasti. Pari päivää olin ihan täysin bloggerpimennossa ja eilen illalla kun pitkästä aikaa pääsin ihan ajan kanssa koneelle, odotti iloinen yllätys, kun pari lukijaa olikin tullut lisää. Kiitos kaikille, ja uusille tervetuloa!:) <3 ensi viikolla miulla ei ole luvassa isoja kiireitä, jotenka postauksia olisi luvassa! :)

2 kommenttia:

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihana trenssi! Miten sä et oo vielä käyttänyt trenssiä ollenkaan? Kyllä täällä Jyväskylässä on takkia tarvittu jo pitkään mutta mä olenkin aikamoinen vilukissa :D

Kivaa kun muistutit tuosta Tanssi tähtien kanssa, en olis muistanut että eka jakso alkaa jo tänään. Se on mun mielestä ihan mahtava ohjelma!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Erittäin hyvä kysymys tuo, että miks en ole trenssejä aikaisemmin jo käyttäny! :D Varmaan käytin tuota ruskeeta nahkatakkiani sen verran innokkaasti, etten ees tajunnu säiden kylmenemistä trensseille sopiviks! :DD Niin ja kiitos. :)
Jep, se on vaan niin mahtava ohjelma, ja aika mielenkiintoisia pareja tällä kaudella, vai mitä? :)