21. lokakuuta 2011

asua ja kuulumisia

Paita ja jakku / hm, farkut / Object, korut / Kalevala Vanamo, laukku / Burberry, kengät / Dinsko

Aah nyt se sitten alkoi!! Nimittäin syysloma! :) Kaikki kokeet ja näyttöjen + esitelmien pidot on nyt ohi, ja voi ihanaa tätä helpotusta! Oottelen jo kovasti pääsyä loman viettoon Savonlinnaan kokonaiseksi viikoksi, mutta sitä ennen täytyy tänään vielä tehdä töissä iltavuoro ja käydä työpalaverissa, ja huomenna tehdä asunnolla oikein kunnon syyssiivous. On kiva sitten palata superpuhtaaseen kämppään loman jälkeen.

Tuossa ylempänä on joku asu tältä viikolta. En oo nyt päivän asu kuviakaan päässy oikein päivittelemään tänne, kun koneeni on edelleen ihan levahtamispisteessä. Toivottavasti saataisiin se nyt lomani aikana korjatuksi, niin pääsisin jatkamaan ihan kunnolla näitä blogijuttuja. :) En oo päässy pitkään aikaan lukemaan edes suosikkiblogieni uusimpia juttuja, oon niissäkin ihan jälessä :/ No, onpahan lomalla ainakin tekemistä niitten kanssa, hehe ;) Ja ehkä ihan hyvä ettei se kone ollu nyt just koeviikolla toiminnassa - tulipa nimittäin ainakin päntättyä ihan kunnolla!

Mutta nyt lähen pientämään töihin että kerkeän! Mukavaa viikonloppua, ja palataan taas mahdollisimman pian asiaan :)

7 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Meilläkin alko eilen jo loma! :) Kerkeetkö ens viikolla kahvittelemaan,vaikka keskiviikkona tai torstaina?:)

mad-sanna kirjoitti...

Hyvää lomaa, muista rentoutua oikeen kunnolla :) mäki pääsen kohta lomille ^^

Life with Satu kirjoitti...

Oh mitkä kengät <3

Ja oikein hyvää lomaa :)

Miia kirjoitti...

http://www.shopping.com/Guerlain-Guerlain-Ombre-Eclat-Duo-Liner-L-Heuere-de-Nuit-383/info

Onko sinulla kokemusta ylläolevasta luomiväristä?
Minulla olisi tuollainen käyttämättömänä meikkipussissa "lojumassa".

Itselle liian radikaali ja tumma.. harmillinen virheostos. Olisiko käyttöä?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Hyvää lomaa siullekin! 8) Ja tosiaan sillon ke nähdään, jeee! ;)

mad-sanna: Kiitoksia! :) Joo todellakin rentoudun, ah ihanaa ku ei tartte viikkoon herätä ja laittautuu ihan himo-aikasin! ^^, Millonka sulla on loma? :)

Dahlia: Kiitti kovasti, kuuluvat omiin suosikkikenkiini. :)
Ja thanks! :)

Miia: Oo, vaikuttaa mielenkiintoiselle tuo duo-paletti. 8) Guerlainista ei oo mulla vielä minkäänlaista kokemusta, paitsi että niillä on sellaset catwalk-puuterihelmet mitkä haluaisin.. :D Mulla ei nyt oo akuuttia tarvetta mustavalkoiselle luomiväripaletille ku varastossa on vaikka millä mitalla noita Dioreja, mutta ootko yhtään kokeillu tuota? :) Meinaan ku että millanen on laatu, kestääkö luomilla hyvin, onko runsaspigmenttistä luomivärejä ja muutenkin hyviä? :) Jos vaan osaat vastata noihin niin olis kiva kuulla, ja haluisin kyllä kovasti kokeilla tuota palettia! 8) Aa aloin kiinnostuu tosta! :D

Miia kirjoitti...

:) runsas pigmenttinen on ja ainakin itsellä parilla kokeilulla pysyi vähän liiankin hyvin :D. Muutenkin ainakin mitä siitä yritin lukea tietoa niin tyytyväisiä tuntuvat suurin osa olevan.

Ehkä tuo aavistuksen kimaltava, tumma meikki ei vain tule itselle käyttöön. ( ainakaan jos käy yöelämässä about kerran vuodessa...).

Itsekkin kaipasin enemmän valko-mustaa ja tuohan on vähän harmahtava-musta. Arki käytössä minulla on rusehtavia sävyjä.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Miia: Oi, kuulostais kyllä tosi houkuttelevalta ja kokeilemisen arvoiselta! 8) Hami vaan ettei mulla ole nyt pakottavaa tarvetta uudelle mustavalkoiselle duolle. :/ Tai siis musta-harmahtavalle. Mä kans käytän välillä ruskeansävyisiä luomivärejä, mutta enemmän on kyllä mustavalkoista luomilla. :)