21. marraskuuta 2011

mielenkiintoista uutta snowcrystalilta!

...ja ei, ei siltä laulaja Crystal Snowlta, vaan nyt on kyse kosmetiikkamerkki Snowcrystalista!;)

Pitkästä aikaa tuli kaupan kosmetiikkahyllylle jotain sellaista, mitä halusin ihan hulluna päästä heti kokeilemaan. Mulla kun on nyt ollut viime talvesta asti tää täydellisen ripsivärin metsästys menossa (myöhemmin on tulossa teille ripsivärivertailupostausta ;)), oon ollut vähintäänkin innoissani kaikista uusista ripsiväreistä ja niiden mullistavista ominaisuuksista. Vaikka kaikista eniten tykkään käyttää supertuuheuttavia ripsivärejä, en tätä seuraavaa yksilöä yksinkertaisesti voinut jättää testaamatta!

Snowcrystalin Feathers lash extension duo on ainakin ensimmäinen minun tietoon kantautunut ripsiväri, joka pidentää ripsiä erikseen laitettavien kuitujen avulla. Yhden ripsivärin tiedän, jonka harjassa on kuituja, ja se pidentää ripsiä samalla tekniikalla, mutta tämä Snowcrystalin ripsiväriduo vaikutti vähintäänkin puolet mielenkiintoisemmalta. Paketissa tulee mukana pidentävä ripsiväri, ja tuollanen purkillinen pienenpieniä kuituja. Vaikka haluankin ripseni näyttävämmäksi ennemmin tuuheudellaan kuin pituudellaan, niin täytyihän tätä heti testata ;)

Ideana on laittaa aluksi pidentävää ripsiväriä ihan normaalisti, ja ennen kun ripsiväri on ehtinyt kuivua, harjataan noita kuituja ripsien päihin. Tuo ripsivärin ja kuitujen laittaminen vuorotellen sitten toistetaan niin monta kertaa kun on lopputulokseen tyytyväinen, viimeiseks laitetaan ripsiväri. Odotukset oli miulla aivan järjettömän korkealla tän tuotteen suhteen. Olen koklannut tuota nyt vasta kolme kertaa, ja näin alkuun voin sanoa, että laittaminen on ihan tosi hankalaa - ainakin aluksi! :D Tässä ennen ja jälkeen kuvat ripsistä, ja heti perään ripsiväriduon plussat ja miinukset.

Ripset taivutettu, ja niihin laitettu yksi kerros paketissa tullutta Snowcrystalin pidentävää ripsiväriä.

Ripsien kärkiin lisätty kuituja, ja toistettu ripsivärin ja kuitujen laittaminen kolme kertaa. Ripsiväriä laitettu viimeiseksi "kiinnittämään" kuidut.

Ja siinä vielä vierekkäin kuvat ennen ja jälkeen.

Plussat:

+ Pidentää kyllä ihan oikeasti
+ Voi itse päättää, haluaako vain vähän lisäpituutta, vaiko sitten superdramaattista pituutta ripsiin
+ Piilolinssien käyttäjäkin voi käyttää tätä (ohjeissa lukee :D), mutta laittaessa kuituja pitää olla vaan vähän varovaisempi
+ Jos haluaa sekä pituutta että tuuheutta, ei tarvitse tyytyä paketissa tulleeseen pidentävään ripsiväriin, vaan voi ostaa tuuheuttavan ripsarin, ja käyttää kuituja sen kanssa. Ei tartte luopua omasta lemppariripsarista!;)
+ Vastasi odotuksiini melkosen hyvin
+ Lähtee vedellä pestessä aivan täydellisen hyvin pois

Miinukset:

- Ennen kun oppii tekniikan, lopputulos on kaikkea muuta kuin luonnollinen. Tässä vaiheessa pakko puolustautua, että laitoin noihin ylläoleviin kuviin noita kuituja vasta toista kertaa, eli siksi ripset näyttää ihan über-paksuilta hämyheikin jaloilta kun en vielä osannu..<:DD
- Ripsien laittaminen vie aivan tolkuttoman pitkään, allekirjoittaneella ainakin neljä kertaa pidempään mitä normiripsarin laitto
- Noi kuidut lentelee joka paikkaan, mutta onneksi ne saa poistettua naamasta helposti pakkauksessa tulleen harjan avulla

Sellanen tuote. Nyt kun vielä en osaa tuota mitenkään erityisen hyvin laittaa eikä lopputulos ole ollenkaan niin luonnollinen kun haluaisin, annan arvosanaksi 8, mutta sit kun tuota opin kunnolla käyttämään, niin käsissäni saattaakin olla ihan täyden kympin tuote ;) Tuskin jaksan sotkea noiden kuitujen kanssa ihan joka aamu, mutta nyt alkuun on pakko harjotella tuota tekniikkaa. Tarkoituksena olis saada kuituja vain ripsien päihin, mutta koska ne hiton haituvat lentelee joka paikkaan, niitä on koko ripsen pituudelta. Siitä sit johtuukin, että ripsistä tulee ihan sairaan paksut ja erittäin epäluonnollisen näköiset, niiku mulle on noissa kuvissa vähän käynyt ;( Pitää opetella laittaa kuidut ihan supervarovasti ja lisätä ripsiväri vain ripsenkärkiin, niin ehkä sitten saan nätimmät, luonnollisemmat, erotellut ja ennen kaikkea kauniisti pidemmät ripset!;)

Onko kuka muu ehtinyt kokeilla tätä?:)

6 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Mie sain Kicksin lehden ja arvasin HETI, että ostat tuon! :D Sain muuten ekat pisteet ja etusetelit sieltä, jee!

Nuo on kyllä miun mielestä tosissaan ihan tosi luonnottomat eikä yhtään nätit tuossa jälkeen kuvassa. :o Laita sit vielä kuvii, ku oot harjotellut sitä laittoo! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Haha jee! Ihan tosi typerää että miulle ei ole tullut edes sitä lehtee vielä, missähän se viipyy?? :D Haluun jo ne kupongit ja äkkiä! Ja joo, täytyy laittaa vaikka sit joittenkin päivän asu kuvien muodossa lisää kuvia noista myöhemmin, en vaan malttanut olla tekemättä tätä postausta hetipaikalla ekojen harjotusten jälkeen, kun sain Jonin kuvaamaankin paremmalla kameralla! :DD

caro kirjoitti...

Mä haluan ehdottomasti tuota ripsaria! ;o Onneksi esittelit tuon, olisin varmaan jäänyt paljosta paitsi. Rakastan pitkiä ripsiä ja nyt metsästän tuon tuotteen itselleni, mikäli löydän.. :D Mistä ko. ripsiväriä löytyy?

Hanna-Reetta kirjoitti...

caro: Hei kiva juttu, että tää postaus tuli siulle tarpeeseen! :)) Unohinpas näköjään kertoa mistä näitä saa, eli omani ostin ainakin Kicksistä, en tiedä saako muualta! :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla, ja nyt kun oon jo paremmin oppinut noita kuituja käyttämään, niin on kyllä osoittautunu tosi hyväksi ripsariduoksi. :) Suosittelen!

Anonyymi kirjoitti...

Ens kerralla ku tuut tänne ni kuvataan vielä paremmalla kameralla ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: heh, voin vaan arvata kuka tän laitto ;) Jep, niin kuvaillaan!