22. marraskuuta 2011

random-uutta

Sain (ja ostin) viikonloppuna muutaman kivan uuden jutun!:)


Anniina antoi mulle niin mukavan myöhäisen synttärilahjan, että otinpa noista sitten kuvatkin :) Oon keräillyt jostain yläasteesta asti muumimukeja, ja sieltä asti on tullut kerättyä kaikki mukit, mukaan lukien muistaakseni kaikki kesä- ja talvimukit. En tiedä mitään suloisempia mukeja kuin muumimukit, ihan huippuja! Aion ehdottomasti kerätä ihan joka ainoan muumimukin mitä tulee miun elämän aikoina kauppoihin, vaikka niille sitten täytyisi rakentaa lisäsiipi keittiöön :DD Viime kerralla Lappeenrannassa tyttöjen viikonloppuna kertasin puuttuvat mukini (joita ei ollut silloin kuin kolme :D), ja Anniinapa osti mulle Sosuli-mukin synttärilahjaksi :) Tällä hetkellä muumimukikavalkaadini on tämän vuoden talvimukia vaille täydellinen, mutta sen kerkeää hankkia vielä oikein mainiosti. Lisäksi paketista kuoriutui rakastamiani SNÖ of Swedenin koruja. Niitä miulla ei olekaan ennestään kuin tämä yksi, mutta tästä se kokoelma rupeaa karttumaan...;)


Havahduin viime viikolla niin noloon tosiasiaan, etten omista yhtään ainoata paria mustia sukkia. Siis en yhtiäkään, vaikka ne on ehkä maailman eniten perusasia. Sokoksella kävin sitten korjaamassa tän tilanteen, ja ostin muutaman parin laadukkaita Hilfigerin sukkia asiakasomistajapäivien aleilla. Lisäksi näin yhdessä sisustusohjelmassa, kun isompaan Iittalan kivi-tuikkuun oli laitettu aika hauskasti kukkasia, joten inspiroituneena siitä kävin Sokkarilta marraskuun tarjouksista tuonkin söppänän kotiuttamassa - Iittalan suosikkivärissäni hiekassa tietenkin! Tosin miulla sitä koristaa ennemminkin kimppu joitain nahistuneita pensaan (??) oksia tai mitä lienevätkään, mutta aika söpöjä ovat silti ;)

Oon saanu sen vaatehuoneen siivottua (ja motivaatiota löytyi heti, kun siivousliinan otti kauniiseen kätöseen), joten ilta jatkuu miulla nyt näissä merkeissä:


Uunituore Elle käsissä ja lämpöiset uudet angora-sukkani varpaita lämmittämässä :) Tuohon päälle vielä iso mukillinen glögiä, niin oivoi tulee rattoisa loppuilta! Kivaa loppuiltaa muillekin :)

2 kommenttia:

BabyJane kirjoitti...

Ah, noi Tommyn sukat on ihan parhaita! Ite jätin noi angroavillasukat vielä piikkiin odottelemaan, mutta ne kummittelee edelleen :P

Hanna-Reetta kirjoitti...

BabyJane: Totta, ovat kyllä käytössä osottautunu ihan loistaviksi sukiksi!! :) Osta ihmeessä nuo angoratkin, ovat meinaan tosi mukavat nekin ;)