17. joulukuuta 2011

pikamoi

 

Otsikko kuulostaa enemmänkin joltain pokemonilta kuin tervehdykseltä, hehe :D

Lauran pikkujouluista ei sitten olekaan tuon enempää julkaisukelpoista kuvamateriaalia, eikä oikein noissakaan miun iltama-asu pääse oikeuksiinsa. Tästäkään vanhasta asu-kuvasta toppi tuskin tulee sen paremmin esille :/ Kyseessä kuitenkin yks ihana Vero Modasta reipas vuosi sitten ostettu yksilö, jota oon käyttäny ehkä noin kolme kertaa. En tiedä kyllä miks niin harvoin, koska pidän tuosta aika huimasti!:)

Mulla ei nyt ollu tämän kummempaa asiaa taaskaan, oon ollu niin karseessa kiireessä (josta jaksan muistuttaa joka postauksessa :D), että postaaminen on jääny nyt vissiin joka kolmannelle päivälle :D No, viikonloppuna on ehkä vähän enemmän aikaa postailla, vaikkakin töitä ja kokeisiin lukua on ihan ihan kiitettävästi edessä..

Tänään vissiin alko aika monella joululoma, joten hyvää lomaa vaan teille, meikä tuskailee vielä kolmen tentin parissa sitten alkuviikosta, eikä tenttikirjoja voi laskea nyt hetkeksikään käsistä!:D Nyt äkkiä nukkumaan, niin jaksan pirteenä sitten aamuvuoroon. Yöt!

2 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Nuo sun kynnet on kyllä niin kivat! Ja hei,nähdäänhän me joululomalla!? :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Thanks! Tänään uudet ;)) Ja hei todellakin nähdään!:) Yritetään nähä heti vaikka ensi viikon alussa kunhan siulla ei oo töitä :)