30. joulukuuta 2011

UGG-haaveiluja

Nyt kun joka puolella on hullut alennukset, olen kerennyt ostamaan jos jonkinmoista talviasustetta ja -vaatetta alelaareista. Eilen löytyi säärystimet, pipo, lapaset ja kaulaliina Ginan aleilta puoleen hintaan, ja tänään sitten ostin Savonlinnasta uuden takin ja angora-sukat. (Niiku niitä sukkia ei jo olisi tarpeeksi kuoriutunut joululahjakääröistäkin...:D)

Kävin Prismasta myös ostamassa lisää tätä suojasuihketta, jolla suojaan mm. UGGini sekä kankaiset laukut. En ole vieläkään käyttänyt tänä talvena UGGejani koska a) on ollut niin kauheen märkää ja kuraista ja b) edellinen suojasuihke lojui Savonlinnassa, ja vieläpä tyhjänä. Yritän pitää noista UGGeista nyt sen verran hyvää huolta, että ne kestäis miulla eliniän :D Tänään sit sain suojattua ne vihdoin tuolla Solos-suihkeella, ja nyt vaan ootellaan niitä jäätäviä pakkasia, jotka pitäis viikonloppuna tulla :) Ihanaa!

Suojasuihkeen osto ja jokapuolella mylläävät alennusmyynnit ovat saaneet miut mietiskelemään uusien UGGien ostamista. Oon ihan myyty noille kengille, vaikka vasta yhdet omistankin. Miulla on siis nämä Classic Tall UGGit hiekan värisenä, mutta seuraavaksi olen kotiuttamassa jotakin seuraavista pareista...


Eli ostoslistalla on joko Bailey Button UGGit taas siinä hiekan värissä, mustat Classic Short UGGit tai sitten tummanruskeat Classic Tall UGGit, joista olin jo kahen vaiheilla viimeksi noita pitkiä hiekanvärisiä ostaessa, että ottaisinko sittenkin tummanruskeat. Henk.koht pidän enemmän noista Classic UGGeista, joissa ei ole mitään nappeja tai muuta grumeluuria mukana, mutta toisaalta nuo hiekansävyiset nappiuggit ovat alkaneet miellyttää yllättävän paljon.. :D Tällä hetkellä lähinnä pähkäilen ostaisinko noista nuo mustat perus- vaiko hiekanväriset nappiuggit, kun yhdet pitkävartiset löytyy jo. Lisäks tänään ostamani untuvatakki on pitkä, joten noi lyhytvartiset olis ehdottomasti paras valinta sen takin kanssa!:)

Kääks mitä teen :D Mitkä teidän mielestä on noista hienoimmat? Uggit taitavat jakaa aika paljon mielipiteitä, niin mitäs mieltä te olette niistä?:)  

2 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Miekin haaveilen noista keskipituisista sellaisena ruskeana, mitä siulla ei oo tässä kollaasissa. Nuo napilliset on ihanat, ihailinhan noita jo silloin ku ostettiin uggit täältä lappeesta! :) Mustat on miusta kaikista hirveimmät uggit mitä on (tän sanottuani miulla on ne varmaa joskus.... :D) ja tyhmää ehkä ostaa pitkävartiset ku siulla jo on? Eli miun vastaus on noista vissii nuo napilliset, mut ehkä jossain toisessa värissä. Esim just tuossa tummanruskeessa. :)

Toivottavasti sait jotain selvää. :D kannattaa miettii takkeja sekä asusteita ja päättää niitten perusteella!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Hehe, sie toisena UGG-fanina tulitkin ainoana vastaamaan miun pulmaan, hehe :D Mut kiitos!:) Elikkäs ensinnäkin, hehee aika hassua, miusta nimittäin nuo mustat on just yhet kaikista ihanimmista uggeista joita oon ihaillu jo piiitkään! :D Ne sopivat ainakin ihan minkä tahansa takin ja asusteen kanssa :) Niitä en kyl haluis missään muussa pituudessa tai mallissa, kun tuossa lyhyessä classicissa. Napilliset uggit haluaisin, mutta se väri on vähän kans hakusessa. Ekana nimittäin tätä kollaasia tehdessä mietin niitä tummanruskeina just niiku sanoit, mutta ehkä sittenkin nuo hiekanväriset olis kuitenkin kivoimmat siin mallissa, ainakin näin ekana...;) Ja vaikka mulla on ne yhet pitkävartiset jo, niin tiiän ettei ne tuu jäämään suinkaan ainoiks pitkävartisiks, vaan ostan joskus ne ihan varmasti tummanruskeina. :D Eli just ne, mitä ihailtiin sillo Modassa,heh.
Ja jep, oon jo ihan paineissa pähkäillyt, että mitkä kengät sopis kaikkiin miun takkeihin ja asusteisiin, mutta on onneks niin paljon eri väreissä, että ehkä ei tule olemaan ongelma :D Olipas mullakin pitkä vastaus, ja tästä nyt ei varmaan saanu mitään selvää!:D