14. tammikuuta 2012

uutta hiusta

Eilen kävin näin loman lopun kunniaksi kampaajalla, että olis freesi tukka kun koulu jatkuu. Kävin taas luottokampaajallani, jonka kanssa suunniteltiin taas jotain pientä uutta kivaa hiuksiin. Viimeksi vaalennettiin ja en edes muista mitä kaikkea silloin tehtiin, mutta tällä(kin) kertaa marssin kampaajan tuoliin Eva Longorian kuvan kanssa. Evalla on mielestäni aina vaan niin täydelliset hiukset, haluaisin tismalleen tuollaiset <3

Google

Miulla on ennenkin ollut samantyyppinen Evan kuva kampaajalla mukana, ja silloin tuli tällänen tukka, mistä tykkäsinkin aika paljon :) Pian tuon jälkeen kuitenkin "jouduin" värjäämään kuontalon ihan tumman ruskeeksi (joka surukseni näytti melkein mustalta), koska pikkuveljen lakkiaisiin lainaamani hiustenpidennykset olivat huomattavasti omia hiuksiani tummemmat. Nyt siitä tummuudesta on onneksi päästy pois, ja oon takaisin tässä tummanruskeen sävyssä, mistä pidänkin :)

Oon aina vastustanu omalla kohallani punaista väriä hiuksissa, mutta nytpä kokeiltiin laittaa kuparin sävyisiä raitoja hiuksiini, niiku tuossa kuvassa Evalla vähän on. Lopputulos oli mielestäni onnistunut, sillä tukka ei näytä punaiselta, mutta nyt tässä on kuitenkin täysin uusi vivahde, kun ennen on ollut vaan erisävyisiä ruskeita tai vaaleita raitoja :) Tämmönen tuli tukasta eilen:


Sellaset :) Itse tykkään paljonkin, vaikka eipä nuo nyt niin radikaalisti ole uudistuneet. Mitä pidätte?:)

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä ja onpa muuten ihanan kiiltävä tukka! Se on aina ihan paras fiilis kun tulee kampaajalta :)

Selena kirjoitti...

Tosi hyvännäköinen tuli! Joskus kun itselle tulee päähän värjätä hiukset tummiksi, päädyn selailemaan Eva Longorian kuvia. :)

Life with Satu kirjoitti...

Aivan ihanat hiukset ja tuo musta todella kivasti lämpöä kasvoille. Todella hyvin onnistuneet ja ihanan näköiset.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Kiitti paljon!<3 Ja heh, juu näyttää kyllä nyt tossa ihanan kiiltävältä, kun on kampaaja laittoi sellasta ihanaa hiusöljyä ;) Totta, onnistuneen kampaajakäynnin jälkeinen fiilis on paras!

Selena: Kiitos!:)) Ja jep, jos tummaksi haluaa tukan, niin miusta ainakaan parempaa mallia ei voi olla ku Eva!:)

Dahlia: Voi kiitti hirmusesti!<3 Mukava kuulla :) Nyt kun vielä saiskin jonkun rusketuksen tuohon kaveriks :D