21. helmikuuta 2012

asu / 21.2.2012

Heips!

Laittelenpa muutamat asukuvat tähän väliin!:) Oltiin tänään Lauran kanssa markkinoimassa meidän koulua Savonlinnan amiksille, ja tämän näkösenä siellä "edustin"

Jakku ja paita / hm, farkut / Object, koru / saksan tuliainen, laukku / Calvin Klein, kengät / UGG

Tänään jäi harmikseni koulun laskiaispullat saamatta kun ei omassa koulussa keretty käydä ollenkaan (saatiin me joo siellä amiksella vähän kuivahtaneet pullat kylläkin :D), mutta huomista lounasta en missaisi sitten minkään tapahtuman vuoksi: meillä on nimittäin koulussa sushi day (kattokaa nyt mikä youtube-mainoskin siitä on pitänyt tehdä :D), eli jonkin sortin lounasbileet olisi tiedossa ;D Sushia rakastavana ihmisenä tää on kyllä ihan huippu-juttu mitä odotan!<3

Mennään myös huomenna jälleen kerran Emmille töllöttämään Disney-leffoja, vuorossa olisivat parin viimekertaisen nyyhky-Disneyn (Leijonakuningas ja Pocahontas) jälkeen jotain historiallista, nimittäin Mulan ja Anastasia (joskaan Anastasia ei edes ole Disney-leffa:D). Ja eikä siinä vielä kaikki, huomenna päivällä käyn taas huollattamassa kynnet, jee!:) Tapahtumaa riittää kyllä huomiselle, joten taidanpa tästä nyt painella nukkumaan, että herään virkeenä mukavaan päivään!

Kuinka on muilla viikko alkanut?:)

5 kommenttia:

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihanan tyylikäs asu. Simppeli mutta toimii vaan niin hyvin! :)

Täällä olen alkuviikon ollut sairaslomalla edelleen poskionteloideni kanssa, voi olla että kolmas punkteeraus edessä. Menee jo hermot..

Heidi kirjoitti...

Ihana asu ja tykkään hurjasti sun laukusta :) Disneyn leffat on parhaita!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Kiitoksia!:) Tälläset simppelit asut ovatkin juuri niitä mukavimpia 8)
Oivoi, toivottavasti paranet tuosta pian :/ Varmaan alkaakin hermo jo mennä jos kolmas kerta ehkä jo eessä ;|

Heiddd: Kiitti paljon!!:) Tuo laukku on kyllä kiva, oon ruvennu haaveilee jo vähän CK:n jostain toisen värisestä laukusta, esim. ruskeasta :) Ja jep, Disneyt on ihan huippuja<3

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen jotenkin Satu Tuomisto. :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Hahahaaa, voi ei :DD