17. helmikuuta 2012

ikeahurmioissa

Eikä tässä vielä kaikki :D


Keskiviikkosen Ikea-reissun ostokset lojuvat olohuoneenlattialla (no tällä hetkellä kasveja lukuunottamatta), ja saavat minun puolestanu lojua vielä ensi viikkoonkin. Alkuviikosta aion pitää keskenäni kunnon siivoustalkoot, ja mikä voisi olla mukavampaa, ku uusien ihanien tavaroiden asettelu omille paikoilleen puhtaaseen kotiin!:) Ikeasta tarttui mukaan mm. valokuvakehyksiä, kynttilöitä, kynttiläjalkoja, kasveja, koreja, tyynyjä & tyynynpäällisiä, pyyhkeitä, lautasia, tauluja ja seinähyllyjä, sekä löytyipä tuolta myös kaivattu sohvapöytäkin :)

Sohvapöytä kootaan ja seinähyllyt asetellaan paikoilleen vasta viikon päästä, kun Joni saapuu vatupasseineen ja iskuporakoneineen tänne viikonlopun viettoon, joten siihen saakka joudun ihailemaan uusia kalusteitani vain pahvilaatikoissa :p Sitten kun nämä ovat kaikki aseteltu paikoilleen, niin ehkä voin jotain pientä kuvanpoikaista julkaista tänne bloginkin puolelle :)

Pitää kyllä myöntää, että jäihän sinne Ikeaan vielä vaikka mitä ihanaa ostettavaa, mutta sovittiin tyttöjen kanssa, että mennään kyllä ennen kesää vielä uudemman kerran tuollaselle ylihauskalle road tripille Ikeaan 8) Sitten ostan kyllä kaikki vaivaamaan jääneet asiat, kuten harmikseni ostamatta jäänyt uusi ruokapöytä, joka ei sitten autoon meillä olisi mahtunutkaan.

Jeps, nyt miulla onkin edessä Mikkeli-viikonloppu. Ihan kiva näinkin välillä, niin ei tartte ajatella matkalaukkujen raahaamista ja bussiin kerkeämistä :) Huomenna olen töissä, mutta sunnuntain aion oikeesti vaan koomailla kotona, ja yrittää saada aikaiseksi kouluhommia. Viimekerralla kun miun piti tehdä koko päivä kouluhommia, onnistuin vaan pyörimään nettikaupassa ja tilailemaan kaikkea siihen hetkeen hirveen tarpeellista. Toivottavasti ei käy sunnuntaina näin ! :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nojjoo miäkin tahon ikeaan :>

Hanna-Reetta kirjoitti...

indie by heart: Vähänkö siellä oli kivaa! Täältä onneks ei ole edes matka eikä mikään sinne, joten tilava auto vaan alle ja menoks ;D