13. helmikuuta 2012

mangon jakku


Postia Mangolta! (Vihdoinkin;))


Tilaamani valkoinen jakku on nyt sitten saapunut, ja olen siihen ihan tyytyväinen. Tältä se näyttää päällä.


Eli tulee saamaan vähän ompelijan huomiota kaventamisen merkeissä, mutta väri ja malli noin muuten täsmäävät odotuksiani. Ihan vitivitivalkoinen tuo ei ole, mutta aivan tarpeeksi lähelle vitivalkoista kyllä ;) Hitto kun olisinkin kerennyt napata sen XS:n ostoskoriini ajoissa, se olisi meinaan ollut ihan perfecto! No, ompelijalle mars ja sitten käyttöön :)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

'ihan tyytyväinen', toihan on upea!

Katariina kirjoitti...

Oi miten ihana toi on ja sopii tosi kivasti noinkin sulle! :) Itselläni olis kans hakusessa vaalea bleiseri, noita sais yhdisteltyä niin hyvin:)

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihana! :)

Mulla on ihan ykköstoive kesälle että saisi valkoisen bleiserin. Oon sitä himoinnut jo viime syksystä mutta päätin että ostan siten vasta kesälle sen :) Ja tämä ei kyllä yhtään vähentänyt mun kuumetta :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä teet työksesi ? :)

Life with Satu kirjoitti...

Minusta tuo on todella kaunis ja aiheuttaa kyllä suunnattomasti kateutta. Sillä että omistan jo yhden valkoisen bleiserin, ei se mitään auta, tahtoo lisää :D Ehdottomasti kesän parhaita vaatteita tuo kyllä, odotan innolla kuvia tuon kanssa.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Hehe, kiitos!:D Mukava kuulla :)

Katariina: Kiitän :) Toivottavasti löydät vielä oman vaalean bleiserisi, tuo on kyllä niin ihana, ja tosiaan mukava yhdistellä moneen!:)

Reetta: Kiitti!:) Joo tuo jakku on kyllä varmasti itsellänikin käytössä vasta keväällä, tai ainakin ihan himokäytössä se on vasta sitten kesällä ;) Jotenkin tuntuu etten ihan vielä osaisi ruveta käyttämään valkoista jakkua näin kaamoksen keskellä :D Ja haha voi ei, meninkin laittamaan nää kuvaset ;D

Anonyymi: En ole blogissani kertonut työpaikkaani, mutta tosiaan miehän käyn pääsääntöisesti koulussa, ja työt sit siinä koulun ohella :) Yhdessä myymälässä olen töissä vuoron pari per viikko :)

Dahlia: Kiitoksia kovasti!:) Voi toivottavasti löytyy siullekin valkoinen jakku vielä (tai siis toinen, hehe :D)! Joo kevättä ja tuon aktiiviseen käyttöön ottamista odotan minäkin, ja varmasti tulee sitten heti kuvia tännekin :) Ties vaikka innostun jo ihan piankin sen pukaisemaan päivän asuksi ;)

Tiia kirjoitti...

Ihana ja aika hyvältähän uto näyttää vähän tuollaisena reilumman kokoisenakin :)

Enni M. kirjoitti...

Tosi nätti! Mulla on valkonen bleiseri, mutta koska se on vähän rennompaa mallia, niin se saattaa helposti näyttää lääkäritakilta! :D Pitää olla tarkka, miten sen pukee... hihi

Hanna-Reetta kirjoitti...

Tiia: Kiitos kiitos :) Tuo on just ihana kyllä tollasena pitkänmallisena, mutta kyllä mielelläni sitä hivenen kavennuttaisin - jää selkäpuolelle vähän liiaksikin ylimääräistä kangasta :p

Enni: Kiitti!:) Miekin aluks ku tän puin ekan kerran, olin ihan että voiei lääkärintakkihan tämä nyt sit oli, mutta ei se sitten enää siltä näyttänytkään kun peilin edessä pitkään keimasi :D (Tai sit en ollut vaan tottunut vieläkään ajatukseen valkoisesta bleiseristä ;)) Varmaankin minkä tahansa valkoisen bleiserin kanssa saa olla tarkkana :D

emmi kirjoitti...

Wau, onpas upee jakku. Meille tuli Cubukselle nyt sellaista lyhyttä, valkoista jakkua, ja voi olla, että se on pakko hankkia kevääksi ja kesäksi. :) Valkoinen jakku vaan tekee asusta niin paljon raikkaamman ja hauskemman kuin perus musta jakku. :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

emmi: Kiitoksia paljon!:) Voi että, tollanen lyhytkin voisi olla aivan ihana!<3 Ehkä pitää itsekin vähän sellaisia vilkuilla kesäksi ;) Totta, valkoinen piristää kummasti, ja varsinkin valkoinen jakku on niin erilainen!:)