11. helmikuuta 2012

menneitä ja tulevia kuulumisia

Heipparallaatia!

Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee käheäkurkkuinen ja orastavaa flunssanpoikasta pelkäävä Hanna-Reetta. Miulla on ollut aivan huippuviikko takana, ja jos vain on enää mahdollista, niin mahtavampi viikko on edessä. Vain flunssa voi pilata sen, joten nyt vaan teetä naamaan ja kaulahuivi pysyy kaulalla koko ajan.


Nyt on olut taas vähän kiirusta loppuviikko, että postauksille ei ole aika riittänyt. Viikolla miulla on ollut huimat kolme työvuoroa, ja kouluakin on riittänyt enemmän ku tarpeeksi. Töissä ja koulussa on ollut nyt jotenkin tavallista mukavampaa (ja jostain syystä levottomampaa) kuin ennen, ja ollaan vaan naurettu koulu- ja työkavereiden kanssa kaikille hauskoille (lue: huonoille) jutuillemme. Tostai-iltana pidettiin kavereitten kanssa Emmillä Disney-leffailta, ja katottiin muutaman olusen kera Kaunotar ja hirviö. Me ollaan monena päivinä mietitty Disneylauluja läpi (tylsääkö?), niin nyt sit oli ihan leffaillan paikka, hoho ;)


Tulevalla viikolla puolestaan on jokaiselle päivälle jotain kivaa aktiviteettia. Maanantai menee aika pitkälle kouluhommien parissa, mutta tiistaina voikin jo rentoutua. Ystävänpäivänä nimittäin saan alta pois yhden ryhmäesitelmän koulussa, ja illalla Laura järjestää "Ystävänpäivän vastaanoton", joten luvassa olisi pienimuotoista pippalointia kera ystävien. Keskiviikkona käyn pyörähtämässä koulussa aamutunneilla, jonka jälkeen lähetään Emmin ja Jonnan kanssa ajelemaan kohti Vantaata & Ikeaa! Ollaan suunniteltu Ikeareissua jo pari viikkoa, ja ihan kohta pääsen hamstrailemaan uusia sisustusjuttuja oikein urakalla kotiin <3 Torstaina ihan vain rentoudun yksin kotona (lue: katson ensimmäisen kerran kokonaisen Idols-jakson, koska joka ikinen torstai olen ollut tähän asti töissä :D), perjantai menee töitä tehden ja iltasella tulee ehkä serkku vaimonsa kanssa luokseni. Mikkeliviikonloppu tiedossa siispä. Oi vitsi, yleensä viikonloput Savonlinnassa ovat ihan parasta aikaa, mutta nyt en kyllä jaksa odottaa ensi viikon alkua, niin paljon kivaa on tiedossa :)


Miun piti tänä viikonloppuna tehdä teille postaus saapuneesta Mangon jakusta, mutta kuinka ollakkaan, vaikka DHL:n kanssa sovittiin perjantaille toimitus töihini, ei jakkua kuulunut sovittuna kellonaikana. En ollut ensimmäisellä toimituskerralla kotona vastaanottamassa jakkua, ja perjantaina sitten kuriiri oli ilmeisesti jotenkin unohtanut ottaa pakettini kyytiin.. Sovittiin sitten jälleen uusi aika ja osoite jakun perille toimittamiseen, ja tällä kertaa jakku on tulossa maanantaina kouluuni :D Noh, maanantaina sitten siitä postausta, hope so..;)

vaatteet ja korut / hm, laukku / Spirit items

No joo, tämmösiä kilometrikuulumisia tällä erää. Kuvittamassa postausta on kaksi viikkoa sitten Anniinan synttärijuhlilla päälläni ollut asuvalinta, jota en ollutkaan kerennyt tänne vielä edes postailla.

Kivaa viikonloppua!:)

3 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Ihana asu jälleen kerran! :)

Tiramisuheidi kirjoitti...

Jotain tuollaista paitaa olen etsinyt päälleni tupareihin! Kuinka kauan siitä jo on aikaa, kun olet tuon ostanut? Eli vieläköhän voisi bongata liikkeistä? :p

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Kiitoksia kovasti! :) <3

Tiramisuheidi: Ostin tuon marraskuussa, toivottavasti vielä olis myymälöissä!:) Tuo on just kyllä hyvä perus juhla-/bilepaita!:)