27. helmikuuta 2012

uudet kynnet, uusi malli

Tähän väliin taas kynsikuvia!:) Huolto oli jo viime keskiviikkona, mutta nyt vasta jopa kerkeän nämäkin kuvat tänne kehiin heittämään :D Tällä kertaa onkin jotain vähän erilaista, nimittäin...


Miulla on ollut ne "tasakärkiset"/mitkä lie talttapäiset rakennekynnet reilut 1,5 vuotta, mutta nyt kokeilin ensimmäistä kertaa näitä mantelin muotoisia kynsiä. Vinon ranskiksen kaveriksi tuli vähän glitteriä, ja tehtiin nimettömiin ekan kerran 3D-koristukset. Nää kynnet on saanu kyllä paljon kehuja, mutta tykkään ite silti edelleen enemmän niistä ihan perus talttapäisistä kynsistä, joihin aion vielä palata. Jos nyt kuitenkin menisin vaikka vielä seuraavankin kynsihuollon näissä manteleissa, ihan vaan vaihtelun vuoksi ;)

Mitä mieltä raati on, kummat ovat hienommat? Nää mantelin muotoiset kynnet, vaiko nämä perus taltat?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kauniit kynnet! Mulla itsellä myös tämän muotoiset geelikynnet, vielä terävämmät päistä ja tykkään aivan tosi paljon!Joten mun mielestä nämä on kivemmat;)) mutta makunsa kullakin tietty!

emmi kirjoitti...

Mun silmää miellyttää enemmän nää "mantelit" :D. Oon harkinnut itselleni vastaavia. Luulisin, että ne olisi töissä helpommat kuin ne neliskanttiset. :)

Nanna kirjoitti...

Tosi kauniit kynnet, tavallaan nämä ovat kyllä jopa kauniimmat kuin ne perus"taltat". Kauanko sulla pysyvät nuo hyvinä? :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Kiitoksia!:) Niin juu, siulla taitaa olla sellaset stiletto-malliset? Ne on ihan sairaan hienot! Itelleni en osais kylläkään sellaisia ollenkaan kuvitella :D Mutta kyllä nää mantelitkin on ihan kivat juu :)

emmi: Hahaa, okei!:D Miusta nää on niitä neliskanttisia hankalammat (ainakin näin alkuun), kun ainakin koneella kirjottaminen on hankalampaa, kaulakorujen lukkoja ei meinaa sit millään saada auki, ja jos niillä taltoilla oli hankala kerätä pudonnut kolikko lattialta, niin näillä se on jo melkein mahdotonta, hehe :D Mutta kauniit nää kyl on :)

Nanna: Kiitos!:) Saavatpas nää nyt pisteitä täällä :D Ne taltat kesti miulla hyvinä tasan kolme viikkoo. Miulla kasvaa kynnet ihan supernopeasti (mitä jaksaa kynsihuoltajanikin aina ihmetellä :D), joten ne taltat näyttää sit jo reilun 3 viikon jälkeen vähän ylikasvaneilta. Näissä mantelinmuotoisissa kynsihuoltaja sanoi, että se "ylikasvaneisuus" ei näy niin paljoo tän suipon mallin vuoksi :) Ja sit vähän tosta geelin kestävyydestä: me ollaan kokeiltu nyt neljää geelimerkkiä miulle, ja vihdoin löytyi sellanen, joka oikeesti jopa kesää miun kynsissä. Miulla on vähän sellaset nää omat kynnet, että melkein hylkiivät geelejä, ja aina ilmaantuu tosi nopeesti, johtuen miun kynsien omituisenmallisesta kasvusta :D Nyt tää merkki mitä käytetään, kestää aivan tosi lujasti, eikä ilmaannukkaan juurikaan:) Ja tyytyväinen olen ollut!

Anonyymi kirjoitti...

Mantelit ehdottomasti! Mutta oot tossa ajassa ehtinyt kyllä ite tottua enemmän niihin 'talttoihin' :)

Henna kirjoitti...

Heeei, tosi nätit kynnet! Vähän samaa tyyliä kun miullakin :). Mie ite tykkään enemmän "talttapäisistä".

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti kommentista :) Hehe jep, niihin todella kerkesin tottua niin hyvin. Kiva kuitenkin kokeilla välillä jotakin uutta!:)

Henna: Kiitoksia!!:) Nii juu aivan. Miekin tykkään kans niistä taltoista enemmän, ootkin ensimmäinen, joka on tässä nyt kans sitä mieltä, hehe!:D Eivät nämä mantelitkaan silti hassummat ole :)