4. helmikuuta 2012

valokynävinkki

Lähestulkoon jokapäiväiseen perusmeikkiini kuuluu luomiväri, joko useiten käyttämäni smoky eyes tai ruskean sävyiset luomivärit. Viime viikon kiireitten ja vähien yöunien jälkeen huomasin kuitenkin, että silmäni olivat ihan tosi väsyneet ja punaiset. Piilareista en ollut pitänyt välipäivää pitkiin aikoihin (normaalisti pyrin pitämään kerran pari viikossa), joten olin kaikin puolin äärimmäisen väsynyt näky :D Tumma luomiväri ei pääse millään tapaa oikeuksiinsa väsyineissä ja punoittavissa silmissä, vaan päin vastoin näyttää tosi suttuiselta ja kamalalta. Parina päivänä sit jätinkin luomivärit ihan kokonaan pois, ja uskottelin itselleni valokynän avulla että joo, hyvät yöunet on nukuttu.

Valokynällä saa ihmeitä aikaan, siitä oon postannut aikaisemminkin. Nyt tulee vähän toisenlainen valokynävinkki, joka itseasiassa toimisi paremmin nuden sävyisellä rajauskynällä. Itse kun en sellaista omista, niin käytössä oli Estee Lauderin Ideal Light -valokynä.


Eli miten saada meikin avulla pirteyttä väsyneisiin silmiin? Valokynä avaa katsetta, kun sitä lattaa silmän sisä- ja ulkonurkkiin. Luin jostain, että kun rajaa yläluomen nuden sävyisellä rajauskynällä, saa pirteyttä ja "eloa" katseeseen. Kokeilin saman valokynällä, ja vaikka nyt ei mitään näkyviä muutoksia moisesta tullut (niinkuin ei pitäisikään, vaan ideana on ehkä pikemminkin vain sen vaikutelman luominen), niin kyllä tuo minusta antoi vähemmän väsyneen vaikutelman, kun yläluomen rajasi!:D


Rajaus näyttäisi tuolleesa hyvinkin suttuiselta, joten lopuksi levitin ja häivytin siveltimellä rajauksen.


Ennen ja jälkeen kuvia on turha laittaa, kun mitään ei kummiskaan huomaisi, mutta alimmassa kuvassa on valokynärajaus silmissä :) Kannattaa kokella, mielestäni ihan toimiva kikka väsyneisiin päiviin, jolloin ei luomivärejä viitsi laittaa!;)

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Onks tää Estee Lauder "the valokynä" vai mitä suosittelisit parhaimmaks? Pitäis ostella joku valokynä mut en tiiä mikä :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Tää EL:n valokynä on kyllä aivan loistava, mutta ehkä himpun verran loistavampi on Lancomen vastaava!:) Siinä on vähän vaaleemmat sävyt, niin sopii ehkä siullekin paremmin. Tää EL tulee kyllä hyvänä kakkosena, ja Dior sitten kolmosena ;)