3. maaliskuuta 2012

ihana viikonloppu

Paita ja tuubihuivi / Gina, sukat / Tommy Hilfiger, laukku / Burberry, kengät / UGG

Siinä asukuvaa tältä päivältä :) Kuvat ovat vaan kokeneet pahemman luokan ylivalotuksen, mutta on se kiva kun aurinko paistaa :D Käytiin tänään hiihtämässä iskän kanssa, ja kyllä on oivallinen keli!<3 Viikonloppu jatkuu myös mukavissa merkeissä, nimittäin nyt lähetään kaffelle ystävien luo, ja illalla sitten saunomaan Jonin porukoille. Huomiselle kaavailiin ulkona syömistä :)

Mie lähen nyt nauttimaan tuosta kauniista säästä ja ystävien seurasta, hyvää viikonloppua kaikille!:)

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Onko sulla sukkahousut vai jotkin legginssit päällä? :) Anyway, tosi kiva asu! Sä olet vielä niin timmissä kunnossakin että sopii hyvin :)

Life with Satu kirjoitti...

Oi joi kun on kauniin tyylikäs ja ihanan pelkistetty kokonaisuus. Kyllä sitä aurinkoa on odotettukin tässä, onneksi on pilkistellyt jo kiitettävissä määrin.

Anonyymi kirjoitti...

Oi ihania kuvia!Tuli vain mieleen että kuinka pitkä olet :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Tässä on ihan Hennesin perus leggingsit päällä, hohtelee vaan auringossa ;) Tälläset ihan perusasut on kyllä kieltämättä erityisen mukavia :) Ja hehe, voi kiitoksia :D

Dahlia: Kiitos paljon!<3 Jep, ihanaa kun nyt on pari päivää niin upean aurinkoisia ollu, ja tulee vielä olemaankin :) Huomenna mennään kavereitten kanssa luistelemaan - pitäis vaan keretä vieläkin enemmän nauttia tuosta säästä ulkoilun merkeissä!

Anonyymi: Kiitos!:)) Kiva kuvaillakin kun on niin ihana sää! Hmm, taidan olla jotain 167 cm :)