17. maaliskuuta 2012

ihanaa, jälleen trenssit käyttöön!

(jee, vihdoin sain edes vähän lisää tilaa kuvakirjastosta näille uusille kuville!;))

Hmm, mikäpäs vaatekappale päätyi nyt pyykkikoneeseen?


...........


...Talvitakkinipa hyvinkin!:) Aivan ihanaa kun on ollu nyt niin aurinkoisia ja jopa lämpimiä päiviä viikolla, että on saanut jo heittää pesuun ja kesäteloille nämä paksut talvikamppeet! (Ehkä sitten juuri tämän takia menin saamaan flunssan, heh..:D)

Joka tapauksessa olen korkannut jälleen käyttöön ehdottomat suosikkivaatekappaleeni, trenssit <3

Trenssi / Vila, huivi ja korvikset / hm, laukku / Guess, kengät / ystävän vanhat

Huomasin, että oon ostanut nyt pitkään joka kevät ja syksy uuden välikauden takin (yleensä juurikin trenssin), ja eipä ollut poikkeus tämäkään kevät. Hain toissapäivänä postista tilaamani sinisen Hennesin trenssin, ja se on aivan täydellinen! Ihastuin siihen niin kovasti, että meinaan käydä ostamassa saman vielä punaisena versiona, huolimatta nyt siitä faktasta, että omistan jo yhden punaisen välikaudentakin. Se ei kuitenkaan ole rakastamani trenssi, joten varmaan on ihan ok omistaa myös sitten se trenssi punaisenakin, kun ei kustannakaan kun vajaat 40 € ;) Ei mielestäni lainkaan paha diili trenssitakista!

Ovatko muut jo heittäny talvitakit pois naulakoista pyörimästä?:)

10 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Eilen mietin kauppaan lähtiessä, että joko sitä uskaltaisi laittaa trenssin päälle, mutta päädyin kuitenkin vielä villakangastakkiin. Mutta tästä rohkaistuneena kaivan ehdottomasti trenssit tänään esille. :)

Life with Satu kirjoitti...

Minä heivasin pois toppatakin, pitkän villakangastakin ja kelsiturkin. Ihan vielä en trenssien tai nahkatakin puoleen kääntynyt vaan tuolla lantiolle tulevalla ohuemmalla villakangastakilla mennään vielä hetki. Olen meinaan sen verran vilukissa ja kun kannoin jo paksummat neuleet pois niin jäätyisin trenssin kanssa :) Kyllä ne kohta täälläkin kaivetaan kaapista esille, on se niin ihana vaatekappale.

mad-sanna kirjoitti...

hauskasti toteutettu postaus! mullakin on yksi trenssi, jonka ostin pari vuotta sitten liian pienenä ja nyt se sopii! pitäis uskaltautuu ottaa se käyttöön. en vaa tiiä et miillasen huivin laittaisin sen kans... en haluu näyttää liian viralliselta/bisnesnaiselta... enkä haluu pukee mitää kamalan kirjavaa, eikä saa olla liian raskas... ääh auta :D !!
Mustien nahkahihojen vaihtaminen siihen houkuttelis ihan sikana, mut raaskisko sitä...

Katariina kirjoitti...

Ihana trenssi ja muutenkin tosi onnistunut kokonaisuus! :) Mäkin heivasin toppatakin jo kaapin perukoille ja toivotaan, että se myös pysyy siellä ens talveen asti;) Sen sijaan ihan trenssiä en ole vielä uskaltautunut laittamaan päälle, mutta muita välikausitakkeja onkin tullut jo pidettyä :)

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Voi apua, miten tarkenet trenssillä jo? Mulla on kuitenkin vielä villakangastakki käytössä, muuten niin jäätyisin kun on aika kylmä tuuli ollut vielä..

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anna: Täällä ainakin jo uskaltaa :) Viime vuonna otin joskus vasta reilusti huhtikuun puolella trenssit käyttöön, ja se jäikin sit aika lyhyeksi kaudeksi näille ihanuuksille. Nyt oon hyvissä ajoin liikenteessä, ja hyvä et siekin oot, kun sulla on se yks aivan ihana Burberry, jos nyt oikein muistan!:)

Dahlia: Nahkatakkien puoleen en minäkään vielä uskalla kääntyä, mutta trenssit alkavat jo lämmittää ihan sopivasti. Tai minuu lämmittää jo pelkästään se, miten kivoilta ne näyttää, hehe :D Säästelin vielä juurikin tollaisia kevyempiä villakangastakkeja, jos tässä joku takatalvi nyt vaikka iskisikin, mutta toppatakit joutaa jo kaappiin tosiaankin :) Trenssit ovat kyllä aivan ihania!:)<3

mad-sanna: Hehee, kiitoksia!:) Hei vauuu, millanen trenssi siulla oikein on?:) Hehe, mie ainakin uudistin koko huivihyllykköni tälle keväälle, nyt löytyy joka lähtöön huivia, mitä laittaa trenssien kanssa. Mie laittaisin siuna varmaan jonkun perus tuubihuivin tai jotain noista tommosista Hennesin keposista rutjakkeista, mitä tilailin. Sellaset ei oo miusta ollenkaan liaan virallisia ja bisneksiä, toisin ku ehkä just jotkut silkki- ja "silkki"huivit saattais olla :) Etitään sit siulle joku huivi siihen kun tulet tänne ;) Ja mustien nahkahihojen, woot?:D

Katariina: Kiitos paljon!!:) Jep, toivotaan todella - en jaksais millään mitään suurempia takatalvia tähän enää, vaikka on mun kyllä pakko myöntää, että jäin harmittelemaan niin vähäistä hiihtämistä ja luistelua tänä talvena - talviurheilua on nyt jo siispä ikävä, vaikka vielähän sitä kerkeis..:D Heh.. Ja kunhan tuo aurinko taas pilkahtaa tuolta pilviseltä taivaalta, niin uskaltauduhan siekin sit laittamaan ihana trenssi päälle ;)

Reetta: Voi kyllähän minä, helposti!:D On niin ihania nuo trenssit, että en enää edes jaksa ajatella säätä ja lämpötiloja, kun pääsin jo näiden makuun ;) Vaikkakin tosiaan oli täälläkin nyt viikolla yhtenä päivänä sellainen tuuli, että ois saanu vielä lämpimämpi takki olla päällä.. Tosiaan viime keväänä otin trenssit käyttöön niin myöhään, että nyt aattelin sit ottaa mieluummin liian aikaisin!;D

emmi kirjoitti...

Mäkin olen jo ottanut trenssit käyttöön, mutta iltavuorosta tullessa on välillä kyllä kaivannut sitä toppatakin lämpöä. En oo pitkään aikaan ostanut uutta välikaudentakkia ja nyt suunnittelin hankkivani ihanan parkatakin Cubukselta :) Uusi trenssikin himottaisi. Pari mustaa multa jo löytyykin, joten esimerkiksi sininen tai punainen voisi olla aika kiva. :) ps. toi sun Vilan trenssi on IHANA!

Hanna-Reetta kirjoitti...

emmi: No joo, iltaisin on kyllä vielä vähän turhan kylmä trensseille. Täälläkin himoitaan vielä punaisesta trenssitakista, se on nyt muodostunut ihan pakkomielteeksi miulle - samoin kuin se Burberryn musta trenssi vielä enemmän, heh :D Ja hei kiitos, itsekin pidän siitä tosi kovasti!:)

Anna kirjoitti...

tosi nätti toi trenssi! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anna: Kiitoksia!:) Se on kyllä omakin suosikkini noista omistamistani trensseistä 8)