23. huhtikuuta 2012

hankintoja

Anniina oli vieraanani täällä Mikkelissä viikonloppuna, ja kuten aina, viikonloppuun kuului myös kaupunkikierros. Tällä kertaa se tosin oli nopeahko piipahdus kaupoilla, mutta tokihan nyt jotain molemmille tarttui putiikeista mukaan ;) Esittelen nyt pitkästä aikaa sitten shoppailusaldojani. Tuo valkoinen Hennesin paita (joka myöhemmin näkyy kuvissa) ei oikeestaan ole myymälästä, vaan sen ostin Analta.


Pari uutta vaatetta, vähän kosmetiikkaa sekä Pentikissä kauan sitten ihastelemani lakanat, jotka olivat nyt mojovassa tarjouksessa, lähti matkaan. Täytyykin ehkä käydä hakemassa lisää noita Pentikin lakanoita, kun ovat nimittäin niin ihanan näköisiä, ja vieläpä alessa 8)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ostoksia enempi mua kiinnostaa tuo matto niiden alla :D mistä se on ostettu ja paljon makso? Näyttää hyvän sävyiseltä, ei yhtään semmoinen keltainen!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Hehe, jep ;) Tuo ei kyllä kellertävää ole nähnytkään, ihanan vitivalkea on kyllä!:) Se on ostettu Sotkasta, ja muistaakseni maksoin siitä noin 90 euroa, kun se oli alessa :)

Unknown kirjoitti...

Sulla on kyllä hyvä vaate- ja kosmetiikkamaku. :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Voi kiitoksia kivasta kommentista! :)