17. huhtikuuta 2012

hennesin paita


Ostin jokunen aika sitten Hennesiltä ihastuttavan paidan, jota en ole täällä vielä esitellytkään. Kerkesin pitää sitä jo yksissä ristiäisissä päällä, mutta niistä kemuista ei miulla ole ikävä kyllä valokuvia. Tuntuu, ettei ole tullut pitkiin aikoihin shoppailtua yhtään mitään kun aika ei oo riittänyt koulun ohella edes kaupoilla kiertelyyn, eikä Hennesinkään paketteja ole nyt kulkeutunut ovelle sitten maaliskuun..:D No, eiköhän tuota kohta pääse taas ihan kunnolla shoppailemaan.. Oon nimittäin kaavaillut yhtä kaupunkilomaa tuossa ennen kesää, mutta se jääköön vielä sen isommin paljastamatta ;)

4 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Hei mie oon kokeillut tuota ihan samaa! Tuo on kyllä tosi kiva, mutta ei istunut miulle yhtään suurehkon rintavarustuksen takia. :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Haha, siulla on aina tällästen paitojen kanssa sama ongelma!:DD Tuo on kyllä söpö, tykkään erityisesti tuosta selkäpuolesta :)

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihanan tyylikäs, keväinen ja söpö paita :) Siis ihan täydellinen :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Eikös! Miten kivalta tuo voisikaan näyttää vaikka valkoisten shortsien kanssa sitte kesällä, vaikka hieman juhlavampi paita onkin ;)