20. kesäkuuta 2012

muutama kosmetikka

Kävin viime viikolla pienesti ostoksilla Kicksissä, ja Oriflamen yksi tilaamani tuotekin saapui.. Tämmöstä uutta tällä kertaa:


d.j.v beautinizer Fiberwig (mikä lie)-ripsiväri  (joka ei ole nyt käytössä osoittautunut yhtään hyväksi), heleyttävä Lumenen voide, sheivausgeeliä sekä kuivashampoo lähti matkaan Kicksistä. Tuo kasvojenheleyttäjä on ihan mahtava, eikä kustanna kun vaan kympin! Meikistä tulee tälleen kesällä ihanan eloisa ja kuulas, kun tuota laittaa meikkivoiteen alle/sekaan/päälle. Jos miulla olis täysin virheetön iho, käyttäisin pelkästään tuota voidetta meikkivoiteen sijasta :D

Oriflamelta ostin ensimmäistä kertaa jonkun muunlaisen kulmavärin, kuin kynämuodossa olevan. Ekojen kokeilujen jälkeen tuo kahden värin + muotoiluvoiteen yhdistelmä on osoittautunut ihan huipputuotteeksi, syrjäytti kyllä ainakin joksikin aikaa kulmakynät. Tällä saa ehkä vähän luonnollisemman lopputuloksen aikaseksi, ja viekin vähemmän aikaa :) Kivoja pikku ostoksia taas !

4 kommenttia:

Selena kirjoitti...

Tuo Kicksin ripsiväri on siiten mahtava. Täysin koukussa ! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Selena: Aijaa :D Jostain syystä se ei toimi miun ripsiin, varmaan johtuu siita aika "harvasta" harjaosasta, kun miun ripset on niin heiveröt ja harvat muutenkin, että tarvii vähän muhkeemman harjan :D En oikein ite ollu tyytyväinen :( Ootko kokeillu sitä toista imjua, onkohan se hyvää?

Selena kirjoitti...

Kokeilin myös sitä pidentävää versiota ja sekin oli kyllä hyvä muttei omaan makuun tarpeeksi tuuheuttava. Muuta negatiivista en siitä keksi. Hyvä perus ripsiväri :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Selena: Jep, se onkin vain pidentävä versio. Miekin valitsen aina mieluumin tuuheuttavan kuin pidentävän ripsivärin!:) Tosin nyt en oo kyllä pitkiin aikoihin mitään pidentäviä käyttänyt, voisi vaihtelun vuoksi taas jonkun sellaisen ostaakkin ;)