3. heinäkuuta 2012

kyselyhaaste


Sain Emmiltä ja Elliltä jo aikoja sitten kysymyshaasteet, ja ajattelin tehdä ne sellasessa välissä, kun ei ole muutakaan postattavaa. No nyt ei ole taas pitkään aikaan ollut, jotenka tehdäänpä nää tähän väliin! Kiitos Emmi ja Elli näistä!<3

Haasteen ohjeet:

"Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their tagger and post it on their blog.
Then choose 11 new people to tag and link them in your post.
Create 11 new questions for the people you tag to answer.
Do not tag back to the person who has already tagger you."

Tämmöset kysymykset Emmi esitti:

1. Jos sinulla olisi nimikkodrinkki mitä siihen tulisi?
Varmaan vaan olutta, heheh... Jos sen täytyisi olla joku ihan kunnon drinkki, niin veikkaan, että se olis aikalailla samanmakuinen ku suosikkidrinkkini caipiroska.

2. Ärsyttävin kotityö- tai askare?
Ei kai sellaista olekaan?:D Tykkään nimittäin kotitöistä! Mutta pihatyöt ei oo niin kivoja, eli pikku pihani nurmikonleikkuu ja lumien kolailu ovat ärsyttävimpiä kotitöitä!

3. Kuka on julkkisihastuksesi?
Hmm, sellasta miulla ei ole kyllä ollut aikoihin? Tai tää on just tätä, että nyt kun yrittää miettii kaikkia hyvännäköisiä miesjulkkiksia, niin ei tule yhtäkään mieleen, mutta noin muuten kyllä tulis!:D


4. Mikä on kaikkien aikojen paras ysäribiisi?
Varmaan koko Marilyn Mansonin Mechanical Animals -levy. Mutta näistä "tunnetuimmista" ysäribiisteistä tuli ekana mieleen R.E.M - Losing my religion.

5. Oletko hakenut joskus johonkin realitysarjaan?
Joo, kokeilin pääsiskö Suomen Selviytyjiin!:D

6. Suosikkilehtesi ja perustelut mukaan?
Elle ja Olivia, niissä on vaan niin hyviä ja mielenkiintoisia juttuja kauniilla kuvilla varustettuna :) Ja sit tietysti kaikki sisustuslehdet, joista saa mielettömästi inspiraatiota!7. Mikä on noloin muotimokasi?
Sanotaanko nyt niin, että koko yläastepukeutuminen oli yhtä noloa muotimokaa!:D Tuli yks päivä mieleen eräskin asu, jossa miulla oli sähkönsinisen pitkähihaisen paidan päällä kirkkaankeltainen toppi, jossa oli suuri sininen papukaijaprintti :D

8. Pepsi vai Coca Cola?
Kokis tietty!:)

9. Mikä oli unelma-ammattisi lapsena? Entäs nytten?
Lapsena se vaihtui melkein viikoittain (kuten kaikilla :D), milloin oli eläinlääkäri, ratsastuksenopettaja, milloin näyttelijä tai sarjakuvapiirtäjä. Nyt on asianajaja.


10. Mitä karkkeja valikoit pussiisi irtokarkkihyllyllä?
Salmiakkia ja noitapillejä!

11. Kumman kaa olisit Rasmuksen Laurin vai Apulannan Tonin?
No hyi!:D En voi sietää Rasmuksen Lauria ja sen pöhöttynyttä olemusta, joten pakko kai vastata toi vähähiuksisempi vaihtoehto!


Ja Ellin kysymykset samaan postaukseen!:)

1. Lempituoksusi?
Gucci Guilty ja Bvlgari Jasmin Noir. Jollain oudolla tavalla tykkään myös YSL:n Belle d`Opiumista! Mausteisemmat ja itämaiset tuoksut on miun juttu :)

2. Normaali- vai light-limppari?
Normaali!

3. Mitä kyntesi kertovat sinusta?
Koska minulla on rakennekynnet, niin jollekin ne kertovat, että haluan näyttää huolitellulta, kun taas jonkun mielestä ne viestittävät turhamaisuutta :D Itselleni kuitenkin tuota ekaa vaihtoehtoa!:) Nimim. tänään oli taas kynsihuolto!;)4. Lempipaikkasi? Miksi?
Aurinkotuoli pilvettömänä hellepäivänä! Tätä tuskin tarvitsee perustella ;) Mutta noin paikkana on kyllä ehdottomasti Savonlinna, varsinkin näin kesällä: siellä on kesäisin niin paljon turisteja ja paljon tapahtumaa, tunnelma kohillaan!

5. Kolme asiaa, jotka ottaisit mukaan viikon (alkeelliselle ja syrjäiselle) mökkilomalle?
Hyvän kirjan, bikinit auringonottoa varten sekä aurinkorasvaa. Joku muu saisi huolehtia mukaan ruokaa ja taskulampun!;)

6. Hiukset kiinni vai auki?
Auki7. Lempilehtesi?
Tulikin tuossa jo aikaisemmissa kysymyksissä, mutta tosiaan sisustuslehdet sekä Elle ja Olivia :)

8. Meikkituote, jota ilman et haluaisi elää?
Äää, ei saa kysyä miulta tälläsiä!:D Ennen olisin varmaan vastannut viiskymmentä eri vaihtoehtoa tähän, mutta mennään nyt nopeella ja helpolla vastauksella: ripsiväriä ilman en haluaisi olla!:D

9. Onko mielestäsi eroa lähteä shoppailemaan tai ostamaan jotain?
Voi on kyllä! Tosin miulla tää menee vähän päin vastoin: jos lähden ihan shoppailemalla shoppailemaan, niin yleensä ostan ehkä yhden jutun, kyllästyn, lähen syömään ja sitten kotiin, mutta jos lähen vain ostamaan jotakin, niin yleensä palaan kotiin kahdeksan ostoskassin kanssa :D Näin kävi viimekin viikolla, kun lähin "vaan nopeesti ostamaan" kummipojalleni synttärilahjaa...10. Oudoin kuulemasi tai mahdollisesti käyttämäsi murresana?
Nää on taas näitä, että kun käy miettimään tässä, niin mitään ei tule mieleen :D No Laura sanoo aina "pisempi", ja se on outoo :D

11. Irtojäätelö vai kaupan pakastealtaasta valittu jäätelö?
Irto! Pehmis tai mangomelonipallo minulle kiitos <3 Jos joku vois kehitellä mangomelonipehmiksen, niin muuta jäätelöö en varmaan söiskään!

Hehe, vähän näihin oli hauska vastata! Jaksoikohan kukaan lukee näitä?;D

Sitten tulis ne miun 11 kysymystä, jotka suuntaan Reetalle, Nannalle, Katariinalle ja Lauralle. En jaksa yhtätoista blogitarta tähän keksiä, kun kaikki muutenkin on varmaan tehny tän!:D

1. Elokuva, johon et kyllästy?
2. Onko sinulla mitään hassuja tapoja? (Esim. että et voi suojatiellä astua valkoisten viivojen päälle tms. :D)
3. Näin jälkeenpäin ajatellen, minkä harrastuksen olisit halunnut aloittaa pienenä? (Että olisit siinä nyt ihan pro ;))
4. Kolme asiaa, jotka ilahduttavat sinua?
5. Jos joku antaisi sinulle juuri nyt 600 €, mihin käyttäisit sen?
6. Osaatko soittaa jotakin soitinta, ja jos osaat, niin mitä?
7. Rantalomat vai kaupunkilomat?
8. Torkutatko herätyskelloa, vai nousetko ylös saman tien?
9. Keräiletkö jotain astiasarjaa? Jos keräilet, niin mitä?
10. Jos aamulla heräät viime tipassa, jätätkö ennemmin meikkaamatta vaiko aamiaisen syömättä? (Oletan nyt, että kaikki, kelle tän kyselyn laitan, meikkaavat :D)
11. Mikä on parasta kotikaupungissasi kesällä?

Kuvat: Weheartit

2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Olipa hauska lukea vastauksiasi, täällä ainakin jaksettiin lukea kaikki! :) Ja täytyypä ruveta heti miettimään vastauksia, mullakin taitaa olla "varastossa" toinenkin tällänen:) Hitsi kun en ehtinyt ekana tekemään, olisin ehdottomasti haastanut sut!:D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Katariina: Oho, laitettiinkin ihan samaan aikaan kommenttii! Olin just tullu kertoo blogissas tästä, kun olitkin jo jättänyt kommentin tänne! Olit nopee ;) Tuun sit ihan innoissaan lukee sun vastaukset!:D Ja hitsi ku oisitkin kerennyt, näitä oli aika hauska tehhä nimittäin!;)