3. elokuuta 2012

revitalash

Kerroin aikaisemmassa Bliss -postauksessani, että ostin samalla reissulla (joskus reilusti yli kaksi viikkoa sitten) erään toisenkin mielenkiintoisen jutun, ja lupailin kertoa siitä myöhemmn lisää. No nyt oli varmaan tullut se hetki, elikkä tälläinen juttu päätyi Kicksissä ostoskoriini myöskin..


Muun muassa kynsihuoltajani ylisti maasta taivaisiin Revitalashia - huippuhyvää ripsiseerumia, josta kiinnostuinkin oitis. Kokeilin jokunen aika sitten Talika -ripsiseerumia, enkä siitä saanut oikein hyviä kokemuksia aikaiseksi - rehellisesti sanottuna tuntui, ettei se auttanut sitten ollenkaan! Tämän Revitalashin rinnalla Talikaa voisi kutsua melkeinpä halppiskamaksi ;)

Olen käyttänyt nyt Revitalashia joka ilta hieman yli kahden viikon ajan ennen nukkumaan menoa, joten kokemuksia en tästä vielä pysty jakaa kanssanne. Tulokset nimittäin näkyvät vasta kuukauden päästä seerumin käytön aloittamisesta. Syynä siihen lienee se, että tämä ei korjaa jo olemassa olevia ripsiä, vaan auttaa kasvattamaan ne uudet ripset entistä vahvempina ja pidemmiksi.

Kauneuspohdintaa -postauksessani pohdikselin ripsienpidennyksien ottamista, mutta veikkaampa, että tällä seerumilla saan jo niin hyvät tulokset aikaseks, että mitään pidennyksiä en tarvitsisikaan näihin tynkäripsiini!!;) Luotto on kova tähän ostokseen, joten parin viikon päästä kertoilen teille kokemukseni tästä :)

Oletteko muut kokeilleet Revitalashia, ja onko toiminut?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mäkin olen joskus kuullut hyviä kokemuksia tästä. Itse en ole kyllä kokeillut, kun päädyin kuitenkin pidennyksiin. Syksyllä ajattelin kuitenkin pidennykset unohtaa, joten innolla odotan myös sun käyttökokemuksia tästä! :) Paljonko tällä suunnilleen oli sitten hintaa, ja minkä aikaa tuo yksi puteli mahtaa riittää...? -MM

Hanna-Reetta kirjoitti...

MM.: No hei!:) Joo, tule ihmeessä sitten lueskelemaan tänne kokemuksiani, viikon päästähän tätä on sen kuukauden käytetty, että enköhän minä sitten pian tänne jo kokemuksista postaile ensi viikon loppupuolella! Tän hinta ainakin Kicksissä on muistaakseni 145 € (3,5 ml), ja oon kuullut hinnan olevan melkolailla kiinteä kaikkialla, että ainakaan ymmärtääkseni kovin paljoa halvemmalla ei tästä lystistä selviä. Veikkaan, että sitten kun tätä on kuukauden käyttänyt, niin alkaa puteli olla puolessa välissä, mutta kuukauden jälkeenhän tätä ruvetaan käyttämään vain kerran pari viikossa, niin kyllä tämän pitäisi kestää sellainen vajaa puolivuotinen :) Eli jos tää nyt todella toimii, niin halvemmaksi tulee kuin ripsien pidennykset ;)

Anniina kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288489024228.html
:D

Anonyymi kirjoitti...

Toi toimii oikeesti. Itse olen käyttänyt jo varmaan pari vuotta. Alkuun menee ylensä vähän yli kk ennen kuin huomaa eron. Suomessa se on sikahintaista, vink. treatyourskin.com:sta saa n. 75€. Postarit n. 7€.
t: N

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Haha joo, kuulin tosta kans työkaverilta!:DD

N: Oon käyttäny tätä päivää vaille kuukauden, ja tosiaan nyt kyllä jo huomaa ihan selkeen eron :) Ihan mahtavaa, jos näyttää vieläkin paremmalta muutamien viikkojen päästä! Itsekin luin jostain, että ihan kunnolla muutoksen näkee vasta kahden kuukauden päästä. Mut oho, toi oli mulle toi hintatieto ihan uus juttu! Kuulin nimittäin, että näissä tosiaan olis ihan kiinteet hinnat, ja että nettikaupoissa ja ulkomailla olis täysin samanhintaista, kuin Suomessa :o No hinta täällä on kyllä tosi suolanen, puolet kalliimpi, mitä tuolla netissä sit on!:D Onko tuo treatyourskin-nettisivulta tilaamasi myös tän 3,5 ml kokoinen? Kiitos tiedosta, sieltä täytyykin jatkossa käydä tilaamaan, mikäli jatkan kyttöä!:)