14. lokakuuta 2012

hei!

Pitkästä aikaa! Missä mahtaa olla miun kirjoitusmotivaatio? Kadoksissa se on ainakin ollut jo pidemmän aikaa, vaikka useampi postausaihe tässä olis hihassa ollut.

Syksyyn on mahtunut koulua ja töitä, tosin ei liikaa kumpaakaan. Oon vieraillut Lappeenrannassa Anan luona (ja reissulta tarttui mukaan paljon ihania shoppailuja, joita tosin en erikseen kuvaile, vaan näätte ne päivän asujen muodossa ;)), viettänyt aikaa Savonlinnassa, illastanut Mikkeli-ystävien kanssa, seurannut Tanssii tähtien kanssaa jokasyksyiseen tapaan, sisustanut kotia, frisbeegolfannut vielä kun on voinut, iloinnut korkkaripäivistä koulussa kun iskä on lainannut autoansa miulle Mikkeliin koko syksyn ajan, ja ja ja... Tehnyt siispä kaikkea muuta kun istunut koneella! :D

Ylihuomenna miulla on synttärit. Täytän taas twenty-something. (=22) Synttärijuhlat olisi tiedossa niin Mikkelissä kuin Savonlinnassa, jee. 8) Ensi viikko on muutenkin mukava, sillä neljän koulupäivän sekä perjantain työpäivän jälkeen alkaa syysloma! Se vierähtää missäpä muuallakaan, kuin Savonlinnassa. Jospa blogissakin vierailisin sitten useammin ;)

Mutta nyt tähän loppuun vielä viime viikolta kuvia yhdestä päivän asusta, jota en aikaisemmin ole edistynyt tänne laittelemaan. Kuvassa näkyykin pari Lappeenranta-ostosta, nimittäin nuo kauan metsästämäni viininpunaiset housut, sekä vieläkin kauemmin etsimäni täydelliset mustat saappaat.

paita ja korut / hm, toppi / Gina, housut / Cubus, laukku / Burberry, kengät / Dinsko

Takki ja huivi / hm

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi miten ihanan syksyisiä kuvia! Ja aivan mieletön asu! :)
- M

Katariina kirjoitti...

Oi olipa kiva huomata, että sulta on pitkästä aikaa tullut postaus! :) Ihania syyskuvia, ja synttärionnittelut jo vähän etukäteen;)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis syysasu! Punaiset huulet käy sulle kyllä älyttömän hyvin ^^ Nätti!

Paljon onnea (etukäteen) ! ♥

Satu
Indie by heart

Anniina kirjoitti...

Hui onpas siulla musta tukka! Ootko käynyt kampaajalla? :o itsekin värjäsin pari päivää sitten ja oon ihan blondi! Outoa näin puolentoista vuoden jälkeen :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

-M: Voi kiitos paljon sinulle!:) Syksyllä tulee aina niin ihania kuvia, kun luonnossa on paljon värejä <3

Katariina: Ihanaa, että sie oot pysynyt täällä seurailemassa!<3 Joo, tosiaan tuli nyt pidettyä pitemmänpuoleinen blogitauko, mutta nyt kun syysloma juuri alkoi, niin enköhän nyt saa enemmän kirjoituksia aikaiseksi!;) Ja kiitti myös onnitteluista :)

indie by heart: Kiitos paljon, siehän onnittelit juuri sinä oikeena päivänä, etkä ollenkaan etukäteen!;) Ja punaiset huulet on kyllä sellanen juttu, että tykkään niistä kyllä, mutta jotenkin arkailen käyttää niitä - varsinkin jos (/kun aina mulla) on paljon silmämeikkiä :D Mutta kiva kuulla, että sopii minulle.

Anniina: Jep, nyt on tumma niinkuin lauantaina näitkin livenä ;) Ja ne siun blondit oli kyllä hienot!