24. marraskuuta 2012

bareMineralsia vitosella

Ostin joskus alkusyksystä muutamia bareMineralsin juttuja, joita sai (voitteko uskoa) viiden euron kappalehintaan Mikkelin Kicksistä. Oon ollu vakuuttunut bareMineralsin meikkipohjasta, eivätkä ihonpuhdistustuotteetkaan huonoja olleet, joten ostin jotain uutta (ja vähän vanhaa tuttuakin) kokeiluun - kun halvalla sai!;)


Ostin kokeiluun parit poskipunat. Tuo vintage peach -sävy (kädelle siveltynä oikeassa reunassa) on ihan täydellinen, varsinkin jos on ruskettunut. Golden gate -sävy on aika villi kortti, kun normaalisti en  poskipunaa käytä muuta kun vähän poskipäitä korostamaan (muuten mennään aurinkopuuterilla), mutta nyt olisi kokeilussa sitten tummempi poskipuna käyttämäni aurinkopuuterin tilalle. Pure Radiance face colour on ihan loistava koko kasvoille laitettuna (erityisesti jos taas on ruskettunut!), mutta itse tykkään laittaa sitä vain poskipäille ja kulmaluille tuomaan hohdetta, varsinkin nyt kun oon ihan kalpea :D

Sitten lisäksi vielä kaksi tummaa meikkipohjaa ensi kesää (tai olen hölvännyt itseruskettavaa -päiviä) varten piti jo hamstrata ;)

Ei kommentteja: