14. marraskuuta 2012

Kicks Make Up

Kuten varmaan monet jo tietää ja on isommista blogeista lukenut; Kicks on lanseerannut oman meikkisarjan jokunen aika sitten. Sarjaan kuuluu niin herkullisenvärisiä kynsilakkoja, luomivärejä ja huulikiiltoja, kuin myös kaikkea, mitä tarvitsee täydellisen meikkipohjan tekoon. Ripsivärit ja rajauskynät kuuluvat myös tähän täysivaltaiseen uuteen meikkisarjaan, joka on ainakin minun mielestäni melko kiehtova. Uudessa Kicksin lehdessä olikin sivun juttu uusista meikeistä..


Minultakin löytyy jo kolme Kicksin uutuusmeikkituotetta, josta ainakin yhdestä on jo tullut ihan suosikki omassa kategoriassaan.


Kokeilussa onkin nyt pitkästä aikaa kivipuuteri, jollaista en kyllä ole sen jälkeen käyttänytkään, kun kaksi vuotta sitten löysin irtopuuterit käyttööni :D Totesin, että kivipuuteria on kuitenkin niin paljon helpompi kuljettaa mukana, joten kyllä sellainenkin täytyy olla ;) Nyt viimeisimpänä käyttämäni Lumenen eye liner olikin jo ihan lopussa, joten nyt sitten koklailen, miten pelittää Kicksin Eye Liner Stylo. Sivellin on ainakin osoittautunut tosi tarkaksi ja helppokäyttöiseksi - vaikkakin vasta kämmenselälle tuota vain olenkin kokeillut. Lisäksi kauan etsimäni täydellinen nudehuulipuna on nyt löytynyt Kicksin omalta merkiltä! Sävy on sandcastle, ja täytyy kyllä sanoa, että vielä miltään merkiltä en pitkäaikaisten ja tarkkojen etsintöjen jälkeen ole noin hyvää nudea kyllä löytänyt!! Aivan mahtava on myös punan koostumus, se nimittäin kosteuttaa huulia oikein mukavasti. Jos siis etsitte täydellistä kosteuttavaa nudehuulipunaa, niin neuvoisin lämpimästi vierailemaan Kicksissä ja katsastamaan tuon sandcastle-sävyn, itse olen ainakin ihan myyty <3

Näistä meikkituotteista olen ainakin vakuuttunut, seuraavaksi ajattelin ostaa kokeiluun ehkä yhden luomivärin :) Jokos Kicksin meikit on muille tuttuja?:)

2 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Heei sie oot saanut jo tuon lehen! Mie vielä oottelen ja toivon, et se tulee viim. huomenna et vois kupongit hyödyntää Lahessa ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Hitsi kun ei siulle lehti kerennyt tulla ennen Lahtea. No mut onneks Lappeessakin on Kicks, niin käytät siellä sitten kupongit!;)