12. marraskuuta 2012

uusi mulperi

Oijoi, taas päästään avaamaan paperikassia!;)


...Mitähän mahtaa Mulberryn paperipussukasta tällä kertaa kuoriutua...


Tittidii, tästä unelmoitiin jo jossain hieman aikaisemmassa postauksessa vähän aikaa sitten, nimittäin.... AAA, ihana ihana:


...Hirmuisesti himoitsemani Mulberry Tree Wrap kausivärissä, eli viininpunaisena! Tätä olinkin himoinnut siitä saakka, kun näin sellaisen kerran jollain tyylikkäällä naisella kaulassa, ja tietysti juuri siinä vaiheessa, kun huivi oli niin lentokentän ja Fabianinkadun Mulberryiltä kuin nettikaupastakin sold out. Huutonettiä oli tarkkailtu myös tuloksetta, mutta NYT huivi on minulla, ja ISO KIITOS kuuluu siitä eräälle rakkaalle ystävälleni...

...Olin kävelemässä nimittäin pari viikkoa sitten kouluun, kun puhelimeni soi. Puhelimen päässä olikin Hjenn, ja ensimmäiset sanat olivat tyyliin seuraavat: "Älä nyt suutu ja hirtä minuu ja toivottavasti sie edelleen haluut sen, mutta mie tilasin siule tree wrapin" :D Hjenn oli ollut supertarkkana, kun nettiin oli jotenkin ihmeenkaupalla pölähtänyt haaveilemani huivi, joten siinä se nyt on Hjenn:n ansiosta. <3 Kuulemma kun tämä oli ostoskoriin klikattu, niin saman tien oli taas sold out, ja nyt kun käyn myhäillen melkein joka päivä katsomassa huivin tilanteen, niin soldouttia vaan näyttää.

Me so happy, thanks Hjenn!<3

5 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Voi hitsit että toi on ihana!! :)

Henni kirjoitti...

Ah,tuo on kyllä jokaisen euron arvoinen! :)
Ole hyvä<3

Life with Satu kirjoitti...

Ihanaa! Sait sen! Hienoa! Ja mikä ihana ystävä sinulla myös. Todella kaunis huivi ja sopii hyvin myös :)

Emma kirjoitti...

Ooh miten ihanaa! Aivan mahtavaa, että sait huivin! Huivi on u-p-e-a!:)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Katariina: Joo, tämä kuuluu kyllä sellaisiin asusteisiin, jota en varmaan koskaan voi tarpeeksi hehkuttaa, hihi :D

Hjenn: No on, ihan ehdottomasti!<3

Dahlia: Kiitos! :) Niinpä, siis aivan loistavaa!:D Ja vielä niin vähän aikaa sitten kun tänne olin kirjotellut, että tää huivi olis haaveena ;) Ihan ei onneksi Ruotsiin tarvinnut lähteä hakemaan, heh! Tässä oli vähän tuuria matkassa :)

Elle-Marie: Kiitoksia, tää on kyllä ihan super! Oon niin onnellinen :)