30. marraskuuta 2012

varsinainen happinaamari!

Olette ehkä joistain kosmetiikkapostauksista saaneet käsityksen, että rakastan kasvonaamioita. Erityisesti hyväntuoksuiset, täyteläiset suklaanaamiot ovat parhaita hemmotteluhetkiin, tai virkistävät ja hieman kuorivat kosteusnaamiot taas sellaisiin hetkiin, kun pitää äkkiä saada naama näyttämään freesiltä ja kuulaalta. Luulin jo kokeilleeni kaikki kasvonaamiot läpi syväpuhdistavista kosteuttaviin ja revittävistä peel-offeista lämpiäviin, mutta nyt tuli kyllä vastaan aivan uusi kasvonaamio, johon menin heti ihastumaan! Kattokaa miten erilaista ja hämmentävää tää on!


Uusi kasvonaamiokiehtovuus tulee Bliss-merkiltä. Tutustuin Blissiin jo jonkin aikaa sitten, kun ostin merkin huultenhoitopaketin Kicksistä (on muuten ollut ihan mielettömän hyvä varsinkin näin alkavan talven pilaamille huulille!) Blissillä on valtava määrä muitakin mielenkiintoisia tuotteita, ja ainakin merkin vartalonkuorinnat kiinnostavat minuu sen verran, että saatanpa sellaisen lähituleivaisuudessa itselleni ostaakkin, kun kaikki vartalonkuorinnat ovat päässeet miulta loppumaan. Mutta nyt oli siis aiheena tämä kasvonaamio, eli palataanpas siihen!


Blissin triple oxygen instant energizing mask on aluksi koostumukseltaan tahmea, hieman helmeilevä voide, joka sitten kasvoille hieroessa muuttuu näin jännittäväksi...


Ja näin hauskalta näyttää lopputulos!


Spooky :D Ekan kerran kun käytin naamiota, niin ihan säikähin että mitä tässä tapahtuu :D Tää naamio todella tuo nimensä mukaisesti happea ja energiaa kasvoille, eli heleyttää ihan mielettömän mahtavasti! Viiden minuutin vaahtokylvyn ja huuhtelun jälkeen kasvot on ihanan freesit ja kostutetut. Tää naamio sopisi piristämään kasvoja aamulla sillon kun on hyvin aikaa laittautua, tai sitten illalla syväpuhdistavan tehonaamion jälkeen antamaan "viimeisen silauksen" ja freesauksen kasvoille.

Tästä taisi tulla nyt yksi suosikkituote (jälleen kerran). Jos kaipaatte jotain heleyttävää ja nopeaa energiapommia kasvoille, niin nyt jo juoksujalkaa Bliss-hyllylle ja tämä kouraan ;)

Ja muistakaas käydä kyselemässä täällä kysymyspostauksessa! Osallistutte samalla kivaan arvontaan ;)

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Paljon tuolla oli hintaa? :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Jonna: Kicksissä tämän hinta oli 54 € :)