7. joulukuuta 2012

ää ei vielä sittenkään!

...Vastauksia nimittäin! :( Mutta arvonnan voittajan julkaisen tässä heti, ettei mene ohi teiltä!;) Arvonnan voitti merituuli-, onnea!!:) Laitatko tämän postauksen kommenttiboksiin sähköpostiosoitteesi, niin saan palkinnon postitettua sinulle heti viikonlopun jälkeen :)

Tänään on ollu suunniteltua haipakkaampi päivä, kun oon käynyt kaupungilla pyörimässä, Anniinaa näkemässä ja illalla vielä toisten ystävien luona kahvittelemassa. Nyt ollaan Jonin porukoilla yötä kisuvahtina, kun Jonin porukat paineli Lahteen viikonlopuksi. Juuri äsken asetuttiin tänne, ja  nyt ita menee Kumman kaata seuraillen - vastailupostaukselle ei ole ollut tänään valitettavasti aikaa, vaikka alkuperäisen suunnitelman mukaan piti tehdä teille se päivällä, sorry :(

Huomenna suuntaan aamubussilla Mikkeliin töihin, ja illalla lähetään tytsijen kanssa iltaa viettämään kaupunkiin. Iina on nimittäin pitkästä aikaa Mikkelissä käymässä, jee!!:)


Se vastailupostailu siirtyy sunnuntain TAI maanantain tienoolle, mutta toivottavasti maltatte odottaa. Odotan innolla, että pääsen vastailemaan kysymyksiinne - ne oli meinaan tosi kivoja ja mielenkiintoisia!!:)

3 kommenttia:

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihana tuo kuva susta! Jotenkin näytät niin lämpimältä siinä :)

merituuli- kirjoitti...

Jeee, kiva juttu että kerrankin onnisti arvonnassa! En päässyt viikonlopun aikana tietokoneelle, mutta sähköpostini on: merituuli__@hotmail.com. (kaksi alaviivaa sähköpostiosoitteessa) Kiitos! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Kiitoksia!!^^, Noita asukuvia postailen lisää vähän myöhemmin!:)

merituuli-: Jep, onneksi olkoon vielä!:) Ja ei mitään, hyvä kun kuitenkin vielä tulit tänne vilkaisemaan, niin nyt arvontapalkinto pääsee lähtemään oikeaan osoitteeseen!;) Laitoin sinulle vähän aikaa sitten sähköpostia.