25. joulukuuta 2012

pukki toi


Ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä...


Mieluisia ja toivottuja lahjoja<3 Suklaata sain näiden lisäksi toki myös monta levyä ja pakettia!;)

Joulu on mennyt mukavan rauhallisissa merkeissä perheen kanssa Savonlinnassa. Eilinen meni tutulla kaavalla Joulupukin kuumalinjan, riisipuuron, haudoilla käymisen, joulusaunan, jouluruuan ja pakettien aukomisen merkeissä, ja tänään illalla on suunnitteilla lautapeli-iltaa kera Jonin ja kavereiden! Joni sai joululahjaksi miun vanhemmilta Isäntä vs. emäntä -pelin, niin sitä on pakko päästä äkkiä kokeilemaan!x) 

Postailen tänne myöhemmin tunnelmia jouluisesta Mikkeli-kämpästäni, Savonlinnan kodin joulusta ja eilisestä aattoasusta. Joulun päiviä kun tässä vielä riittää, niin joulupostauksetkin kuuluvat niin kauan asiaan ;)

7 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Ihania lahjoja!! :) Toivottavasti saadaan iPhonesta jotain kokemuksia sit täältäkin lueskella, itekin oon harkinnut ton hankkimista! Mukavaa joulunaikaa sinne! <3

Life with Satu kirjoitti...

Ihania lahjoja! Nuo valko-pinkki-mustat sukat näyttävät niin ihanan lämpimiltä. Vai ovatko ne tossumalliset! Ihanat! Elleivät olisi lahja, niin utelisin, että mistä ovat peräisin, minä kun palelen varpaista aina.

Oikein hyviä välipäiviä!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Katariina: Näinpä, tosi mieluisia ja käytännllisiä :) Juu, täytyy katsoa jos jossain vaiheessa jotain uudesta puhelimesta tännekin kommentoin, tähän mennessä ainakin oon kyllä ollut niin haltioissani ja tyytyväinen tuosta! Tuo korvas minun vanhan iPhone 3G:n, joten ero onkin ollut todella huima!;)
Kiitos, ja hyvää uuden vuoden odotusta siulle <3

Dahlia: Kiitosta vaan!:) Ne ovat ihan perus sukkamallia, ja erittäin lämpimät ovatkin!<3 Nappiin osasi Joni ostaa nuo muun lahjansa kylkiäiseksi, sillä Jonin kämpän lattiat ovat aina tosi kylmät, niin tarpeeseen nuo tulivatkin :)
Kivaa uuden vuoden odotusta Dahlia!:)

Katariina kirjoitti...

Sulle on haaste blogissani, toivottavasti ehdit jossain välissä toteuttamaan! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Katariina: Kiitos!<3<3 Toteutan tuon ehdottomasti, vaikka uusi vuosi onkin jo alkanut! Vaikutti niin mukavalta ;)

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Oi, aika ihania paketteja olet saanut sinäkin! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Kyllä vain, oikein mieluisia olivat nämä!:)