22. tammikuuta 2013

3 x i like

Hennesiltä löytyi pitkästä aikaa sellanen paita, jota suorastaan himoitsin jokaisessa värissä <3


En ymmärrä miksi näitäkään en tajunnut tilata jo aikoja sitten. Alestahan nämä lähtivät 10 € kappalehinnalla, ja alkavat olemaan jo ihan loppu nettikaupasta. Mustan ja valkoisen onnistuin klikkaamaan ostoskoriin omassa 34-koossani, mutta tuon nougatin värisen, eli tietysti sen parhaimman, omistan nyt sitten kolmekutosena :/ Joten kysymys: onko kenelläkään tätä paitaa nougat-värissä koossa 34 (ei haittaa vaikka olisi käytetty), ja haluaisi myydä sen tai vaihtaa tuohon 36-kokoon (tuossa roikkuu vielä laput kiinni)? Täällä olisi kiinnostunut! Oon tässä soitellut välillä Hennesin asiakaspalveluun josko palautuksena olis sinne kolmenelonen tullut, mutta ainakaan vielä ei ole tärpännyt :b Tuo 36 osoittautui hieman liian isoksi, mutta jos muutamien viikkojen aikana ei Hennesin asiakaspalveluun soitellessa (tai sitten muualta) tärppää, niin kyllä tuota jotenkin pystyy pitämään, heh!;)

Joka tapauksessa: ihania!<3

2 kommenttia:

BabyJane kirjoitti...

Toi on kyllä tosi kivan näköinen pusero :) Ja kaikki värit on kyllä tosi käytännöllisiä, että kannattaakin hankkia useammassa värissä!

Hanna-Reetta kirjoitti...

BabyJane: Kyllä, tykkään hirveesti tämän tyylisistä paidoista!<3 Näistä saa vielä vaikka mitä ihania asuja aikaiseksi tosiaan käytännöllisten väriensäkin vuoksi. Näyttävät varmasti hyvältä esim. jakun kanssa!:)